Beszélgetünk, és viszem a laptopom, valamint a vízipipám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:00

Törölt felhasználó (21812)
Admin

És falun cseverészni fogtok vagy esetleg túrázgatni, nézelődni?
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?
Ha feléneklitek a dalt, irány hálivúd?

Az isten áldjon már meg te lány!Olvasd a PRIVIT!!!!
nem lepődnék meg!
ha az anyjára ütött...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:23

Admin

A lányom úgy mondja a fantasztikus szót, hogy fasztantikusz. Lehet, hogy már tud olvasni és a gg-re jár?

hát senki sem indul be a hangos zenére? felnőttetek, emberek?

ott leszek a tömegben. majd gondolok rátok.

ott leszek a tömegben. majd gondolok rátok.

Privi ment.Csóka megyek a gályára
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:23

Admin

A lányom úgy mondja a fantasztikus szót, hogy fasztantikusz. Lehet, hogy már tud olvasni és a gg-re jár?

Sokszor léptetek már fel? Izgulsz nagyon? Fellépőruhádat elmeséled?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 20. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 11:40

Holnap jótékonysági batyus bálba megyünk... És elvileg először fellépünk
De ma még teremdíszítés és tánc

jövő héten viszem be a fotógépet, mert mást is szeretnénk fotózni. gyönyörű képeket rakok majd be a turisztikádba.
ma lesz zépében anima sound system koncert. valaki! valaki nem kisérne el? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:09

ma lesz zépében anima sound system koncert. valaki! valaki nem kisérne el? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Pille, a munkahelyed említéséről jut eszembe, hogy igértél nekem fotókat a kilátásról. Most biztosan szépen zöldell minden.
Pille, a munkahelyed említéséről jut eszembe, hogy igértél nekem fotókat a kilátásról. Most biztosan szépen zöldell minden.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 20. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 13:37

az nem bútor... és pont ma kaptam meg ágnes asszonytól: nem kéne ennyire ragaszkodnom a tárgyaimhoz. sztori: gép előtt dolgozom ugyebár - hú, be sok éve! -, s jó három éve kaptam új billentyűt, idén lapmonitort, blabla... a régi billentyűzetet (tudjátok, az a régi fajta, kattogós, nem ezek a vacak izék) úgy tizenakárhány évig nyüstöltem, már minden betű lekopott, újra kellett kismilliószor ragasztani. no, az a billentyűzet még mindig ott van a polcomon... nem tudok megválni tőle, no! nem megy!
itthon pedig telis-teli minden olyan tárgyakkal, amikhez ragaszkodom. pl. a korsó.
(a kiskorsót többször használom!
)
itthon pedig telis-teli minden olyan tárgyakkal, amikhez ragaszkodom. pl. a korsó.

az nem bútor... és pont ma kaptam meg ágnes asszonytól: nem kéne ennyire ragaszkodnom a tárgyaimhoz. sztori: gép előtt dolgozom ugyebár - hú, be sok éve! -, s jó három éve kaptam új billentyűt, idén lapmonitort, blabla... a régi billentyűzetet (tudjátok, az a régi fajta, kattogós, nem ezek a vacak izék) úgy tizenakárhány évig nyüstöltem, már minden betű lekopott, újra kellett kismilliószor ragasztani. no, az a billentyűzet még mindig ott van a polcomon... nem tudok megválni tőle, no! nem megy!
(a kiskorsót többször használom!
)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)

csak pestre vonatkozik. vidéken még a régi szokások divnak.
úgyhogy ne izgulj, turkálhatsz kedvedre.
egyébként meg szép napot, hazaértem, elláttam fiam (előbb persze killerbébit), itt vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 22:53

egyébként meg szép napot, hazaértem, elláttam fiam (előbb persze killerbébit), itt vagyok.

Admin

Nemsokára targoncával és önrakodós teherautóval járnak majd.
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
A francba, akkor nekem már semmi esélyem sincs :-(
Igen,folyamatosan.Ki-be,ki-be,ki-be,ki-be....Ohaúúújájj
És néha oldalra is szúrok egyet-egyet,kettőt-harmat meg
fali.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:53

Admin

Még mindig nem látok új topicot.
Te a szexben is ilyen határozatlan vagy? Bedugom, ááááá mégis inkább kihúzom, nem inkább bedugom
Te a szexben is ilyen határozatlan vagy? Bedugom, ááááá mégis inkább kihúzom, nem inkább bedugom

Hja kérem... Valamit valamiért... Ki így ki úgy dolgozza le... Én telefonközelben és 20 km-es körzeten belül maradok
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 04. 20. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 09:02

Sajna nem a 7 utolsó mnapja...
Szombaton le kell dolgozni május elsejét..(kedwenc mnapom a szombat!)

Holnap jótékonysági batyus bálba megyünk... És elvileg először fellépünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:47

Admin

Kinek van valami érdekes hétvégi programja?

hali all...
Sajna nem a 7 utolsó mnapja...
Szombaton le kell dolgozni május elsejét..(kedwenc mnapom a szombat!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 20. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 06:29

Jóóóó reggelt!
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja
Gyors de kiadós reggeli... és hurrááááá péntek.. induljon a 7 utolsó napja

No, ott van..

Még mindig nem látok új topicot.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:27

Sziasztok !És sz.sz. Megirtam a nyitót,most itt vacilálok küldjem ne küldjem

Kocsma,kocsma,kocsma.És az én feleségem nem haragszik érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 20. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 07:47

Admin

Kinek van valami érdekes hétvégi programja?