a francia a kedvencem
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is tudtam,hogy ez is a müvészneved...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:12

csak egy pillanatra teszem ki a lábam, s pontelorozás folyik? hm...
akkor szopunk, ha megkivánjuk.

csak vigyázz! kényszerből senki sem fog nyalni, amíg te sem szopsz kényszerből
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:34

Én nem akarok se VIP se ADMIN lenni,nem lehetne a pontjaimat nyalatásra beváltani...pl.200pont 5 perc nyalás..szabadon és választok G.G tagokból?.-)Helyszín a nappali..

a pitbullok szétszedik pillécske szárnyait...

I-i-i-íííí! *jelentkezik majd kiesve a padjából*
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:34

Én nem akarok se VIP se ADMIN lenni,nem lehetne a pontjaimat nyalatásra beváltani...pl.200pont 5 perc nyalás..szabadon és választok G.G tagokból?.-)Helyszín a nappali..
ideje valmi szivosabb pitbul után néznem
hm tom hm (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
hm tom hm (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
áh, csak hogy ne vesszenek rajtad össze a lányok, gondoltam megfelezem nekik előre, aztán nem lesz veszekedés...
de ha belegondolok, valószínűleg, hosszába kéne, mert ha keresztbe elvágom a közepénél, akkor...
az olyan szomorú, látom, ahogy prune táncol körbe boldogan (és csúfolódva; nee-nee-ne-ne-neee :P ), hogy ő a makkot kapta, Charlotte, meg szomorúan ül a sarokban, hogy ő csak egy tövet kapott... :(
Aztán sutty, még egy suhintás, és pajkosan odakacsintva, két golyót nyomok Charlotte kezébe, mire neki felderül az arca.
de ha belegondolok, valószínűleg, hosszába kéne, mert ha keresztbe elvágom a közepénél, akkor...
az olyan szomorú, látom, ahogy prune táncol körbe boldogan (és csúfolódva; nee-nee-ne-ne-neee :P ), hogy ő a makkot kapta, Charlotte, meg szomorúan ül a sarokban, hogy ő csak egy tövet kapott... :(
Aztán sutty, még egy suhintás, és pajkosan odakacsintva, két golyót nyomok Charlotte kezébe, mire neki felderül az arca.

tom, dako, most ÁLLJ! köcce.
simán bekapta a bal horgom!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na hát,na hát...miket olvasok...látjátok ezért szünt meg az ősközősség...mindig voltak akinek több és több kellet!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

kell a faszomnak a VIP tagság!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
jó lenne ha nem beszélnél félre egy emberről, mert akár hiszed akár nem, az vagyok! most má lekoccolhatnál rólam! mondta Anthony, hogy az a célod, hogy beszóljak egy olyat, hogy végleg tiltani tudj! tessék! örülj neki, mint majom a farkának! és ne gyere nekem a poénnal, mert egy idő után nem vicces! csá!
Élvezetből-ért igen-....kényszerből nem szopok!
mivan nem talált még meg zoli?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:12

Okés....csak "részegen ki visz majd haza?"

De a pasik sem mesztelenkedhetnek......igy biztonságosabb!
...hehe..piros óvszer-szám!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Van nálam bárd, add a farkad, hosszába vagy keresztbe...?

tied a szopatás egyémek a pontjaik?
oké
oké
mi a bajod???!!!
ez nem mese! ez így volt!
ez nem mese! ez így volt!