Jo reggelit!
Hetvegen en is viszem a kis satramat. Kell az arnyek. Ma betanulom a visszacsukast, mert magatol nyilik. Parazom is, hogy egy sator lesz a nappalimban napokig....
Hetvegen en is viszem a kis satramat. Kell az arnyek. Ma betanulom a visszacsukast, mert magatol nyilik. Parazom is, hogy egy sator lesz a nappalimban napokig....

Sziasztok! Már kávén túl de pakoláson innen. Ki szeret sátrat elhajtogatni...szeretettel várom a jelentkezőket a "gyömöszöljük vissza az eredeti táskájába a sátrat" bulira...Vagy veszek egy nagyobb táskát...
Jó reggelt,hétvége már a spajzban van.
Sütöttem kávét,integettem is.
Sütöttem kávét,integettem is.

Szia Crazy! Könnyen beszélek,nem dolgoztam ma! Izzadni,izzadtam!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Kutyu!
Háát... szerintem én nem azzal amivel te....
Háát... szerintem én nem azzal amivel te....

Szép estét mindenkinek! Ha azzal töltöttétek a nap nagy részét,amivel én,akkor megbocsájtható a távollétetek!

Szia csajszi!
Ő volt aki pl a Varjúdombi meséket közvetítette?
Őt szerettem én is. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 13. csütörtök 08:40
Ő volt aki pl a Varjúdombi meséket közvetítette?
Őt szerettem én is. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelit Mindenkinek!♡♡♡
Bizony vannak kisse perverz dolgok a nepmesekben. Imadom a Szabo Gyula altal meselt meseket. Annyira kellemes a hangja ( volt ). Van, hogy hetvegen par meset megnezek.
Bizony vannak kisse perverz dolgok a nepmesekben. Imadom a Szabo Gyula altal meselt meseket. Annyira kellemes a hangja ( volt ). Van, hogy hetvegen par meset megnezek.

Jo reggelit Mindenkinek!♡♡♡

Meseszép csénteket!
Azokat a meséket én is bírom ahol szoknyát emelgetnek a menyecskék,mindig is jobban érdekelt mint pl a kockásfülü nyúl
A királyfis részek szintén gyanúsak....rákattanik a koporsóban fekvő csajszira másik meg a kómában fekvő Hamucipőcskére...beteg bakker..Piroskának bezzeg meg nem segített mikor megette őket a beles farkas..
Azokat a meséket én is bírom ahol szoknyát emelgetnek a menyecskék,mindig is jobban érdekelt mint pl a kockásfülü nyúl

A királyfis részek szintén gyanúsak....rákattanik a koporsóban fekvő csajszira másik meg a kómában fekvő Hamucipőcskére...beteg bakker..Piroskának bezzeg meg nem segített mikor megette őket a beles farkas..

Mesés reggelt nektek! Azért a pajzán magyar népmeséknél jobb nincs, Andersen is belepirult volna a szoknyájukat emelgető magyar menyecskéktől, bár az ő fejében is volt azért némi gubanc. Még jó, hogy Walt Disney barátunk finomított kicsit rajta...de szívesen hallgatjuk ám tovább is kedves Mesemondó lány. Bár az a királyfis rész nekem mindig gyanús volt

Jó reggelt! Cséntek és van Mesemondó lány is
És nem volt gyanús a törpöknek, hogy egyedül sétálgatsz? És szex nem volt?
Mára Andersen kávé csipet fantáziával, hogy a napotok olyan legyen ami mesébe illő

Mára Andersen kávé csipet fantáziával, hogy a napotok olyan legyen ami mesébe illő

Jóccakát

Akkor a "buggyantott"tojásról is lemaradtam? De tré sztori!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 14:03

De, atdurmoltad a teljes akciot.
A Kuka meg nem ertette, hogy mi tortenik....

Én a Vidort szeretném ha lehet, jó hangulatban kevés pénzzel de boldogan tekinteni a világra és a gyönyörű hölgyekre
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 14:03

(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 12. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Édesség,ugye nem én voltam Szundi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 09:50

Mendegeltem az erdoben hazafele, amikoris szembejott velem a 7 torpe. Lattam milyen faradtak, ezert meghivtam oket az odvas fa lakomba. Megvacsoraztak nalam, majd mind az agyamba bujtak, mivel csak egy agyam van. En pedig meztelenul alszom, nem telik haloruhara. A tobbit a fantaziatokra bizom, persze lehet, hogy nem eleg elenk hozza....

Én is szeretem böngészni a fórumokat,akadnak vidámító bejegyzések
Természetben fizetősben találtam egyszer olyant hogy baromfi és sertéshús kiszállítás szexért cserébe.
Aztán hogy zajlik ez?
Kérek két kiló tarját.
Két és fél lett,maradhat?
Persze,majd leszoplak mégegyszer...vagy hogyan?

Természetben fizetősben találtam egyszer olyant hogy baromfi és sertéshús kiszállítás szexért cserébe.
Aztán hogy zajlik ez?

Kérek két kiló tarját.

Én is szeretem böngészni a fórumokat,akadnak vidámító bejegyzések
Aztán hogy zajlik ez?
Kérek két kiló tarját.

Aztán hogy zajlik ez?

Kérek két kiló tarját.

Ugy-ugy Katja!
Latom te is olvasgatsz...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 12. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 10:10
Latom te is olvasgatsz...

De ugye szóltál az ikertestvérednek, aki pont úgy néz ki, mint te, hogy vicceljétek meg a törpéket?