Hat. Ugy tapasztalom, hogy igen. Sajnos.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 28. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 17:45

Sziasztok! A sok munka miatt,néha csak olvasni van időm,kalandozva erre-arra. Bár egy lépést se tennék más oldalak felé!!! After,a pasik zöme tényleg ilyen idióta lenne puncinyalás és szopi témakörben??
Sziasztok! A sok munka miatt,néha csak olvasni van időm,kalandozva erre-arra. Bár egy lépést se tennék más oldalak felé!!! After,a pasik zöme tényleg ilyen idióta lenne puncinyalás és szopi témakörben??
De jó, hogy nektek a reggel 7 után kezdődik.
Nálam az már szinte a délután.
Nálam az már szinte a délután.

Jó reggelt
Én nem bugyiban kávéztam,de így is hűvösnek éreztem
Lassan vége a nyárnak..ami szinte nem is volt

Én nem bugyiban kávéztam,de így is hűvösnek éreztem

Lassan vége a nyárnak..ami szinte nem is volt

Jo reggelit!
A csokicsaj ma jo kedvu nagyon, mert vegre pentek van. Holnap meg lehet majd strandolni.
Ocsy neked jo tanulast holnap. Mackonak brummogast a vendegsereggel.
Az eletelvezonek hosszu eletet. Katjanak egyenes csilivili derekat. Irdanak meg egy jo kavet kivanok.
Kutyu? Ritkan latom errefele es a DJ-nk is meglogott....
A csokicsaj ma jo kedvu nagyon, mert vegre pentek van. Holnap meg lehet majd strandolni.
Ocsy neked jo tanulast holnap. Mackonak brummogast a vendegsereggel.
Az eletelvezonek hosszu eletet. Katjanak egyenes csilivili derekat. Irdanak meg egy jo kavet kivanok.

Kutyu? Ritkan latom errefele es a DJ-nk is meglogott....
Jó reggelt. Már hűvösek ezek a reggelek nyitott ablaknál bugyiban kávézni... Derékfájásra megelőzés: mélyhátizom erősítés. A legnagyobb baj ugyanis, hogy anno valamelyik ősünk két lábra állt, azóta fáj a derék... Lehet a vízből se kellett volna kimászni

Jó reggelt! Laza, de határozott kávéval indítom a nappalit, amit Gennyzsákszem szexímádó nagyapó alapított nekünk, hogy itt mi is méltó módon hódolhassunk a csodálatos Nőiknek..
Nekem eddig eszembe se jutott megkérdezni (facepalm) ... Csak beültem beszélgetni...
a filmet meg már milyen régen láttam...
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 19:23

Gennyzsákszem? Ő ki? (Mármint a filmen kívül érdeklődöm, persze.)
Gennyzsákszem? Ő ki? (Mármint a filmen kívül érdeklődöm, persze.)
Nekem a türelmes padlónfekvés eddig még bevált, de a türelem egyre fogytán....
Egy-két nap, és asztalon táncolok - remélem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 18:14
Egy-két nap, és asztalon táncolok - remélem

Törölt felhasználó (4389762)

Katja, nekem is beall a derekam cca. evente 1x. Nagyon gaz szokott lenni. Injekciot ad ra a korzeti orvos altalaban. A masszazs nekem olyankor annyi, mint halottnak a csok. Egyutterzek veled.

Katja, nekem is beall a derekam cca. evente 1x. Nagyon gaz szokott lenni. Injekciot ad ra a korzeti orvos altalaban. A masszazs nekem olyankor annyi, mint halottnak a csok. Egyutterzek veled.

Köszi Öcsyke, rád gondolok reggel óta
Még kávét is főztem volna....
Tudom, hogy tudor vagy ♡♡♡♡
Az én drágajó masszőröm éppenpontmost szabizik :( (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 17:48

Még kávét is főztem volna....
Tudom, hogy tudor vagy ♡♡♡♡
Az én drágajó masszőröm éppenpontmost szabizik :( (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Ejnye Katja! Vidáman és mozgékonyan van rád szükségünk! Kérlek finoman fordulj hasra, kicsit megtávmasszirkázlak!
Simít-simít, dörzsöl-dörzsöl, gyúr-gyúr, ütöget-vibrál, lesimít...
Kicsit még feküdj...
Kettőskereszt-Szivecske
Kicsit még feküdj...
Kettőskereszt-Szivecske
Ejnye Katja! Vidáman és mozgékonyan van rád szükségünk! Kérlek finoman fordulj hasra, kicsit megtávmasszirkázlak!
Kicsit még feküdj...
Kettőskereszt-Szivecske (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 17:34
Kicsit még feküdj...
Kettőskereszt-Szivecske (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡♡
Mackó, vasárnap extra kávét kapsz, jó?
Én most megint padlón, brutál derékfájással, bénamozgással....
Üdv a szőnyegről
Kártyázni még mindig nem tudok, de ha súgtok, akkor játszok
Üdv a szőnyegről

Sziasztok ♡♡♡
Üdv a szőnyegről
Üdv a szőnyegről

Akkor vasárnap zárva lesz a medvesimogató
Sőt, hozzá se szóljanak
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 14:14

Nekem meg bográcsozós,italozós,stb kollegás buli szombaton, vasárnap meg valszeg nyavajgás

Nekem meg bográcsozós,italozós,stb kollegás buli szombaton, vasárnap meg valszeg nyavajgás

Én suliban leszek szombaton kb. 4-ig. Gondoltam már rá, hogy kéne csobbanni... Majd meglássuk mit engednek az Égiek.
Az erő velünk van
A kérdés az, mikor mire használjuk
Az erő velünk van

Ok.
Nem vagyok azert egy hamiskartyas. Szoval jo eselyekkel indulsz majd. Akkor szombaton Del1. Megbeszeltuk. Ha van kedved kavezunk majd egyet.
Sajna talan az utolso napozos nap lesz iden ugy latom az elorejelzesekbol.
Fiuk ti kint lesztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 27. csütörtök 10:41

Nem vagyok azert egy hamiskartyas. Szoval jo eselyekkel indulsz majd. Akkor szombaton Del1. Megbeszeltuk. Ha van kedved kavezunk majd egyet.

Sajna talan az utolso napozos nap lesz iden ugy latom az elorejelzesekbol.
Fiuk ti kint lesztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)

Na keresek akkor egy paklit, de szólok, hogy igen régen nem volt lehetőségem játszani. Kérlek légy velem kíméletes
De jól viselem ha alulmaradok...itt is