ezt kötelezővé kellene tenni!!!

a szabály az szabály!

a szabály az szabály!

Kérdés?
Ha ez az üzenet nekem szól,akkor megkérdezném...az Origo mióta sexhonlap?
Ha ez az üzenet nekem szól,akkor megkérdezném...az Origo mióta sexhonlap?
Hova mentél nekem is oda kellene mennem. Hivj merre az út amin járni lehet.Ezt más nem teheti a feladat az enyém.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 16:48

Véletlen volt mivel még gyakorlom a link berúszást.Jó lenne ha lenne egy olyan fórum ahová beirnátok a "Szabályokat"!
Új fórumozó vagyok,tehát nem tudhatok minden szabályt.
Ha az első bakim miatt,kileszek tiltva nem fogog sirni max.el veszitek a kedvem a fórumozástól...régen reg.tag vagyok és nagyon sokat olvatam a fórumotkat...mióta be is irogatok olyan érzés mitha új barátaim lennének!
Legyen szép napotok!
Köszönöm a közben járásod értem!
Mentem szopni!!!!!
Ha az első bakim miatt,kileszek tiltva nem fogog sirni max.el veszitek a kedvem a fórumozástól...régen reg.tag vagyok és nagyon sokat olvatam a fórumotkat...mióta be is irogatok olyan érzés mitha új barátaim lennének!
Legyen szép napotok!
Mentem szopni!!!!!
09.44 szólás és sonkás képeit látva 1236,1237 ebbe a csapatba harmadik szívesen lennék. Azt "hiszm" tudnám mi a feladatom. Kis himr.... megszólítás lehet hogy oda illik.
Jó ha jól mozog a nyelve és eléri a nagy "G" -t a hangjegy skálán.E-kén gratula a feladathoz.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 09:44

azért nem fogja javítani, mert imád engem...és szereti, ha leszbizés közben ribancnak hívom

Véletlen volt mivel még gyakorlom a link berúszást.Jó lenne ha lenne egy olyan fórum ahová beirnátok a "Szabályokat"!
Legyen szép napotok!
Mentem szopni!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:33
wörösbikanő és valaki aki vad
#1154,1156
1.más honlapot nem szúrunk be...idézőjelbe másolt szöveg mehet, anélkül, hogy feltüntetnétek a forrást, aki akar majd rákeres
2. filmet meg pláne nem szúrunk be más szexoldalról
nos időközben megnéztem mit írt tom, de annyit közlök veletek, hogy a tiltásról én beszéltem le, vagyis ezért majd kétszer le kell szopnom...szóval asszem simán behajthatok vadacskán egy nyalást...wöröske meg szerintem szopja le a maga tiltását
Legyen szép napotok!
Mentem szopni!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

#1154,1156
1.más honlapot nem szúrunk be...idézőjelbe másolt szöveg mehet, anélkül, hogy feltüntetnétek a forrást, aki akar majd rákeres
2. filmet meg pláne nem szúrunk be más szexoldalról
nos időközben megnéztem mit írt tom, de annyit közlök veletek, hogy a tiltásról én beszéltem le, vagyis ezért majd kétszer le kell szopnom...szóval asszem simán behajthatok vadacskán egy nyalást...wöröske meg szerintem szopja le a maga tiltását

Én csak igy szeretnék alátok tartozni Charlott és Pille,amugy fogadjátok gratuláciom

Ha ilyen jol csinálod akor bizti hogy imádja ha ribancozod
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 09:44

azért nem fogja javítani, mert imád engem...és szereti, ha leszbizés közben ribancnak hívom

Szevasztok én ezt hoznám a napaliba hogy a hölgyek Dr Haust nézhesenek és az urak a BL mérközéseit nézhesék

Tudod Charlotte Moncy is pont úgy lehet mint én. Szinglizik. De közbe persze bejön Neki is egy -egy jó pasi még ha nem véglegesre is. Ilyen az élet pont az benne a szép hogy változatos,ez a változatosság ad igazi élményt és nem lessz unalmas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:06
Törölt felhasználó (21812)

Na, most meg én vesztettem el a fonalat? Valamelyik este várt otthon valaki, meg elfértek ketten a kádban...

Na mint szoktam, én is megyek haza. holnap jövök, pá mindenkinek.
Szia Kedves!
Jó 7végét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 15:25

Jó 7végét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

További szép délutánt. Mentem.
További szép délutánt. Mentem.
Charlotte alá Surdi nyuszija illik igazán!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:49

Jól mondod! Charlotte alá ilyen nyuszi illik:

A kölnire ragaszkodást inkább ha lehet kihagynám, nem az én formám. Különben is nem akarom bántani Willyt, de szerintem az ő lapos szerszáma jobban mutatna egy "locsoló kölnin"
Szóval ha lehet melléd ülnék inkább
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szóval ha lehet melléd ülnék inkább

Ha sokáig ilyen marad, akkor inkább a férfiasságát óvhatja majd, mert úgy rúgom tökön, hogy a holdig repülnek a golyói és akkor majd a Simonyi ping-pongozhat velük
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 15:04

Arra nem gondoltál h. esetleg a munkahelyed számítástechnikusai óvják a teljesítményeteket?

ülj mellém, vakargatlak én
vagy ragasztódj fel egy kölnire.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 15:03

Hát nem csoda ha bezizzentem
, szarakodik a gépem, rendszeresen újraindul. Ki be lépked a programokban, és amikor a gg-re jövök, még akkor is rendszeresen f@szságokkal nyaggat.
Hát lehet ezt nyugodtan kibírni. Legalább engem is vakargatna közben valaki órákon át, lehet lesz@rnám az egészet

Hát lehet ezt nyugodtan kibírni. Legalább engem is vakargatna közben valaki órákon át, lehet lesz@rnám az egészet

Az ip függőségről hirtelen valami más ugrott be
.
Nem tudom, hogy ip vagy program függő. Kétlem, hogy sokunknak lenne állandó ip címe, nekem speciel a cégnél az van, viszont szerintem a legtöbb otthoni adsl véletlenszerűen kiosztott ip-t kap. Tehát inkább a böngésző program jegyezheti, vagy felejtheti el a dolgot (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, hogy ip vagy program függő. Kétlem, hogy sokunknak lenne állandó ip címe, nekem speciel a cégnél az van, viszont szerintem a legtöbb otthoni adsl véletlenszerűen kiosztott ip-t kap. Tehát inkább a böngésző program jegyezheti, vagy felejtheti el a dolgot (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra nem gondoltál h. esetleg a munkahelyed számítástechnikusai óvják a teljesítményeteket?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 15:03

, szarakodik a gépem, rendszeresen újraindul. Ki be lépked a programokban, és amikor a gg-re jövök, még akkor is rendszeresen f@szságokkal nyaggat.

szaladok, vakarom!
egyébként meg ne ugrabugrálj ki-be a nappaliba, akkor nem kérdez ötvenszer a korodra...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 15:00

Oké megyünk tanulni, de előbb szólok Pillének, hogy vakarjon téged tovább, mert amíg vakart és csöndben voltál, addig nem lettem még idegesebb

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)