Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2336 2337 2338 2339 2340 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2007   2007. 04. 17. kedd 23:27
X Törölt felhasználó (21812) Admin
A te nappalidban? Úgy érted, hogy otthon valami botrány pattant ki? Majd meséld el a publikus dolgokat, ha van kedved, erőd!

Azért ezt nem kellemes olvasni zavart2
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:22
Vazeg charl, most zajlott le egy ilyen eset az én nappalimban ,de 11,22 van már besokaltam , nem bírok többet írni. csövi wave
#2006   2007. 04. 17. kedd 23:27
Wörösbikanö Wörösbikanö
Most jöttem rá én "leszbi" lettem!!!! smile
Adminka lányok: beka3 beka3 beka3 worship
#2005   2007. 04. 17. kedd 23:25
Én hiszek a spriccelős élvezésben, már még magamon nem tapasztaltam, de a videók, amiket láttam, elég meggyőzőek.

Te, Prune, ma már két extra dologban is kételkedtél, és csak három helyet tudtál felsorolni, ahová a fütyi való, te nagyon prűd lehetsz hehe . Mázlid, hogy még idejében összeakadtál velem, majd én felnyitom a szemed a világ dolgaira wink finom

Másik: Nekem is vannak olyan anyagok, amiket imádok simogatni: bársony, nehézselyem (egyszer egy koszorúslány-ruhát varrattam ilyenből, nagyon kellemes a tapintása), és vannak olyan könyvborítók, amiket ilyen simis anyagból csinálnak, na azokat szoktam még taperolni ezerrel (könyvesboltban sem hagyom ki smile ), és a kislányom bőre olyan, amit nem unok meg puszilgatni, simogatni, szóval a bababőr szöveg a női kozmetikumok reklámjában nem kamuduma.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 14:37
nem hiszek benne...fúúúúúúúúúúhaaaaaaaa...nekem tényleg sekélyes a szexuális életem hehe a selyem sikolyáról meg olvastam és meg is akartam nézni, de valahogy nem lett belőle semmi...és nincs ilyen anyag, bár szeretem a simogató anyagokat, mint a taft, vagy a szatén smile
#2004   2007. 04. 17. kedd 23:23
MmePrune MmePrune VIP Admin
egy ismerősöm mesélte: a barátnője és a férje veszettül próbálkoztak a gyerekgyártással, de nem jött össze, stressz, sikertelenség, kudarcélmény és ami ezzel jár...a pasi becsajozott titokban...de az ismerősöm nem szólt a barátnőjének...azt mondta, hogy azért, mert rá fog megharagudni, ebben a helyzetben a férje a mindene, hiszen tőle akar gyereket, neki nem is biztos fog hinni...azóta lett gyerekük, de további részleteket nem tudok

ha nagyon-nagyon jó barátnőmről van szó, akkor azt hiszem szólnék, vagy legalábbis utalnék rá, esetleg olyan helyzetet teremtenék, hogy lelepleződjön a dolog...de a szerelem általában vak, és nem biztos, hogy el akarná hinni nekem, hogy pont őt megcsalja, pont az a pasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 04. 17. kedd 23:16
Huh, bealudtam a kisded altatásakor és olyan kómás vagyok, hogy alig bírtam átolvasni, mit írtatok össze.

Bár már elmondták ketten is előttem, de szeretném javasolni, hogy a jövőben mindenki legalább 3000 karakterre kibővítve részletezze egysorosait és akkor egyben pályamunkák is lesznek smile
Egy szó mint száz, ez tényleg nem cset, dumcsizásra ott a chat és a mes.

És beírok egy ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉST, hogy "értelmet adjak a topicnak" (by Wilika).

Amikor hosszú együttjárás után elhagytam az egyik pasimat, többen mondták, hogy jól tettem, mert az a pasi engem sokszor megcsalt. Azt is mondták, hogy ez köztudott dolog volt, mindenki tudott róla engem kivéve. Én meg nem értettem, hogy miért nem szóltak erről nekem akkor.

Voltatok már hasonló szituban? Úgy értem, hogy tudtátok valakiről, hogy megcsalják, de nem szóltatok neki. Vagy éppen ellenkezőleg, elmondtátok neki. És mi lett a végkifejlet?
És ha nem voltatok ilyen helyzetben, szólnátok a barátnőtöknek/barátotoknak, hogy mi zajlik a háta mögött? Mennyire kell biztosnak lennetek a dologban, hogy szóljatok? Ha saját szemetekkel látjátok vagy elég ha mindenki erről pletykál?
Ha nektek nyitja fel így a szemeteket ismerősötök, elhiszitek, amit mond és rögtön kirúgjátok a partnereteket vagy előbb megpróbáltok bizonyságot szerezni, rákérdeztek, nyomoztok?

Ha kiderül, hogy a párotok hűtlen volt, megbocsátjátok neki, ha
- csak csókolózott,
- lefeküdt ugyan valakivel, de nem szerelmes az illetőbe,
- részegen csinálta, stb.
Szóval vannak enyhítő körülmények? Mi az, amit már nem bocsátotok meg semmiképpen?

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2003   2007. 04. 17. kedd 23:22
new1 new1
Vazeg charl, most zajlott le egy ilyen eset az én nappalimban ,de 11,22 van már besokaltam , nem bírok többet írni. csövi wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 04. 17. kedd 23:16
Huh, bealudtam a kisded altatásakor és olyan kómás vagyok, hogy alig bírtam átolvasni, mit írtatok össze.

Bár már elmondták ketten is előttem, de szeretném javasolni, hogy a jövőben mindenki legalább 3000 karakterre kibővítve részletezze egysorosait és akkor egyben pályamunkák is lesznek smile

És beírok egy ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉST, hogy "értelmet adjak a topicnak" (by Wilika).

Amikor hosszú együttjárás után elhagytam az egyik pasimat, többen mondták, hogy jól tettem, mert az a pasi engem sokszor megcsalt. Azt is mondták, hogy ez köztudott dolog volt, mindenki tudott róla engem kivéve. Én meg nem értettem, hogy miért nem szóltak erről nekem akkor.

Voltatok már hasonló szituban? Úgy értem, hogy tudtátok valakiről, hogy megcsalják, de nem szóltatok neki. Vagy éppen ellenkezőleg, elmondtátok neki. És mi lett a végkifejlet?
És ha nem voltatok ilyen helyzetben, szólnátok a barátnőtöknek/barátotoknak, hogy mi zajlik a háta mögött? Mennyire kell biztosnak lennetek a dologban, hogy szóljatok? Ha saját szemetekkel látjátok vagy elég ha mindenki erről pletykál?
Ha nektek nyitja fel így a szemeteket ismerősötök, elhiszitek, amit mond és rögtön kirúgjátok a partnereteket vagy előbb megpróbáltok bizonyságot szerezni, rákérdeztek, nyomoztok?

- csak csókolózott,
Szóval vannak enyhítő körülmények? Mi az, amit már nem bocsátotok meg semmiképpen?

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2002   2007. 04. 17. kedd 23:16

- csak csókolózott,

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2001   2007. 04. 17. kedd 23:14
new1 new1
tom-ka, mi ez a nagy jelenlét a nappaliba??? kerdes
#2000   2007. 04. 17. kedd 23:04
new1 new1
Hű de kínos nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 22:47
a fórum elméletileg nem barátkozásra és hülyülésre szolgál...a fórum vélemények, gondolatok ütköztetése; tanácsok, ötletek, szokások ismertetése hozzászólások formájában...amit mi a nappaliban csinálunk, nem teljesen szabályos, de amíg valamilyen szintem korlátok közé szorítjuk, addig elnézik nekünk...most kicsit korlátlanok smile lettünk..ezért írtam a figyelmeztetést...ha nem vagy képes ezen túllépni, és ettől rossz érzéseid lesznek, akkor nagyon sajnálom...a pontokkal hülyült tom, de nem a pontokról van szó, hanem a chat-jellegű egy soros párbeszédekről...szóval a lényeg: emiatt nem kell itt hagynod a nappalit, főleg, mert ez nem csak rád vonatkozott...(még rám is kicsit)
#1999   2007. 04. 17. kedd 23:02
Wörösbikanö Wörösbikanö
Most már ...eszembe se jut!Itt van a bár ahol ihatok! smile Ja és nem egyedül! smile Virtuálisan nyalnak..de hogy megyek,majd ha "kitiltatok" a Nagyok! worship worship worship beka3
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 22:47
a fórum elméletileg nem barátkozásra és hülyülésre szolgál...a fórum vélemények, gondolatok ütköztetése; tanácsok, ötletek, szokások ismertetése hozzászólások formájában...amit mi a nappaliban csinálunk, nem teljesen szabályos, de amíg valamilyen szintem korlátok közé szorítjuk, addig elnézik nekünk...most kicsit korlátlanok smile lettünk..ezért írtam a figyelmeztetést...ha nem vagy képes ezen túllépni, és ettől rossz érzéseid lesznek, akkor nagyon sajnálom...a pontokkal hülyült tom, de nem a pontokról van szó, hanem a chat-jellegű egy soros párbeszédekről...szóval a lényeg: emiatt nem kell itt hagynod a nappalit, főleg, mert ez nem csak rád vonatkozott...(még rám is kicsit)
#1998   2007. 04. 17. kedd 22:54
Wörösbikanö Wörösbikanö
Nyugott vagyok!Kiugráltam magam...elfáradtam...kicsi vagyok,csunya vagyok,és még az "Nagyok "is engem bántanak!:-( beka3
#1997   2007. 04. 17. kedd 22:47
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 22:18
A topicra érvényes fórumszabályzat:?????????????
Nem kikapcsolódni,hülyülni,esetleg társalogni...netán barátkozni járnak-unk ide?:-(
Nekem nem kell semmi pont...én csak jól szeretném érezni magam veletek!
De ha ez szabályokhoz van kötve......
#1996   2007. 04. 17. kedd 22:18
Wörösbikanö Wörösbikanö
A topicra érvényes fórumszabályzat:?????????????
Nem kikapcsolódni,hülyülni,esetleg társalogni...netán barátkozni járnak-unk ide?:-(
Nekem nem kell semmi pont...én csak jól szeretném érezni magam veletek!
De ha ez szabályokhoz van kötve......
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 21:49
kedves nappalilakók! az elmúlt közel 100 hsz igencsak ellenszegül az egyébként a topicra is érvényes fórumszabályzatnak...éppen ezért javaslom, hogy a lakók globális tiltólistára történő helyezésének elkerülése érdekében végezzünk érdemi fórumozást...még a végén tomnak tiltania kell pillét, pillének charlotte-ot, nekem tomot, vazinak meg engem...huh
#1995   2007. 04. 17. kedd 21:54
Wörösbikanö Wörösbikanö
Nem!!!!!!!!!!!!!!!.tiltakozom....nem kell a pont!Töröld ki mindet!!!Látod vannak önkéntesek igyen is nyalnak! smile Egyébbként csak a társaság miatt vagyok itt! smile A béka legföbb jellemzöje:ugrál és nyújtgatja a nyelvét! smile beka3
#1994   2007. 04. 17. kedd 21:53
X Törölt felhasználó (24620)
nincs itt charlotte aki értelmet adna a topicnak, és te i messze jársz...
pedig 100hsz-al előtt igencsak kitettem magamért...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 21:49
kedves nappalilakók! az elmúlt közel 100 hsz igencsak ellenszegül az egyébként a topicra is érvényes fórumszabályzatnak...éppen ezért javaslom, hogy a lakók globális tiltólistára történő helyezésének elkerülése érdekében végezzünk érdemi fórumozást...még a végén tomnak tiltania kell pillét, pillének charlotte-ot, nekem tomot, vazinak meg engem...huh
#1993   2007. 04. 17. kedd 21:49
#1992   2007. 04. 17. kedd 21:48
X Törölt felhasználó (24620)
én itt lebzselek, egyedül... :(
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 21:37

no! mindenki elment csetelni?
#1991   2007. 04. 17. kedd 21:37
édespille édespille Admin

no! mindenki elment csetelni?
#1990   2007. 04. 17. kedd 21:27
para11 para11
én már ott is vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 21:15
szerintem lépjetek át chatre, ott priviben tudtok mail címet cserélni...de láttam írtad a hibákba, bizti utána néznek
#1989   2007. 04. 17. kedd 21:24
Moncy Moncy
Látom.. de sztem Brigizel crazya wink nyes
#1988   2007. 04. 17. kedd 21:21
Wörösbikanö Wörösbikanö
Megnyugodtam...van önkéntes ...nyalás meglesz...pont is marad(csak Tom ne olvassa...psz!)ez az üzlet...! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 17. kedd 21:06
De... nekem már kényszerem van rá... nyes

... 2336 2337 2338 2339 2340 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!