Jó regget! Jó kis bundáskenyeres vasárnap után kicsit erősseb kávét kíván a szervezetem így hétfő reggel. A jobb oldali csészékben is ilyen extra pillatámasztó van
Be
Jól bekajáltatok bundásból,azóta be sem nézett senki..

Jól bekajáltatok bundásból,azóta be sem nézett senki..

Nálam alapszolgáltatás
Amúgy bevallom, sutyiba tettem is farzsebbe hogy viszek az asszonykának ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 18. vasárnap 09:00

Amúgy bevallom, sutyiba tettem is farzsebbe hogy viszek az asszonykának ...

Törölt felhasználó (4389762)

Vigyetek a csajoknak is. Megérdemlik, hogy csak ugy kapjanak egy kis törődést, figyelmet.

Na tessék,még Jószívű is vagy! Hát,hogy a fenébe ne kéne a zsebkendőd???
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 18. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 18. vasárnap 09:00

Vigyetek a csajoknak is. Megérdemlik, hogy csak ugy kapjanak egy kis törődést, figyelmet.

Sziasztok,szép napot! Édes Nő,jut még??
Lazulósnak tervezem, aztán...

Jo reggelit!
Ki kér bundáskenyeret?
Ki kér bundáskenyeret?

Jó reggelt! Aktív szombat után egy lazulós vasárnap? Finom kávé csak az íze kedvéért.
Jó reggelt!
Én nagyon kérek!

Én nagyon kérek!

Jo reggelit!
Ki kér bundáskenyeret?
Ki kér bundáskenyeret?

Pedig annyi csodát összehoztak az egyiptomiak....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 10. 17. szombat 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 06:34

Ilyenek ezek az egyiptomi fickók, csak a képírást ismerik és az alapján pont egy ilyen istennőt rendelt nekik Ozírisz, vagy Imhotep, vagy valamelyik szexisten

Sziasztok!
Wow Kutyu. Micsoda költemény. Mint egy lovag, aki versbe foglalja érzéseit. Hát irulok-pirulok. Elejtsem a zsebkendőmet?
Köszönöm.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 10. 17. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 07:49
Wow Kutyu. Micsoda költemény. Mint egy lovag, aki versbe foglalja érzéseit. Hát irulok-pirulok. Elejtsem a zsebkendőmet?

Finomságos Csoki,enyhe mentol ízzel,olyan különleges,hogy felér másik tízzel! Igazán kellemes,megkapó a doboz,már a kézbevétel is izgalmakat okoz. De csak bontsd ki,ember,eldobod az agyad,aki megkóstolja Csokifüggő marad! Ha lakmároznál,vetkőzz le,mert nyomot hagy a ruhán! És el se tudod képzelni,mi lesz majd nyolc után!!!!
Bekukucskás
A napom remekül indult nekem is,hát igen Öcsy, élmény ha végre nem esik
Kutyu...látszik hogy itt a múzsád,csuda költeményt rittyentettél,After nem is talál szavakat
Kétnapos móka..hmm..Kedves Katja,picit irigykedem,bár lehet már nem is bírnám
Ázsiaiak közt valóban sok olyant látni hogy csuda szép nőnek látszik...én inkább a Ladyladyket szeretem,nem tetszik ha valami nem az aminek látszik,selymes suna helyett meg nyeles tojás van alatta,az nem vonz..
Neked bejövős?

A napom remekül indult nekem is,hát igen Öcsy, élmény ha végre nem esik

Kutyu...látszik hogy itt a múzsád,csuda költeményt rittyentettél,After nem is talál szavakat

Kétnapos móka..hmm..Kedves Katja,picit irigykedem,bár lehet már nem is bírnám

Ázsiaiak közt valóban sok olyant látni hogy csuda szép nőnek látszik...én inkább a Ladyladyket szeretem,nem tetszik ha valami nem az aminek látszik,selymes suna helyett meg nyeles tojás van alatta,az nem vonz..

Neked bejövős?
Sziasztok!
Sziasztok ♡♡
Képzeljézek, jövő hétvégén megyünk egy kétnapos buliba. Néztük a résztvevőket, és van egy párocska, ahol nagyon szép fotók vannak a nőről. Addig nézegettük a képeket, míg megláttuk, hogy a nő picit több. Olyan nagyon szép Ladyboy, hogy elájultam. Egyenesen a Thai gyárból
Majd elmesélem milyen igaziból
Képzeljézek, jövő hétvégén megyünk egy kétnapos buliba. Néztük a résztvevőket, és van egy párocska, ahol nagyon szép fotók vannak a nőről. Addig nézegettük a képeket, míg megláttuk, hogy a nő picit több. Olyan nagyon szép Ladyboy, hogy elájultam. Egyenesen a Thai gyárból

Majd elmesélem milyen igaziból

Finomságos Csoki,enyhe mentol ízzel,olyan különleges,hogy felér másik tízzel! Igazán kellemes,megkapó a doboz,már a kézbevétel is izgalmakat okoz. De csak bontsd ki,ember,eldobod az agyad,aki megkóstolja Csokifüggő marad! Ha lakmároznál,vetkőzz le,mert nyomot hagy a ruhán! És el se tudod képzelni,mi lesz majd nyolc után!!!!
Jó reggelt,szép napot! Az inspiráló kávé most ezt eredményezte:
Ilyenek ezek az egyiptomi fickók, csak a képírást ismerik és az alapján pont egy ilyen istennőt rendelt nekik Ozírisz, vagy Imhotep, vagy valamelyik szexisten
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 16. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 09:30

Bármelyik lehet. Konkrétan tök felesleges kitöltenem az adatlapot, mert el sem olvassák. Írnak, akik közelébe sem járnak az általam kérteknek, jó messze laknak stb. Ír nekem és megkérdezi én hol lakom? Ahhhh. Vajon a nevemet megjegyezné az első szex után? Vagy mókuskám lennék?

Jó reggelt! Szombat, nem esik és lefőtt a kávé is. Igazán remek kezdés.