Sziasztok!
Katja. Akkor sz jon ide is hamarosan. De ma meg szep napozo ido volt.
Hogy van a derekad? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 12:11
Katja. Akkor sz jon ide is hamarosan. De ma meg szep napozo ido volt.
Hogy van a derekad? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡♡
Maci, élsz még?
Mindenkire irígy vagyok, aki strandolni tud, nálunk 12 fok van és beindult a kandalló :(
Maci, élsz még?

Mindenkire irígy vagyok, aki strandolni tud, nálunk 12 fok van és beindult a kandalló :(
Delegyhaza. Ma is kint volt a popoekszeres ficko. Most is furcsan jart.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Tettem jó meleget lufiba és eldobtam feléd...nyisd az ablakot!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 12:11

Sziasztok ♡♡♡
Maci, élsz még?
Maci, élsz még?

Sziasztok ♡♡♡
Maci, élsz még?
Maci, élsz még?

Sziasztok Gézázom egy kicsit
Köszi a kávét el is vittem belőle egyet
Szép és élvezetes napot mindenkinek, jó barnulást mert lehet h ez az utolsó hétvége amin ez kihasználható
Ráadásul a szép csoki barna testek látványa hmmmm csak jó lehet
Elaludni készül a nyár
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 05:13

Köszi a kávét el is vittem belőle egyet
Szép és élvezetes napot mindenkinek, jó barnulást mert lehet h ez az utolsó hétvége amin ez kihasználható
Ráadásul a szép csoki barna testek látványa hmmmm csak jó lehet

Elaludni készül a nyár

Jó reggelt! Ma kicsit nagyobb a választék, van strand-kávé, másnapos-kávé és a napi videó ihlette nyújtásmotívációs kávé
Tegnap késő délután sikerült csak csobbanni, kicsit naplementéztünk. Jó volt. Ahhoz viszont korábban kell menni, ha a nappalis széplányokat el akarjuk csípni a vízben
Szép napot!

Tegnap késő délután sikerült csak csobbanni, kicsit naplementéztünk. Jó volt. Ahhoz viszont korábban kell menni, ha a nappalis széplányokat el akarjuk csípni a vízben

Szép napot!
Jó reggelt! Ma kicsit nagyobb a választék, van strand-kávé, másnapos-kávé és a napi videó ihlette nyújtásmotívációs kávé
Szép napot!

Szép napot!
Nekem van a legjobb színem.
Télen sem fakul sokat
Aztán odafigyelj nehogy nagyon barna legyél
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 22:01

Törölt felhasználó (4389762)

Ne vigyorogj. Mar szepen barnulok. Holnap is kiteszem a husom a napra iden valszeg utoljara.
Remelem te dolgoztal ma?
Remelem te dolgoztal ma?

Merre is volt ez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 22:24

Ja. De gondolom nem nekem gondolta mutatni. Volt 2 meleg ficko kint. Talan nekik szanta. Nem tudom. De ok sem reagaltak ra.

Ja. De gondolom nem nekem gondolta mutatni. Volt 2 meleg ficko kint. Talan nekik szanta. Nem tudom. De ok sem reagaltak ra.
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

A kis perverz! Direkt úgy csinálta, hogy más is lássa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 22:16

Errol jut eszembe. Kint volt a nudin egy 30 koruli ficko. Kicsit hajolgatott a parton rs neztem mi csillog a segglukaban? Hat nem egy anal tagito kis koves vege kandikalt ki? Nem volt semmi...

Errol jut eszembe. Kint volt a nudin egy 30 koruli ficko. Kicsit hajolgatott a parton rs neztem mi csillog a segglukaban? Hat nem egy anal tagito kis koves vege kandikalt ki? Nem volt semmi...
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 22:08

Szerencsére nem.
Majd hétfőtől ismét.
Remélem, mindenhol lebarnulsz!

Majd hétfőtől ismét.

Szerencsére nem.
Majd hétfőtől ismét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 22:01

Majd hétfőtől ismét.

Ne vigyorogj. Mar szepen barnulok. Holnap is kiteszem a husom a napra iden valszeg utoljara.
Remelem te dolgoztal ma?
Remelem te dolgoztal ma?

Remelem te dolgoztal ma?
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 08. 29. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 21:51
Remelem te dolgoztal ma?

Szóval ma strand volt? Az utolsó hétvége.
Remélem, mindenki leégett!

Szóval ma strand volt? Az utolsó hétvége.

En egesz nap kint leszek. Holnap mar nem tervezem. Bringazos napot tartok szerintem.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 29. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 08:26

After, 111!Meddig tervezitek a strandolást? Mi csak délután megyünk, ott lesztek még?
Üdvözlet
Én is készülödöm már,délután már biztosan mosolygós leszek
Azért szívesen lennék veletek is
Érezzétek magatokat jól ti is

Én is készülödöm már,délután már biztosan mosolygós leszek

Érezzétek magatokat jól ti is

Mi kora délutánig maradunk csak ma sajna... :(. De vasárnap megint megyünk... Azért írj ha kiértetek
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 29. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 08:26

After, 111!Meddig tervezitek a strandolást? Mi csak délután megyünk, ott lesztek még?
Sziasztok. Kávét megittam, naptej bekeszitve. Nemsokára megyünk mi is. Huu hol a kártya
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 06:56

Jo reggelt!
Gezatol csentem integetest nektek.
Az Edesseg csak a szadban olvad, nem a kezedben....egy regi reklam szovege volt.
Akkor ma irany a strand, talan utoljara az evben. Ti is erezzetek jol magatokat.

Az Edesseg csak a szadban olvad, nem a kezedben....egy regi reklam szovege volt.

Akkor ma irany a strand, talan utoljara az evben. Ti is erezzetek jol magatokat.
Jo reggelt!