Nah...vakációzom,oszt pont alig jutok el a kedvenc nappalimba

Szia CsokiCsaj! Nem azért,hogy a nappali pasifelhozatalát fényezzem,de akármerre kalandozol,sosem futsz bele abba,hogy Öcsy,Crazy,vagy Kutyu fütykös iránt érdeklődne! Mi már csak megmaradunk begyepesedett puncirajongóknak!

Sziasztok! Van felmentésem,szétdolgoztam magam! Irda,ötvenhárom évesen nem aktuális a véleményem,de huszonévesen,jófej,szexi,szép nőre vágytam. Mostanság megtapasztalom mit tud adni egy Igazi Csodanő Milf!
Szia Irda!
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 14:54
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.

Törölt felhasználó (4382602)

Sziasztok! Délutáni könnyed jegeskávék, tejeskávék...kinek mit adhatok? Látom a tortáról lemaradtam...sebaj érik az alma..almáspitét a kávé mellé. Boldog szülinapot GittanoSzüli- napom pon pom Csak stílusosan almával kívánok ezt is. Drága After igen sok munka előásni a sok szó és hamis leírás közül azt az egy-kettő értelmeset. Fiúk körkérdés: Minden huszonéves srác vágyik MILF-re?
Sziasztok! Délutáni könnyed jegeskávék, tejeskávék...kinek mit adhatok? Látom a tortáról lemaradtam...sebaj érik az alma..almáspitét a kávé mellé. Boldog szülinapot GittanoSzüli- napom pon pom Csak stílusosan almával kívánok ezt is. Drága After igen sok munka előásni a sok szó és hamis leírás közül azt az egy-kettő értelmeset. Fiúk körkérdés: Minden huszonéves srác vágyik MILF-re?
Ezt a sok fura nepet itt. Mar a tobbedik megkeresest kapom "intelligens es igenyes" ferfiaktol, akik heterok. Aztan ranezek a forum bejegyzeseikre es hopp lass csodat. Biszex es meleg pasikat is keresnek erre-arra es annyira igenyesek, hogy az orszag minden teruleten dugnanak, alkat es megjelenes mindegy alapon stb. Nincs kedvem ilyen emberekkel barmit is kezdeni.
Szia csajszi
#ahogyszeretedkv
Sokat ne melózz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 08:05

#ahogyszeretedkv
Sokat ne melózz

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Nekem johet egy kv.
Nekem johet egy kv.

Sziasztok!
Nekem johet egy kv.
Nekem johet egy kv.

Jó reggelt! Kinek vihetem a kávét?

Jó reggelt!
Nem is olyan seggfej a hétfő,ha pihi van
A nappalis kávé kihagyhatatlan,majd fordulok később
Remek és lendületes napot Nektek

Nem is olyan seggfej a hétfő,ha pihi van

A nappalis kávé kihagyhatatlan,majd fordulok később

Remek és lendületes napot Nektek

Jó reggelt! Jöhet egy kávé? Aki pihizik az most forduljon

Ez az Géza!
Szóval elkaptad a ritmust!
Lássam a kezeket!
Meg pucolthatunk ablakot,törölhetünk port is,amíg nincsenek itt a csajszik
Szóval elkaptad a ritmust!

Lássam a kezeket!

Meg pucolthatunk ablakot,törölhetünk port is,amíg nincsenek itt a csajszik

Köszi
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 07:29

Jó reggelt!
Kösz a kávét After,csuda volt,jó a kávéd
Korán keltél
Boldog szülinapot Gitano!
Itt morog az ég,locsog az eső,röpköd a "hajderménkű"...hja,elmúlt 20.-a...
Kösz a kávét After,csuda volt,jó a kávéd

Korán keltél

Boldog szülinapot Gitano!
Itt morog az ég,locsog az eső,röpköd a "hajderménkű"...hja,elmúlt 20.-a...

Köszönöm
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 09:08

JóReggelt ♡♡♡
CsokisKávé, ez parádés meglepi, köszi After ♡♡♡
Istenke éltessen Gitano ♡ - meg pezsgő, torta, tortából kiugró bombacsaj
CsokisKávé, ez parádés meglepi, köszi After ♡♡♡
Istenke éltessen Gitano ♡ - meg pezsgő, torta, tortából kiugró bombacsaj

Te kapsz majd szülinapra olyant,amiből a nappalis srácok ugrálnak..ööö...másznak elő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 12:31

Törölt felhasználó (4389762)

Torta nekem is johet barmikor.

Torta nekem is jöhet jó kis krémes amit külömböző gyönyörű
testrészekről le is lehetne nyalogatni
testrészekről le is lehetne nyalogatni

Torta nekem is johet barmikor.