Kedves vagy a jegeskávéval,de már elteszem inkább holnapra,nem fog kihülni
A pitét szeressem,almásat meg főleg
Kétszer húsz is vagyok,de csak egyszer válaszolok.
Huszonévesen a korombeli csajok érdekeltek,meg most is.Milf kategória,érett formák,idomok,most jobban lázba hoznak.Persze "fiatalon" is megnéztem a csinos anyukákat,de nem mondhatnám hogy az első helyen voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 14:54
A pitét szeressem,almásat meg főleg
Kétszer húsz is vagyok,de csak egyszer válaszolok.
Huszonévesen a korombeli csajok érdekeltek,meg most is.Milf kategória,érett formák,idomok,most jobban lázba hoznak.Persze "fiatalon" is megnéztem a csinos anyukákat,de nem mondhatnám hogy az első helyen voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)
Sziasztok! Délutáni könnyed jegeskávék, tejeskávék...kinek mit adhatok? Látom a tortáról lemaradtam...sebaj érik az alma..almáspitét a kávé mellé. Boldog szülinapot GittanoSzüli- napom pon pom Csak stílusosan almával kívánok ezt is. Drága After igen sok munka előásni a sok szó és hamis leírás közül azt az egy-kettő értelmeset. Fiúk körkérdés: Minden huszonéves srác vágyik MILF-re?
Szerintem sablonszöveg,sablonreklám,kevés fantázia,a többi meg arra utal hogy mindegy kivel,mindegy hol...vagy csak ..
No,te pont az ellenkezője,ha nem látják a gyöngyszemet ,kár is írniuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 09:21
No,te pont az ellenkezője,ha nem látják a gyöngyszemet ,kár is írniuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Ezt a sok fura nepet itt. Mar a tobbedik megkeresest kapom "intelligens es igenyes" ferfiaktol, akik heterok. Aztan ranezek a forum bejegyzeseikre es hopp lass csodat. Biszex es meleg pasikat is keresnek erre-arra es annyira igenyesek, hogy az orszag minden teruleten dugnanak, alkat es megjelenes mindegy alapon stb. Nincs kedvem ilyen emberekkel barmit is kezdeni.
Nah...vakációzom,oszt pont alig jutok el a kedvenc nappalimba
Szia CsokiCsaj! Nem azért,hogy a nappali pasifelhozatalát fényezzem,de akármerre kalandozol,sosem futsz bele abba,hogy Öcsy,Crazy,vagy Kutyu fütykös iránt érdeklődne! Mi már csak megmaradunk begyepesedett puncirajongóknak!
Sziasztok! Van felmentésem,szétdolgoztam magam! Irda,ötvenhárom évesen nem aktuális a véleményem,de huszonévesen,jófej,szexi,szép nőre vágytam. Mostanság megtapasztalom mit tud adni egy Igazi Csodanő Milf!
Szia Irda!
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 14:54
Na milyen volt Dél1? Én a hétvégén csak napozni tervezek, ha az időjárás is megengedi majd. Minden egyéb program alól kivontam magam. Egyik nap Gárdony, másik nap Dél1 lesz az irány.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)
Sziasztok! Délutáni könnyed jegeskávék, tejeskávék...kinek mit adhatok? Látom a tortáról lemaradtam...sebaj érik az alma..almáspitét a kávé mellé. Boldog szülinapot GittanoSzüli- napom pon pom Csak stílusosan almával kívánok ezt is. Drága After igen sok munka előásni a sok szó és hamis leírás közül azt az egy-kettő értelmeset. Fiúk körkérdés: Minden huszonéves srác vágyik MILF-re?
Ezt a sok fura nepet itt. Mar a tobbedik megkeresest kapom "intelligens es igenyes" ferfiaktol, akik heterok. Aztan ranezek a forum bejegyzeseikre es hopp lass csodat. Biszex es meleg pasikat is keresnek erre-arra es annyira igenyesek, hogy az orszag minden teruleten dugnanak, alkat es megjelenes mindegy alapon stb. Nincs kedvem ilyen emberekkel barmit is kezdeni.
Szia csajszi
#ahogyszeretedkv
Sokat ne melózz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 08:05
#ahogyszeretedkv
Sokat ne melózz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nekem johet egy kv.
Nekem johet egy kv.
Sziasztok!
Nekem johet egy kv.
Nekem johet egy kv.
Jó reggelt! Kinek vihetem a kávét?
Jó reggelt!
Nem is olyan seggfej a hétfő,ha pihi van
A nappalis kávé kihagyhatatlan,majd fordulok később
Remek és lendületes napot Nektek
Nem is olyan seggfej a hétfő,ha pihi van
A nappalis kávé kihagyhatatlan,majd fordulok később
Remek és lendületes napot Nektek
Jó reggelt! Jöhet egy kávé? Aki pihizik az most forduljon
Ez az Géza!
Szóval elkaptad a ritmust!
Lássam a kezeket!
Meg pucolthatunk ablakot,törölhetünk port is,amíg nincsenek itt a csajszik
Szóval elkaptad a ritmust!
Lássam a kezeket!
Meg pucolthatunk ablakot,törölhetünk port is,amíg nincsenek itt a csajszik
Köszi
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 07:29
Jó reggelt!
Kösz a kávét After,csuda volt,jó a kávéd
Korán keltél
Boldog szülinapot Gitano!
Itt morog az ég,locsog az eső,röpköd a "hajderménkű"...hja,elmúlt 20.-a...
Kösz a kávét After,csuda volt,jó a kávéd
Korán keltél
Boldog szülinapot Gitano!
Itt morog az ég,locsog az eső,röpköd a "hajderménkű"...hja,elmúlt 20.-a...
Köszönöm
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 09:08
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
JóReggelt ♡♡♡
CsokisKávé, ez parádés meglepi, köszi After ♡♡♡
Istenke éltessen Gitano ♡ - meg pezsgő, torta, tortából kiugró bombacsaj
CsokisKávé, ez parádés meglepi, köszi After ♡♡♡
Istenke éltessen Gitano ♡ - meg pezsgő, torta, tortából kiugró bombacsaj
Te kapsz majd szülinapra olyant,amiből a nappalis srácok ugrálnak..ööö...másznak elő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 12:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Torta nekem is johet barmikor.

GG-ufsz