I-i-i-íííí! *jelentkezik majd kiesve a padjából*
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:34

Én nem akarok se VIP se ADMIN lenni,nem lehetne a pontjaimat nyalatásra beváltani...pl.200pont 5 perc nyalás..szabadon és választok G.G tagokból?.-)Helyszín a nappali..
ideje valmi szivosabb pitbul után néznem
hm tom hm (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
hm tom hm (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
áh, csak hogy ne vesszenek rajtad össze a lányok, gondoltam megfelezem nekik előre, aztán nem lesz veszekedés...
de ha belegondolok, valószínűleg, hosszába kéne, mert ha keresztbe elvágom a közepénél, akkor...
az olyan szomorú, látom, ahogy prune táncol körbe boldogan (és csúfolódva; nee-nee-ne-ne-neee :P ), hogy ő a makkot kapta, Charlotte, meg szomorúan ül a sarokban, hogy ő csak egy tövet kapott... :(
Aztán sutty, még egy suhintás, és pajkosan odakacsintva, két golyót nyomok Charlotte kezébe, mire neki felderül az arca.
de ha belegondolok, valószínűleg, hosszába kéne, mert ha keresztbe elvágom a közepénél, akkor...
az olyan szomorú, látom, ahogy prune táncol körbe boldogan (és csúfolódva; nee-nee-ne-ne-neee :P ), hogy ő a makkot kapta, Charlotte, meg szomorúan ül a sarokban, hogy ő csak egy tövet kapott... :(
Aztán sutty, még egy suhintás, és pajkosan odakacsintva, két golyót nyomok Charlotte kezébe, mire neki felderül az arca.

Én nem akarok se VIP se ADMIN lenni,nem lehetne a pontjaimat nyalatásra beváltani...pl.200pont 5 perc nyalás..szabadon és választok G.G tagokból?.-)Helyszín a nappali..
tom, dako, most ÁLLJ! köcce.
simán bekapta a bal horgom!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na hát,na hát...miket olvasok...látjátok ezért szünt meg az ősközősség...mindig voltak akinek több és több kellet!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

kell a faszomnak a VIP tagság!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
Élvezetből-ért igen-....kényszerből nem szopok!
mivan nem talált még meg zoli?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:12

csak egy pillanatra teszem ki a lábam, s pontelorozás folyik? hm...
akkor szopunk, ha megkivánjuk.

Okés....csak "részegen ki visz majd haza?"

De a pasik sem mesztelenkedhetnek......igy biztonságosabb!
...hehe..piros óvszer-szám!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Van nálam bárd, add a farkad, hosszába vagy keresztbe...?

tied a szopatás egyémek a pontjaik?
oké
oké
mi a bajod???!!!
ez nem mese! ez így volt!
ez nem mese! ez így volt!
Erre gondoltam....no akkor azért kell a bugyi!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:55

itt nemes fegyverrel lőnek. mindenre fel kell készülni. nem árt, ha szétnézel, mielőtt leülsz. még véletlen fennakadhatsz vala"k"iben

itt nemes fegyverrel lőnek. mindenre fel kell készülni. nem árt, ha szétnézel, mielőtt leülsz. még véletlen fennakadhatsz vala"k"iben
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Tanga?Francia?Tundra?.-)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mé lőnének...ez nappali,nem a lőpálya?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:47

hát ha nem akarod hogy lelőjelek !!
háloszoba meg a szauna valo mesztelenkedésre
háloszoba meg a szauna valo mesztelenkedésre