Jó reggelt! Pihenős kávé, csak az íze kedvéért.
Mesélj Mackó, voltál már pénztárnál tüllszoknyás jótündér? Abból az időből maradt a lazacos tanga is?
Mesélj Mackó, voltál már pénztárnál tüllszoknyás jótündér? Abból az időből maradt a lazacos tanga is?

Szia! A technika ördöge! Majd meséld!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 02. 05. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 05. péntek 18:58

Szeva Kutyu!
Írtam egy csomót,kétszer is,oszt toszik megjelenni...
Majd egyszer "elmesélem" akkor

Szeva Kutyu!

Szeva Crazy! Megfogyva bár,de törve nem él a nappali! Szerencsés voltam. Elmentem bevásárolni a csajoknak(Anya-Lányom). Nem fukarkodtam,vettem nasikat is szépen. Kasszánál hopszi,visszanyertem a vásárlás felét!!!!!

Üdvözlet!
Sehol senki?
Pénteken a fű sem nől,kávé sem fogy?

Sehol senki?

Pénteken a fű sem nől,kávé sem fogy?

Jó éjt....
Szevasz Kutyu!
Lehet hogy ő is olvassa a nappalit
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 02. 04. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 04. csütörtök 13:51
Lehet hogy ő is olvassa a nappalit

Sziasztok!Nana,Crazy,gyanús vagy nekem! Ma reggel Asszonyka ezzel jött ki kávézni-De jó,már CSÉNTEK van!!!!

Sziasztok!Nana,Crazy,gyanús vagy nekem! Ma reggel Asszonyka ezzel jött ki kávézni-De jó,már CSÉNTEK van!!!!

Jó reggelt!
Kávészertartás az megy nekem.1 hörpint,2 les ki a fejből,ismétel
Nem csak a fejem nagy,hanem a szívem is,de szerintem Kutyu sosem lesz olyan beteg hogy duplázni kelljen helyette

Kávészertartás az megy nekem.1 hörpint,2 les ki a fejből,ismétel

Nem csak a fejem nagy,hanem a szívem is,de szerintem Kutyu sosem lesz olyan beteg hogy duplázni kelljen helyette

Jó reggelt! Kávé szertartás, csészével a kézben és közben erőssen nézünk a falon át a jövőt kémlelve. Aztán egy hörpintés oszt indulás a dolgunkra.
Crazy te hős önfeláldozó, magadat más oltárán kiterítő
Kutyu nem kihült, csak legfeljebb kicsit meghült
Crazy te hős önfeláldozó, magadat más oltárán kiterítő

Szia csajszi!
Ha Kutyunak most nem szabad,akkor amíg meggyógyul,addig én duplán fogok.
Az áldott jó szívem....
Ha Kutyunak most nem szabad,akkor amíg meggyógyul,addig én duplán fogok.
Az áldott jó szívem....

Sziasztok!
Gyogyulj Kutyu. De addig ne puszilgass puncit, meg megfazik.
Gyogyulj Kutyu. De addig ne puszilgass puncit, meg megfazik.

Szia Feri,köszi,megmaradok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 03. szerda 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 03. szerda 16:18

Törölt felhasználó (3258552)

Szia! Jobbulást neked!
Szia! Jobbulást neked!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 01. hétfő 15:01

Sziasztok! Két napja teázom,torokgyuszi ellen. After,ha meggyógyultam kérném a Mentolosat,adom a Kutyu-félét!! Hidd el jó csere!!

Szia,akkor ezt tisztáztuk. Nekem egyetlen "nagyétvágyú hölgy" is le tudja fárasztani a nyelvem. Az " elégig" kitartok,aztán egyéb vitaminosztásba menekülök!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2021. 02. 03. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 03. szerda 13:22

Ne mondj ilyet, jót nevettem, és én is csak vicceltem. Ne haragudj ha véletlen komolynak tűnt a válaszom . . .azért raktam utána a kacsintós és nevetős emojit ..

Ne mondj ilyet, jót nevettem, és én is csak vicceltem. Ne haragudj ha véletlen komolynak tűnt a válaszom . . .azért raktam utána a kacsintós és nevetős emojit ..
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 02. 03. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 03. szerda 07:17

Szia Crazy,nem hagytál kávét!! Rixy,nem nagy szavak,csak poénkodni akartam. Mea culpa,ha nem sikerült.
Szia Crazy,nem hagytál kávét!! Rixy,nem nagy szavak,csak poénkodni akartam. Mea culpa,ha nem sikerült.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 02. 03. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 03. szerda 07:06

Jó reggelt,meg sok vitamint!
Tetasi,ennek a csajnak 3 feje van..ha ez elkezd dumálni apám ..

Jó reggelt,meg sok vitamint!

Sziasztok szép estét mindenkinek holnapra pedig szép napot
És ha már a témánál maradva az egyik legizgatóbb helyzet ezen a világon, érezni a fantasztikus nedvességét a hölgynek

És egy kis zene
https://www.youtube.com/watch?v=rp-Oiu3TI60
És ha már a témánál maradva az egyik legizgatóbb helyzet ezen a világon, érezni a fantasztikus nedvességét a hölgynek

És egy kis zene
https://www.youtube.com/watch?v=rp-Oiu3TI60