kik számítanak régieknek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 08:26
És ,hogy ne mindig reagálós tag legyek, nekem is van kérdésem.
Mi az újak neve és funkciói? (a képből adódik a válasz)
De butus vagy, hát azt így kell:

(tudja valaki mi ez a kézjel?
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

(tudja valaki mi ez a kézjel?
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
A lúd után ez tetszik a legjobban!
A fotóriporternek nagyon feltünő a trabija,arrébb kéne állnia!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 12:14
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
"...biztos forrásból értesültünk, hogy az egyik nappalilakó a ma esti zártkörű névnapi ünnepségét ebben az objektumban tartja...fotóriporterünk hajnal óta a helyszínen tartózkodik, de egyelőre még nem látta bemenni a signorina-t..."
pillének meg hoztam egy nagyon különleges virágot
"...biztos forrásból értesültünk, hogy az egyik nappalilakó a ma esti zártkörű névnapi ünnepségét ebben az objektumban tartja...fotóriporterünk hajnal óta a helyszínen tartózkodik, de egyelőre még nem látta bemenni a signorina-t..."
Kedves névnaposaink!
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT
Hali! A Vuk semnem rossz!
De melyik? A kicsi wagy a nagy?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
De melyik? A kicsi wagy a nagy?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a nappaliba nem kell szépnek lennie a totemállatnak!
a nappali úgyis tele van szépséggel:
Charlotte; Mme; Pillécske; Moncy; Katicika ... (Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:40
a nappali úgyis tele van szépséggel:
Charlotte; Mme; Pillécske; Moncy; Katicika ... (Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Tessék, egy totem állat! Se nem kutya, se nem macska... bár egy kicsit "voodoo-s" hangulatú.
...hmm, meg talán nem is elég szép. De bárminek lehet gondolni, és ez nagy előny ebben a kategóriában.

Tessék, egy totem állat! Se nem kutya, se nem macska... bár egy kicsit "voodoo-s" hangulatú.
...hmm, meg talán nem is elég szép. De bárminek lehet gondolni, és ez nagy előny ebben a kategóriában.
bocs a másik topicba tévedtem!
a lábaid köze az orszég legszebb helye!
vissza is megyek közéjük. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:28
a lábaid köze az orszég legszebb helye!
vissza is megyek közéjük. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
más topic reklámozásáért egyszer kimaradsz a dobásból
sőt! menj vissza a lábaim közé, és kezdd újra a kört
Sziasztok!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Na, egy újabb hülyeség:
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)
Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)
Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!
más topic reklámozásáért egyszer kimaradsz a dobásból
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:12
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézzetek be a lotyókám kedvenc topicjába, az ország egyik legszebb helyéről tettem be képeket!
Nézzetek be a lotyókám kedvenc topicjába, az ország egyik legszebb helyéről tettem be képeket!
Tegnap bóklásztam a Mouradi szobában,és mit láttam,? kopaszgyík korodban bitoroltad az avataromat. Lehet ez jár a kopaszgyíkoknak
És ,hogy ne mindig reagálós tag legyek, nekem is van kérdésem.
Brrrr.. még a hideg is kirázza,wörd, excel szavaktól hiába jutott az ürbe érte,hőn szeretett Simonyink. jóregg mindenkinek
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:14
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Segítsetek.. excelben hogy a búbánatba tudok felső alsó indexet??????
ezt továbbgondolva: Vuk nekem begyünne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 07:41
Reggelt! Egész este az állaton agyaltam de mindig csak a Lúdas Matyi libája ugrott be!Minden hátsó gondolat nélkül!
Többször fel is riadtam így most nagyon morcos wagyok még a reggeli csoki puddingom se szabadította fel a boldogság hormonjaim....
Sziasztok,délelött még erre nézek!
Többször fel is riadtam így most nagyon morcos wagyok még a reggeli csoki puddingom se szabadította fel a boldogság hormonjaim....
Sziasztok,délelött még erre nézek!
a faxom a hülyeségemmel, má kéccer az elkűdre kettyintettem az ikon bexarás helyett!
ez lemaradt:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 08:12
ez lemaradt:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
mi van villonyos WCre készűsz!
a barnamaci ötletet támogatom! Bruuuuuuummmmmmmmm!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom!
mi van villonyos WCre készűsz!
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 22:56
ha már a kibelezett kitömött macsot nem mondhatom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
barnamaci...
Pedig a kezem is nagyon ügyes.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:52

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
A férjem is azt mondja, hogy amióta az új foggátlómat szedem, hisztis vagyok és kezelhetetlen.
Erre a pofájába üvöltöttem: mert kezelni akarsz! Engem nem kell kezelni!
Erre a pofájába üvöltöttem: mert kezelni akarsz! Engem nem kell kezelni!

GG-ufsz

kodos