Sziasztok!
Bundaskenyer volt reggelire.
Tea is lett melle, orosz. Allitolag a vakcinajuk sem rossz, sot jo.... kivarom, mik a visszajelzesek.
Bundaskenyer volt reggelire.

Tea is lett melle, orosz. Allitolag a vakcinajuk sem rossz, sot jo.... kivarom, mik a visszajelzesek.
Beköszönős
No,van palacsinta?

No,van palacsinta?

Jó reggelt, frisss kávé a palacsintához! A fánkért akkor átmegyek a nagyi szobájába
Estére nekem sem jó ha degesz a bendő Sokat forgolódom, mint a farkas a kövekkel a hasában és a világ összes hülye filmjét túlszárnyaló baromságokat vetítek magamnak

Estére nekem sem jó ha degesz a bendő Sokat forgolódom, mint a farkas a kövekkel a hasában és a világ összes hülye filmjét túlszárnyaló baromságokat vetítek magamnak

A sorrendet is eltaláltad
Így jöhet,bár a mazsoláért nem rajongok.
Mostmár éjjelre nem pakolnám degeszre a bendőt,mert ökörségeket álmodok,jó lesz reggelire is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 23. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 23. szombat 13:42

Így jöhet,bár a mazsoláért nem rajongok.
Mostmár éjjelre nem pakolnám degeszre a bendőt,mert ökörségeket álmodok,jó lesz reggelire is..

Törölt felhasználó (4389762)

Sussek neked palacsintat? Milyet kersz?
Kakaos, nutellas, dios, lekvaros es turosmazsolas a felhozatal nalam. En mindet szeressem...
Kakaos, nutellas, dios, lekvaros es turosmazsolas a felhozatal nalam. En mindet szeressem...

Sussek neked palacsintat? Milyet kersz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 23. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 23. szombat 11:05

Jó napot!
Reggeliebéd palacsintával!Hmm..
Szép az élet!Jókor jöttem..

Jó napot!

Sziasztok nappalisok!
10 orat aludtam....szuperul vagyok.
Ma sokmindent elintezek szerintem, ugy feltoltodtem tole.....
Ne lustizzatok tovabb! Kesz a reggeli, meg az ebed is.
10 orat aludtam....szuperul vagyok.

Ma sokmindent elintezek szerintem, ugy feltoltodtem tole.....
Ne lustizzatok tovabb! Kesz a reggeli, meg az ebed is.

Jóreggelt ♡♡♡
Köszi a kávét ♥︎
Fánkot tuti nem sütök, max palacsintát
Gézának meg megy az ágyas, mert két napja takarít
Köszi a kávét ♥︎
Fánkot tuti nem sütök, max palacsintát

Gézának meg megy az ágyas, mert két napja takarít

Jó reggelt,remek pénteket!
Minnyá hétvége!
A marha melóval meg óvatosan

Minnyá hétvége!
A marha melóval meg óvatosan

Jó reggelt! Kávé, kicsitavasz és péntek!
Kicsit meg van zavarva a januárom. Ilyenkor szokott nyugis lenni a vállalkozás, pihi, stb. Most nem nyugis, inkább pörgős
Jól csinálod Kutyu! Azt mondják a Csajszik, hogy tavaszra vágynak... De másnak is nagyon tudnak ám örülni
Valaki nem akar fánkot sütni?
Kicsit meg van zavarva a januárom. Ilyenkor szokott nyugis lenni a vállalkozás, pihi, stb. Most nem nyugis, inkább pörgős

Jól csinálod Kutyu! Azt mondják a Csajszik, hogy tavaszra vágynak... De másnak is nagyon tudnak ám örülni

Valaki nem akar fánkot sütni?

Ezustmetal. Futurisztikus.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 01. 21. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 21. csütörtök 11:48

Szia csajszi
A mosolygós jó
Oszt végül milyen körömmintád lett?

A mosolygós jó

Szia csajszi
A mosolygós jó

A mosolygós jó

Jo reggelit nappalisok!
Misolygos nap van ma. Szeressem. Le is csutakolom a szurket. Igy hivom a "mazsas sulyomat" cipelo negykerekum. Mackonak koszi a kv-t.
Loptam Gezatol....
Misolygos nap van ma. Szeressem. Le is csutakolom a szurket. Igy hivom a "mazsas sulyomat" cipelo negykerekum. Mackonak koszi a kv-t.

Jó reggelt,jó csénteket
Hoztam kávét,utólag a hetit is,tavasz előzetest,napsütést,aaaa madárcsicsergést még gyakorolnom kell

Hoztam kávét,utólag a hetit is,tavasz előzetest,napsütést,aaaa madárcsicsergést még gyakorolnom kell

Szeva Kutyu!
Lehet napozik mindenki
Amúgy lehet hogy a kávéhiány miatt aludtunk be...kávé az kell
Lehet napozik mindenki

Amúgy lehet hogy a kávéhiány miatt aludtunk be...kávé az kell

Szia nappali! Mi van,tifusz??? Pedig még a Tavaszt is intéztem,pedig a befagyott nunikat másképpen melegítettem volna be,de jófej voltam. Mindezt kávé nélkül!! Csak mondom ,Öcsy,kávé nélkül!!!