Sziasztok!
A kaverol lemaradtam, de szerintem Geza nem csinalt. Mindig csak takarit....bar azt is ertekeljuk. Tiszta a nappali, ragyog.
Rixy is elokerult a kodos Albionbol...
Katjaek is, szivecskes puszi nektek. Sajnos ezen a telomon meg nem talaltam meg a szivecsket....
A kaverol lemaradtam, de szerintem Geza nem csinalt. Mindig csak takarit....bar azt is ertekeljuk. Tiszta a nappali, ragyog.
Rixy is elokerult a kodos Albionbol...

Katjaek is, szivecskes puszi nektek. Sajnos ezen a telomon meg nem talaltam meg a szivecsket....
Jó reggelt,lendületes hetet!
De korai vagy Géza.Remélem főztél kávét

De korai vagy Géza.Remélem főztél kávét

Szeva!
Kutya is van,hideg is van....pont emlegettünk valamelyik nap,tea szertartás vagy szeánsz vagy mittudomén mi ügyben,te biztosan vágod ezeket a dolgokat
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 19:45
Beköszönés,
Remélem mindenkinek buldog új éve van, mert itt kutya hideg az biztos.
Kutya is van,hideg is van....pont emlegettünk valamelyik nap,tea szertartás vagy szeánsz vagy mittudomén mi ügyben,te biztosan vágod ezeket a dolgokat

Azért én arra is irígy vagyok, hogy otthon vagytok és nem pálmafák között
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 01. 30. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 07:44

Sziasztok,
Aaaaaaa, rosszul írtam.
Szóval, nehogymá' most lelépjetek, mert most jöttünk haza Magyarországra..... picit közelebb vagyok, ti meg elrepülnétek jó messzire
Nekem eszem ágában nincs Kanadába menni. Majd ha pálmafás övezetbe mentek, na, oda én is
Aaaaaaa, rosszul írtam.
Szóval, nehogymá' most lelépjetek, mert most jöttünk haza Magyarországra..... picit közelebb vagyok, ti meg elrepülnétek jó messzire

Nekem eszem ágában nincs Kanadába menni. Majd ha pálmafás övezetbe mentek, na, oda én is

Szeva Tetasi DJ!
Legyen benne részed! Remélem nem melózol.
A többiek eltévedtek a dzsungelben,vagy kergeti őket valami oroszlán vagy gorilla
Legyen benne részed! Remélem nem melózol.
A többiek eltévedtek a dzsungelben,vagy kergeti őket valami oroszlán vagy gorilla

Sziasztok szép napot mindenkinek
Sok Pihenést és miegymást ezen a napon aki pedig dolgozik annak nagy együttérzés és teljen gyorsan
És ha már Welcome To The Jungle
Sok Pihenést és miegymást ezen a napon aki pedig dolgozik annak nagy együttérzés és teljen gyorsan
És ha már Welcome To The Jungle

Csuda reggelt,jó kávét!
Sehol senki?
Lustálkodas megy,vagy pakoltok a Kanadába menéshez?
Sehol senki?

Lustálkodas megy,vagy pakoltok a Kanadába menéshez?

Szia Katja,-Welcome to the jungle!- hogy zene is legyen! Sziasztok srácok! Szépen indult a nap- Asszonyka jóképűnek talált!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2021. 01. 30. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 07:44

Sziasztok,
Aaaaaaa, rosszul írtam.
Aaaaaaa, rosszul írtam.

Jó reggelt
Akkor jól félreértettünk Katja
Úgysem oké ha viszünk magunkkal pálmafákat?
Bevallom,napfényes tengerpartos nekem is szimpibb...
Érezzétek jól magatokat itthon

Akkor jól félreértettünk Katja

Úgysem oké ha viszünk magunkkal pálmafákat?

Bevallom,napfényes tengerpartos nekem is szimpibb...
Érezzétek jól magatokat itthon
Sziasztok,
Aaaaaaa, rosszul írtam.
Aaaaaaa, rosszul írtam.

Jó reggelt! Megrendeltem a kanadai pörkölésű kávét! Amíg ideér van hazai Omnia.
Katja miként sikerült? After szerint onnan nincs visszaút
Géza tegyél mézet a kávéba, védi a hangszálaidat
Verseny Kutyu lettél? Rekord? 7 napból 8 ledolgozva? Gondolom nem lesz belőle rendszer, de így a társ nélkül nehezebb?
Szép napot!
Katja miként sikerült? After szerint onnan nincs visszaút

Géza tegyél mézet a kávéba, védi a hangszálaidat

Verseny Kutyu lettél? Rekord? 7 napból 8 ledolgozva? Gondolom nem lesz belőle rendszer, de így a társ nélkül nehezebb?
Szép napot!
Sziasztok,csodanap,Géza továbblépett!!
Szia csajszi!
Nem mondod hogy ott voltatok?
Seráfütty,hogyispersze viszünk téged is,majd te leszel az idegenvezető
Nem mondod hogy ott voltatok?

Seráfütty,hogyispersze viszünk téged is,majd te leszel az idegenvezető

Sziasztok,
Nehogymá' lelépjetek Kanadába, most jöttünk haza
Nehogymá' lelépjetek Kanadába, most jöttünk haza

Szevasz Géza!
Igyál kávét,szoktál kávézni? (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 01. 29. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Igyál kávét,szoktál kávézni? (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 01. 29. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo reggelt mindenkinek!!!
Jó pénteket!
Kösz a kávét!
Költözzünk Kanadába?Kutyu,oda is vállalsz fuvart?
Kösz a kávét!
Költözzünk Kanadába?Kutyu,oda is vállalsz fuvart?

Jó reggelt,szia Feri! Milyen rendes pasi vagy,bevállaltad a kávéfőzést! Szép napot mindenkinek!