tom, dako, most ÁLLJ! köcce.
simán bekapta a bal horgom!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na hát,na hát...miket olvasok...látjátok ezért szünt meg az ősközősség...mindig voltak akinek több és több kellet!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

kell a faszomnak a VIP tagság!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
Élvezetből-ért igen-....kényszerből nem szopok!
mivan nem talált még meg zoli?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:12

csak egy pillanatra teszem ki a lábam, s pontelorozás folyik? hm...
akkor szopunk, ha megkivánjuk.

Okés....csak "részegen ki visz majd haza?"

De a pasik sem mesztelenkedhetnek......igy biztonságosabb!
...hehe..piros óvszer-szám!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Van nálam bárd, add a farkad, hosszába vagy keresztbe...?

tied a szopatás egyémek a pontjaik?
oké
oké
mi a bajod???!!!
ez nem mese! ez így volt!
ez nem mese! ez így volt!
Erre gondoltam....no akkor azért kell a bugyi!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:55

itt nemes fegyverrel lőnek. mindenre fel kell készülni. nem árt, ha szétnézel, mielőtt leülsz. még véletlen fennakadhatsz vala"k"iben

itt nemes fegyverrel lőnek. mindenre fel kell készülni. nem árt, ha szétnézel, mielőtt leülsz. még véletlen fennakadhatsz vala"k"iben
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Tanga?Francia?Tundra?.-)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mé lőnének...ez nappali,nem a lőpálya?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:47

hát ha nem akarod hogy lelőjelek !!
háloszoba meg a szauna valo mesztelenkedésre
Oké!Csak semmi feltünő,kirivó!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:46

szokás.
csak szexi rucikban.
semmi szőrmebunda... hacsak... hacsak mezitelen vagy alatta.

fúú ezzel suliba úgy megszopattuk az egyik tanárt!
puskázást imitáltam egy cetlivel, persze úgy, hogy észre vegye! aztán mikor meglátta mi van rá írva, megfordította! kb 3 szor még átfordította, aztán a helyére ment! majd még ott is fordítgatta, és felröhögött! másnap meg akart szopatni feleltetés által, de rábaszott, mert mindent tudtam! sőt még direkt beugratós kérdéseket is nyomatott!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:44
puskázást imitáltam egy cetlivel, persze úgy, hogy észre vegye! aztán mikor meglátta mi van rá írva, megfordította! kb 3 szor még átfordította, aztán a helyére ment! majd még ott is fordítgatta, és felröhögött! másnap meg akart szopatni feleltetés által, de rábaszott, mert mindent tudtam! sőt még direkt beugratós kérdéseket is nyomatott!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

persze jo hogy nem papirt adsz a kezébe aminek mind két oldalára az van irva hogy
-fordits!
-fordits!
minimum egy bugyi kővetelmény
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:47

háloszoba meg a szauna valo mesztelenkedésre (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:45
háloszoba meg a szauna valo mesztelenkedésre (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra gondoltam fogas nem kell.mert ott a pasi újja ...arra aggatjuk a rucikat....apropó..szokás itt ruhában lenni?.-)