tom-ka, mi ez a nagy jelenlét a nappaliba???
Hű de kínos
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 22:47
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
a fórum elméletileg nem barátkozásra és hülyülésre szolgál...a fórum vélemények, gondolatok ütköztetése; tanácsok, ötletek, szokások ismertetése hozzászólások formájában...amit mi a nappaliban csinálunk, nem teljesen szabályos, de amíg valamilyen szintem korlátok közé szorítjuk, addig elnézik nekünk...most kicsit korlátlanok
lettünk..ezért írtam a figyelmeztetést...ha nem vagy képes ezen túllépni, és ettől rossz érzéseid lesznek, akkor nagyon sajnálom...a pontokkal hülyült tom, de nem a pontokról van szó, hanem a chat-jellegű egy soros párbeszédekről...szóval a lényeg: emiatt nem kell itt hagynod a nappalit, főleg, mert ez nem csak rád vonatkozott...(még rám is kicsit)
lettünk..ezért írtam a figyelmeztetést...ha nem vagy képes ezen túllépni, és ettől rossz érzéseid lesznek, akkor nagyon sajnálom...a pontokkal hülyült tom, de nem a pontokról van szó, hanem a chat-jellegű egy soros párbeszédekről...szóval a lényeg: emiatt nem kell itt hagynod a nappalit, főleg, mert ez nem csak rád vonatkozott...(még rám is kicsit)
Most már ...eszembe se jut!Itt van a bár ahol ihatok!
Ja és nem egyedül!
Virtuálisan nyalnak..de hogy megyek,majd ha "kitiltatok" a Nagyok!
2007. 04. 17. kedd 22:47
Ja és nem egyedül!
Virtuálisan nyalnak..de hogy megyek,majd ha "kitiltatok" a Nagyok!
a fórum elméletileg nem barátkozásra és hülyülésre szolgál...a fórum vélemények, gondolatok ütköztetése; tanácsok, ötletek, szokások ismertetése hozzászólások formájában...amit mi a nappaliban csinálunk, nem teljesen szabályos, de amíg valamilyen szintem korlátok közé szorítjuk, addig elnézik nekünk...most kicsit korlátlanok
Nyugott vagyok!Kiugráltam magam...elfáradtam...kicsi vagyok,csunya vagyok,és még az "Nagyok "is engem bántanak!:-(
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 22:18
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
A topicra érvényes fórumszabályzat:?????????????
Nem kikapcsolódni,hülyülni,esetleg társalogni...netán barátkozni járnak-unk ide?:-(
Nekem nem kell semmi pont...én csak jól szeretném érezni magam veletek!
De ha ez szabályokhoz van kötve......
Nem kikapcsolódni,hülyülni,esetleg társalogni...netán barátkozni járnak-unk ide?:-(
De ha ez szabályokhoz van kötve......
A topicra érvényes fórumszabályzat:?????????????
De ha ez szabályokhoz van kötve...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:49
De ha ez szabályokhoz van kötve...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
kedves nappalilakók! az elmúlt közel 100 hsz igencsak ellenszegül az egyébként a topicra is érvényes fórumszabályzatnak...éppen ezért javaslom, hogy a lakók globális tiltólistára történő helyezésének elkerülése érdekében végezzünk érdemi fórumozást...még a végén tomnak tiltania kell pillét, pillének charlotte-ot, nekem tomot, vazinak meg engem...huh
Nem!!!!!!!!!!!!!!!.tiltakozom....nem kell a pont!Töröld ki mindet!!!Látod vannak önkéntesek igyen is nyalnak!
Egyébbként csak a társaság miatt vagyok itt!
A béka legföbb jellemzöje:ugrál és nyújtgatja a nyelvét!
Egyébbként csak a társaság miatt vagyok itt!
A béka legföbb jellemzöje:ugrál és nyújtgatja a nyelvét!
nincs itt charlotte aki értelmet adna a topicnak, és te i messze jársz...
pedig 100hsz-al előtt igencsak kitettem magamért... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:49
pedig 100hsz-al előtt igencsak kitettem magamért... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
kedves nappalilakók! az elmúlt közel 100 hsz igencsak ellenszegül az egyébként a topicra is érvényes fórumszabályzatnak...éppen ezért javaslom, hogy a lakók globális tiltólistára történő helyezésének elkerülése érdekében végezzünk érdemi fórumozást...még a végén tomnak tiltania kell pillét, pillének charlotte-ot, nekem tomot, vazinak meg engem...huh
én itt lebzselek, egyedül... :(
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

no! mindenki elment csetelni?
én már ott is vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:15
szerintem lépjetek át chatre, ott priviben tudtok mail címet cserélni...de láttam írtad a hibákba, bizti utána néznek
Látom.. de sztem Brigizel
Megnyugodtam...van önkéntes ...nyalás meglesz...pont is marad(csak Tom ne olvassa...psz!)ez az üzlet...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
De... nekem már kényszerem van rá...
Akkor tud meg ez az őtlet akkor jött amikor Tom...befenyitette a nappalisokat...no gondoltam még mielött elveszik a ponntjaim...kicsit élvezkedek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem lépjetek át chatre, ott priviben tudtok mail címet cserélni...de láttam írtad a hibákba, bizti utána néznek
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyes!!!!!De csak veled...igyé...csak az érzésé,.élvezésé!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem se!!!!
Eltévedt a csiga vagy eltéritették!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Eltévedt a csiga vagy eltéritették!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
teeee...hát az üzleti sem feltétlenül önszántából jövő
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Valamit félre értettél .....szabadon Én választok!
...de ha bebizonyitod,hogy sokkal jobb vagy...üssekavics...megduplázom!
...de ha bebizonyitod,hogy sokkal jobb vagy...üssekavics...megduplázom!

GG-ufsz

SWpar
Jenny