JóReggelt

Végülis 50% esélyük van rá most bejött a dolog de
azért az vicces volt mikor csak születési év hónap napot kértek és egy nevet
és azt írta a csaj h ő azt látja h terhes leszek, röhögtem egy jót és vissza írtam neki gond terhes csak
Aztán szabadkozott h elnézte a nevet a monitoron
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 12:37
azért az vicces volt mikor csak születési év hónap napot kértek és egy nevet
és azt írta a csaj h ő azt látja h terhes leszek, röhögtem egy jót és vissza írtam neki gond terhes csak
Aztán szabadkozott h elnézte a nevet a monitoron

Szia Maci
After hát igen nincs jó hatással rá ha csak annyira találkoztok míg köszöntök egymásnak a különböző műszakok miatt
és igaza van Crazyne ne hagyd abba a csacsogást imádjuk minden helyzetben ha egy hölgy csacsog

After hát igen nincs jó hatással rá ha csak annyira találkoztok míg köszöntök egymásnak a különböző műszakok miatt
és igaza van Crazyne ne hagyd abba a csacsogást imádjuk minden helyzetben ha egy hölgy csacsog

Hallgattam az augusztusi joslatot a youtube-on. Tudom vicces, de engem elszorakoztat. Szoval azt mondtak a kartyaveto holgyek, hogy augusztusban egy nem vart nagy kiadas fogja erni a penztarcamat. Hat ezt epp eltalaltak. Sajnos. Tobb szazezer forintom banja hamarosan.
Szia Maci

En azt gondoltam elvallalok egy esti muszakot, ha ez tartosan igy marad. Az idombe belefer. Csak akkor a maganeletemnek lesz kampec...
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 12:07

Nem baj ezért is kedvelünk
Évekig éjszakai műszakban melóztam aztán most délután úgy hogy olyan hajnal 3ig mindig fent vagyok
Évekig éjszakai műszakban melóztam aztán most délután úgy hogy olyan hajnal 3ig mindig fent vagyok

Üdv DJ és Csokicsaj
After,nehogymá visszavegyél,imádjuk a csacsogásodat

After,nehogymá visszavegyél,imádjuk a csacsogásodat

Nem baj ezért is kedvelünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 12:04

Törölt felhasználó (4389762)

Nekem meg "szofosasom" van ma...
Na mindegy. Majd visszaveszek...
Te miert nem alszol?
Te miert nem alszol?
Nekem meg "szofosasom" van ma...
Te miert nem alszol?
Te miert nem alszol?
Köszönöm ezek csak azok amit én szeretek hallgatni és főleg pihenés képpen feltötődésre de nagyon örülök h másnak is tetszik
Stairway To Heaven
House Of The Rising Sun
Aztán van az is amikor csak úgy kell
Born To Be Wild
Stairway To Heaven
House Of The Rising Sun
Aztán van az is amikor csak úgy kell
Born To Be Wild
Koszonjuk a jo zeneket....
Lemezlovas is lehetnel.
Lemezlovas is lehetnel.

Katja remélem jó lazulósan töltöd a pihenőset egy kicsit szeretnék hozzá járulni Puszi neked
Kiss
És ha már itt vagyok akkor: nagyon dög
Lady Marmalade
Kiss
És ha már itt vagyok akkor: nagyon dög
Lady Marmalade
Ehhez a 2 számhoz kellemes emlékek fűznek engem tök jó volt párban táncolni rá anno
és végre átölelhettem a lányt tánc közben
La Isla Bonita
Lambada
és végre átölelhettem a lányt tánc közben

La Isla Bonita
Lambada
Sziasztok szép napot mindenkinek After ha nem tudsz aludni szívesen beszélgetek veled én is éjjeli bagoly vagyok csak nem gondoltam h valaki még akkor fent van na majd ma boldogítalak egy kicsit éjjel ha nem baj
Katjanak nagyon kellemes élvezetekben gazdag napot
Kezdjük egy érzelmekben gazdaggal 96-ból
Un Break My Heart

Katjanak nagyon kellemes élvezetekben gazdag napot
Kezdjük egy érzelmekben gazdaggal 96-ból
Un Break My Heart
A meseket imadom. Szoval johet....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 07:06

Jó reggelt,már cséntek
Sütöm is a kávét..
After,látom nem tudtál aludni..pedig azt nem lehet elfelejteni...legközelebb kelts fel,aztán mondok mesét,elringatlak..
Laza napot,és jó pihit Katjának

Sütöm is a kávét..
After,látom nem tudtál aludni..pedig azt nem lehet elfelejteni...legközelebb kelts fel,aztán mondok mesét,elringatlak..

Jo reggelt!
Szamomra is elindult a nap. Nem mondom, hogy kipihenten.
Szamomra is elindult a nap. Nem mondom, hogy kipihenten.

Szeva Crazy,jó reggelt,nappali! Dolgozom,de időnként Rátok nézek!

Jó reggelt,már cséntek
Sütöm is a kávét..

Sütöm is a kávét..

Ohh. Nagy kedvencem. Koszonom.
Nem tudok aludni ugysem. Meghallgatom.
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 05. szerda 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 23:20
Nem tudok aludni ugysem. Meghallgatom.

A reggeli kávé mellé egy kis muzsika ha már szóba került Sade
Smooth Operator
Smooth Operator
A reggeli kávé mellé egy kis muzsika ha már szóba került Sade
Smooth Operator
Smooth Operator