Kösz a felhomályosítást
Szívesen segítenék az elkészítésében,de gyanítom hogy túzok nem adja szívesen hozzá a tollat...
A fonóban viszont örömmel szórakoztatnálak a monoton munka mellett,tennék szalmát a kontyodba meg mittomén...

Szívesen segítenék az elkészítésében,de gyanítom hogy túzok nem adja szívesen hozzá a tollat...

A fonóban viszont örömmel szórakoztatnálak a monoton munka mellett,tennék szalmát a kontyodba meg mittomén...

Az igen ritka kék túzok madár faroktollának szálaiból fonjuk
lassan készül de addig a fonóban történhet ez meg az...

Bíztam benned
Keveset tudok a pom készítéséről....az megvan hogy nem a gólya hozza,kötni/horgolni kell,vagy levadászni a természetes közegében,oszt kikészíteni a bőrét?

Keveset tudok a pom készítéséről....az megvan hogy nem a gólya hozza,kötni/horgolni kell,vagy levadászni a természetes közegében,oszt kikészíteni a bőrét?

Már elkészítettem az első pomot... Amint kész a második megalakítom az első magyar naturista pompom csapatot. Az MNPCs várja a lelkes újoncokat, edzés minden szombaton

Vízközelben hűsölni a legjobb,jó társaságban meg főleg
Nem szeretünk ásni,készen vesszük a gödröt,de szívesen fogadunk minden szurkolást.
Ha már így felajánlottad,lennél a projekt alatt a pompomcsajszink? Persze ledobhatod a latexet,nem kell hozzá
Pille? Nagyon csendben vagy! Csak nem rosszalkodsz valamit?

Nem szeretünk ásni,készen vesszük a gödröt,de szívesen fogadunk minden szurkolást.
Ha már így felajánlottad,lennél a projekt alatt a pompomcsajszink? Persze ledobhatod a latexet,nem kell hozzá

Pille? Nagyon csendben vagy! Csak nem rosszalkodsz valamit?

Ide latex nem kell ahol én hűsölök. Kellemes a víz, jó társaság
a medenceásásban mint szurkoló közönség szívesen részt veszek

Többi lánykák,mizu?
Felkaptátok a gyöngysort meg a bundás latexet oszt szelitek a habokat?
Felkaptátok a gyöngysort meg a bundás latexet oszt szelitek a habokat?

Nézegess medencés oldalakat,tervezd meg a meckód.
Ha ránk bízod lesz benne kályha,szekrény,közepén meg málnás
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 01. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 10:06
Ha ránk bízod lesz benne kályha,szekrény,közepén meg málnás

Szerintem meglesz a lazulás. Most pörgetjük a másik oldalt, keressük a lehetőséget

Szerintem meglesz a lazulás. Most pörgetjük a másik oldalt, keressük a lehetőséget
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 01. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 09:40

Szia Katja
Szeretem a meglepiket,betalált,köszike
Jó lazulgatást a hétvégére,remek időt is intéztem hozzá

Szia Katja
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 01. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 08:47

JóReggelt ♡♡♡
Cukik vagytok fiúk, köszi a kávét, medencét, ♡
Meglepi úton van
Meglepi úton van

JóReggelt ♡♡♡
Meglepi úton van
Meglepi úton van

Csuda hétvégét
Bejövős a szombati kávé,nyugi van,nincs rohanás utàna..
Lazuljatok sokat,vízben,árnyékban,meg ahol jól esik

Bejövős a szombati kávé,nyugi van,nincs rohanás utàna..

Lazuljatok sokat,vízben,árnyékban,meg ahol jól esik

Jó reggelt! A szombat reggeli kávé különlegessége, hogy csak mert jólesik
Akár le is feküdhetünk utána
Jó! Ássunk medencegödröt Katja kertjébe, mellé egy déli tájolású napozó dombbal. Egy koktél bár és egy Dj pult...

Jó! Ássunk medencegödröt Katja kertjébe, mellé egy déli tájolású napozó dombbal. Egy koktél bár és egy Dj pult...

Bekukucskás.
Én a nagyvízben áztattam a zacsit,bícseztem,gyöngysor nélkül
.Nem volt rossz,de egy otthoni meckónak bizony nincs párja,én jobban szeretem.
Srácok,nem építünk egyet Katjának?
Visszavisszük az üvegeket,abból veszünk egy gödröt,letesszük a nappali terasz elé, beletesszük a medencét és kész is.Hm?
Bevállalom a Baywatch vízimentős,úszómester fiú szerepét is,csak ne kelljen piros naciban csúfkodnom
Én a nagyvízben áztattam a zacsit,bícseztem,gyöngysor nélkül

Srácok,nem építünk egyet Katjának?
Visszavisszük az üvegeket,abból veszünk egy gödröt,letesszük a nappali terasz elé, beletesszük a medencét és kész is.Hm?
Bevállalom a Baywatch vízimentős,úszómester fiú szerepét is,csak ne kelljen piros naciban csúfkodnom

Jajjdejóóó (könnyes szemű szmájli) ♡♡♡
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 31. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 16:49
Törölt felhasználó (4382602)

Itt van egy, gyere
27 fok körül lehet a vízhőfok és van jégkrém alakú matracom

Hozz nekem is kérlek
annyira jól kifeküdtem, h nincs kedvem felállni pedig ilyen melegben a folyadékpótlás elengedhetetlen
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 31. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 16:51

Sziasztok! Egye fene lazuljunk! Nincs medencém,iszok egy sört pihenésképp,aztán irány a zuhany!
Sziasztok! Egye fene lazuljunk! Nincs medencém,iszok egy sört pihenésképp,aztán irány a zuhany!
Itt van egy, gyere
27 fok körül lehet a vízhőfok és van jégkrém alakú matracom
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 31. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 16:26

Sziasztok ♡♡♡
Húdevártammár... végre péntek délután, itthon, lazulás, nemrohanós kávézás, holnap vekkermentes ébredés ♡♡♡
Vannak pillanatok, amikor nagyon vágyok egy medencére a kertben, most ilyen pillanat van
Húdevártammár... végre péntek délután, itthon, lazulás, nemrohanós kávézás, holnap vekkermentes ébredés ♡♡♡
Vannak pillanatok, amikor nagyon vágyok egy medencére a kertben, most ilyen pillanat van

Sziasztok ♡♡♡