majd eccer csinálok fotót Nektek a fenekemről!
boxerban vagy mezítelenül, de tangát ne várj tőlem! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:40
boxerban vagy mezítelenül, de tangát ne várj tőlem! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
meg nem érthetem, mi a problémátok a férfitangával? kell a szexi férfisegg látványa, avagy nem? boxerpárti vagyok egyébként. de mégis... tangában jobban láccik a láccanivaló...
Én mindenképpen fejlődő képes vagyok!
Minden nőnél máshogy kezdtem mivel nincs két egyforma helyzet...
Azonkívül ha elég nyílt a nő akkor elbeszélgetek vele a sexről, hogy mit szeret és ezt megpróbálom figyelembe venni az aktus alatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:35
Minden nőnél máshogy kezdtem mivel nincs két egyforma helyzet...
Azonkívül ha elég nyílt a nő akkor elbeszélgetek vele a sexről, hogy mit szeret és ezt megpróbálom figyelembe venni az aktus alatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Jó reggelt!
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?
A gyereknemzésen túl az örömszerzés igaz adalék de ez teszi két embert kielégülté,boldoggá -ez az örömszerzés. Biztos Te is tudsz.-
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:39
A puncin kívül minden csak adalék, teeeee! A gyereknemzésen kívüli szex is csak adalék, ha úgy vesszük
nálam itt egy ágyék, de ahogy jobban megnézem a lotyókámé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 16:30
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
"Bi-bi-bííí, nekem jutott a köldöke.... öh... de akkor kinél van az ágyéka???" O_O
Bizonyiték, az én vagyok, leszek,remélem.Ja és ott a picim.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg szolgáltass meggyőző bizonyítékot arra, hogy biszex vagyok
Tévedés!
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!
vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?
) baromfit, mikor az anyósom udvara teli van tyúkkal csirkével, mert sajnálja levágni! ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 16:27
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!
vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?
) baromfit, mikor az anyósom udvara teli van tyúkkal csirkével, mert sajnálja levágni! ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
látom te is nagy macskarajongó vagy
A nők variciója igaz de Ök is rendelkeznek e bemenet helyekkel és nincs tovább. Itt az a lényeg hogy ki hogyan csinálja mennyire tudja érezni a másikat hogy a másik mit szeretne és azt kell megadni nagyon sokféleképppen lehet a szexet variálni csak partner kell hozzá..Ha megadod Neki képes pill eszméletvesztve élvezni orgazmusig eljutni és nem csa elélvezni.Szerintem ez nem mindegy és a második a valódi igazi szex nem az elélvezés hanem a totális orgazmus. Biztos voltál már benne mert Te sem a tini kategóriát gyarapítod akit csak a farka vagy a puncija vezérli érzelem nélkül.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:16
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
annyit tennék hozzá a férfiak védelmére, hogy maga a szerelmi aktus ugyanazon mozdulatok sorozata, nyalás, dugás, szopás...ami pluszt adhat, az a pózok különbségéből adódik, de a fallosznak alapvetően három helye van, ahova be lehet dugni, és a nyelvnek is csak annyi...amit lehet variálni az a helyszín, az idő, a körülmények...ezek viszont nem konkrétan a szexre vonatkoznak...és valljuk be inkább a nők képesek variálni
Esetleg szolgáltass meggyőző bizonyítékot arra, hogy biszex vagyok
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondoltam.Tudtam.Akkor most miről fogok pletykálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg ne sértődj már!
Ez pl. nagyon jó mondás, nagyon tetszett, nagyon igaz!
Az összerakott talppal is egyetértek.
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk
)
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk
)
Meg ne sértődj már!
(tényleg leszbik vagyunk
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(tényleg leszbik vagyunk
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na megyek, sziasztok.Úgy látom én csak magamnak beszélek
De ki foglak benneteket pletykálni,hogy tényleg leszbik vagytok
Pusssz
De ki foglak benneteket pletykálni,hogy tényleg leszbik vagytok
Pusssz
A puncin kívül minden csak adalék, teeeee! A gyereknemzésen kívüli szex is csak adalék, ha úgy vesszük
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:33
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
az már csak adalék, teeeee, és bizti, hogy nők találták ki
az alapvető szexben 3 hely van, és a pasik hajlamosak csak azokat használni
az már csak adalék, teeeee, és bizti, hogy nők találták ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kihagytad a hónaljárkot, a térdhajlatot, a combközt, az összeszorított melleket
És az összerakott talpat.
2007. 04. 17. kedd 09:23
annyit tennék hozzá a férfiak védelmére, hogy maga a szerelmi aktus ugyanazon mozdulatok sorozata, nyalás, dugás, szopás...ami pluszt adhat, az a pózok különbségéből adódik, de a fallosznak alapvetően három helye van, ahova be lehet dugni, és a nyelvnek is csak annyi...amit lehet variálni az a helyszín, az idő, a körülmények...ezek viszont nem konkrétan a szexre vonatkoznak...és valljuk be inkább a nők képesek variálni
A sanyi jön elő a tabummal.Erről nem beszélek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:18
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
jah...és sandor után szabadon: az érzelmek, a partnerek közötti viszony is meghatározza a szex mikéntjét
Alapvetően.Kivétel ha bárhol puncit lehet rajta hajtogatni
jah...és sandor után szabadon: az érzelmek, a partnerek közötti viszony is meghatározza a szex mikéntjét
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Akkor válaszd szét.-baszás-szeretés.szeretkezés.Nem mindeggy.

GG-ufsz

Sarah