Szeva Öcsy!
Gratula.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 11. 13. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 07:59
Gratula.

Jó reggelt! Köszi a kávét, mind megittam ám és főztem, hogy legyen az utánnam érkezőknek.
A nappali már csak ilyen. Feldobunk két szép nőt és két politikust, na kiért nyúlunk elkapni?
Biztos vagyok benne, hogy a párod sem esne le Villy
A hétfői gyakorlati vizsga sikeres volt, majdnem ránk zárta a fürdőt a vírus. A szóbeli hétfőn lesz és eddig úgy néz ki megtartják.
A nappali már csak ilyen. Feldobunk két szép nőt és két politikust, na kiért nyúlunk elkapni?

A hétfői gyakorlati vizsga sikeres volt, majdnem ránk zárta a fürdőt a vírus. A szóbeli hétfőn lesz és eddig úgy néz ki megtartják.
Most Marco Rosso is tanulhat magyarul

Én pl nem tudnék nem magyar hölgyet elképzelni magam mellett... Esetleg nagyon gyorsan meg kéne tanulnia magyarul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 13. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 08:29
Törölt felhasználó (4389762)

Minek? A magyar ferfiak izgalmasak es nagy atlagban vonzoak is. De eltem kulfoldon es azt kell mondjam, hogy pl.Ausztriaban is komolyabban veszik a parkapcsolataikat es csaladjukat a ferfiak. Volt kint parkapcsolatom, meg ismerkedtem is ott mikor ott tanultam.
Minek? A magyar ferfiak izgalmasak es nagy atlagban vonzoak is. De eltem kulfoldon es azt kell mondjam, hogy pl.Ausztriaban is komolyabban veszik a parkapcsolataikat es csaladjukat a ferfiak. Volt kint parkapcsolatom, meg ismerkedtem is ott mikor ott tanultam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 13. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 07:52
Törölt felhasználó (823610)

De legalább magyar párt választhatott volna...
Én inkább arra lennék kíváncsi hogy vajon a két elnök milyen kávét iszik, így reggelnte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 17:13

Gondoltam ez a fórum alkalmas e téma megvitatására.
Jó reggelt! Köszi a kávét, mind megittam ám és főztem, hogy legyen az utánnam érkezőknek.
Biztos vagyok benne, hogy a párod sem esne le Villy

Üdv mindenki
De legalább magyar párt választhatott volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 19:17

Hargitai Bea a masik kedvencem szoke muno kategoriaban. Nem tudom miert, de o is hat az erzekeimre...Na mindegy. Ebben az eletemben ugysem fiunak szulettem, szoval targytalan a dolog.
Sziasztok. Szép jó reggelt. Kellemes péntek 13 at.

Itt lemaradt az "is",így félreérthető
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 19:25

Áh,értem,kézcsók a hölgynek,őt szívesen látjuk ha beugrik keresgélni
Mi nem igazán szoktunk politizálni, inkább a mindenről is folyik a csevej

Jó reggelt,jó kávét
Kellemes 13-as pénteket

Kellemes 13-as pénteket

Én is láttam egy vidit,amiben két pasi nyelezi
Hát..nekem olyan túl megjátszós volt,túl műnő is...
Vannak kellemes alkatrészei,popsi,combok,és igen bejövős nekem is a suna alatta,formás..valamint a szemei.
Kacsaszáj és a lufibegy nekem sem jön be.Nem vagyok műcici ellenes,nagyon szépeket is tudnak csinálni,de szimplán két marha nagy gömb,aztán jó'van az nem tetszik.
Azért nem mondanám hogy hat rám a kisugárzása..
Hargitai Bea..hmm..bejövősebb sokkal..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 17:51

Hát..nekem olyan túl megjátszós volt,túl műnő is...
Vannak kellemes alkatrészei,popsi,combok,és igen bejövős nekem is a suna alatta,formás..valamint a szemei.
Kacsaszáj és a lufibegy nekem sem jön be.Nem vagyok műcici ellenes,nagyon szépeket is tudnak csinálni,de szimplán két marha nagy gömb,aztán jó'van az nem tetszik.
Azért nem mondanám hogy hat rám a kisugárzása..
Hargitai Bea..hmm..bejövősebb sokkal..

Szep nunija van es szep bore. Nyitott tenyerrel kell adni a kockacukrot neki? Lehet. De szep szemei is vannak. Van benne egy olyan buja kisugarzas, ami nekem bejon. Ha pasi lennek megdugnam. Bar ugy sejtem ritkan elvez el valoban...
Áh,értem,kézcsók a hölgynek,őt szívesen látjuk ha beugrik keresgélni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 15:01

Kávé az szuper.
A hölgy keresgél, én fórumozok. Néha.
Hargitai Bea a masik kedvencem szoke muno kategoriaban. Nem tudom miert, de o is hat az erzekeimre...Na mindegy. Ebben az eletemben ugysem fiunak szulettem, szoval targytalan a dolog.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 18:18

Meglepő,hogy egy Természetes Szépség,így méltat egy Mű nőt! Eléggé pasinak tartom magam,de tudom kit dugnék meg,ha "kettőből"kéne választanom!
Meglepő,hogy egy Természetes Szépség,így méltat egy Mű nőt! Eléggé pasinak tartom magam,de tudom kit dugnék meg,ha "kettőből"kéne választanom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 17:51

Szep nunija van es szep bore. Nyitott tenyerrel kell adni a kockacukrot neki? Lehet. De szep szemei is vannak. Van benne egy olyan buja kisugarzas, ami nekem bejon. Ha pasi lennek megdugnam. Bar ugy sejtem ritkan elvez el valoban...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 14:49

Szia CsokiCsaj! Milyen adottságokra gondolsz? A lufik,meg hagyján,a kacsaszáj sokkal gázabb!
Gondoltam ez a fórum alkalmas e téma megvitatására.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én lófejűnek nem mondom,de nem vagyok oda tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 15:00

Annak a a hölgynek elég ló feje van.
Szia Villy! Ha ideszoksz,ne húzd magad a politikán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 15:01

Kávé az szuper.
Kávé az szuper.
A hölgy keresgél, én fórumozok. Néha. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 12. csütörtök 13:09
A hölgy keresgél, én fórumozok. Néha. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hat igen..a képmutatás az megy ..
Mivel kínálhatlak,kávé?Legendás kávénk van
Melyikőtökhöz van szerencsénk?
Mivel kínálhatlak,kávé?Legendás kávénk van

Melyikőtökhöz van szerencsénk?