Na,nagy szerencséd,hogy előkeveredtél a málnásból! Már expedíció szervezését fontolgattam a keresésedre! Szia Crazy!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Beköszönős,Gézás

Ez jókívánság volt. Álljon az a kémény,még akkor is!

Sziasztok! Öcsy,akkor az orrodra
varratod,vagy a kéményedre?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 03. csütörtök 07:42

Megyek magamra tetováltatom, nehogy elfelejtsem. Valami kevésbé plöttyedésre hajlamos helyre

Megyek magamra tetováltatom, nehogy elfelejtsem. Valami kevésbé plöttyedésre hajlamos helyre
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 03. csütörtök 07:23

Törölt felhasználó (4382602)

Sziasztok. 2065 szeptember 5. szombatra esik. Beirtam, hogy talizunk... Ki tudja lehet addigra szenilis leszek, jobb ha van emlékeztető...
Sziasztok. 2065 szeptember 5. szombatra esik. Beirtam, hogy talizunk... Ki tudja lehet addigra szenilis leszek, jobb ha van emlékeztető...
Jó reggelt! Kispénteki nagykávé. Még kell a lendület, egy-két dolog vár rám hétvége előtt.
Érdek házasság, ha megismersz egy lányt és úgy érzed vele akarod leélni az életed és ezért elveszed feleségül? Ilyent már csináltam 19 éve
Nem az évek és a felhalmozott pénz az érték, hanem az ahogy megéljük és kihasználjuk azt amit adott nekünk lehetőségeket.
Nem sűrítem tovább a kávét, mert nehezen emészthető lesz.
Szóval randi 45 év múlva a strandon?
Remek, Szép napot!
Érdek házasság, ha megismersz egy lányt és úgy érzed vele akarod leélni az életed és ezért elveszed feleségül? Ilyent már csináltam 19 éve

Nem az évek és a felhalmozott pénz az érték, hanem az ahogy megéljük és kihasználjuk azt amit adott nekünk lehetőségeket.
Nem sűrítem tovább a kávét, mert nehezen emészthető lesz.
Szóval randi 45 év múlva a strandon?

Remek, Szép napot!
Hamarosan vénasszonyok nyara!

Sziasztok szép napot mindenkinek, teljen nagyon úgy
Ez a #szemétszerda tele melóval és még van 2 rajta kívül de azért kell a lazítás is picit
Csokicsaj érdekházasság de a pasi oldaláról is érdek mert mit érne az élet élvezet nélkül
Irda ha 90 évesen ott leszel a nudi strandon ígérem h ott foglak legyezgetni pálmalevéllel ameddig csak bírom tartani
Katja itt is kezd elromlani de hétvégére maci remélem kiimádkozza megint a jó időt smile smile
B. I. Scream
Pretty Fly
Ez a #szemétszerda tele melóval és még van 2 rajta kívül de azért kell a lazítás is picit
Csokicsaj érdekházasság de a pasi oldaláról is érdek mert mit érne az élet élvezet nélkül
Irda ha 90 évesen ott leszel a nudi strandon ígérem h ott foglak legyezgetni pálmalevéllel ameddig csak bírom tartani
Katja itt is kezd elromlani de hétvégére maci remélem kiimádkozza megint a jó időt smile smile
B. I. Scream
Pretty Fly
Oké,de ha úgy hozná az élet,én az első változatot kérném!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 02. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 16:39

Törölt felhasználó (4389762)

Oh. Már megkopott a fényem...most már csak kiidegelem a fickókat. Az is eredményes szokott lenni.

Oh. Már megkopott a fényem...most már csak kiidegelem a fickókat. Az is eredményes szokott lenni.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 09. 02. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 15:23

Érdekházasság???? Nehogy bekapjátok a csalit,fiúk! A kertjében vannak elásva azok a pasik,akik belehaltak a Tőle kapott gyönyörbe!!!

Érdekházasság???? Nehogy bekapjátok a csalit,fiúk! A kertjében vannak elásva azok a pasik,akik belehaltak a Tőle kapott gyönyörbe!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 02. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 12:24

Sziasztok!
Igen. Remek ido lesz. Szombaton meg egy kis napozas is beleferhet.
Ha megerem a 90-t mar boldog leszek. Nalunk koran halnak a nok felmenoi agon.
Esetleg egy erdekhazassag valaki???

Steffi Grafot idézném: "Mennyi pénzed van?"Ste- ffi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 02. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 12:24

Sziasztok!

Sziasztok!

Jó reggelt nappali! Most már biztos, hogy 90évesen is kikúszok nudista strandra legalább egyszer
Remélem Dél1 addigra akadálymentesítve lesz
Node ez egy szerda, ami már majdem kispéntek...hétvégén meleg lesz <3

Jó reggelt! Akkor jöhet az őszi kávé készlet? Mondjuk a lombseprűs? After neked külön készítettem Jönafűtésszerelőésnemlesszegyvagyon kávét!
Az iskolásoknak kedvez az időjárás. Én nagyon nem szerettem a meleg szeptemberi sulikezdést, olyan megerőszakolós volt.
Az iskolásoknak kedvez az időjárás. Én nagyon nem szerettem a meleg szeptemberi sulikezdést, olyan megerőszakolós volt.
Hát ez jó kérdés. Biztos a sok idős, nem szép testű nudistától megijedt a napocska.

Ki kapcsolta ki a nyarat?
Nálunk a kérdés május óta relevans...
Egy hete már fűtünk is.....
Nálunk a kérdés május óta relevans...
Egy hete már fűtünk is.....

Sziasztok. Hosszú nap (pár perc szusszanás itt veletek)... Nagyon vicces volt látni ma, amikor youtubon akartam zenét hallgatni, hogy totál megváltozott a nekem ajánlott lejátszási lista
Ma már levelekkel van tele a medence... Ki kapcsolta ki a nyarat???