látom, bezizzentél!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:51

Na megint visszaszállt a gépem.
Egyébként, ha holnaptól nem jönnék, akkor az csak és kizárólag azért lesz mert agyamra ment a kérdés, hogy elmúltam e 18, és az is az agyamra ment, hogy ilyen feledékeny a rendszer. Mert az hagyján, hogy elfelejti, hogy megígérte, hogy nem kérdezi meg többet, de hogy elfelejti azt is, hogy ha már elfelejtette megjegyezni, akkor legalább ne ígérje meg megint. Hát teljesen meg fogok őrülni.
Egyébként, ha holnaptól nem jönnék, akkor az csak és kizárólag azért lesz mert agyamra ment a kérdés, hogy elmúltam e 18, és az is az agyamra ment, hogy ilyen feledékeny a rendszer. Mert az hagyján, hogy elfelejti, hogy megígérte, hogy nem kérdezi meg többet, de hogy elfelejti azt is, hogy ha már elfelejtette megjegyezni, akkor legalább ne ígérje meg megint. Hát teljesen meg fogok őrülni.
na látod! helyesen cselekedtem, mikor három órán keresztül vakartalak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:49

Törölt felhasználó (21812)

Jól mondod! Charlotte alá ilyen nyuszi illik:

Na megint visszaszállt a gépem.
Míg nem láttam a tetejét biz isten valami jó kis minőségi bornak néztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:49

Törölt felhasználó (21812)

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:45

én is ilyen kölnit vettem a fiamnak. viszont levakargattam róla a charlotte-os nyuszis cimkét (elég sokáig kellett ténykedjek, mig lejött), mert charlotte alá nem illik egy snassz nyuszi.

én is ilyen kölnit vettem a fiamnak. viszont levakargattam róla a charlotte-os nyuszis cimkét (elég sokáig kellett ténykedjek, mig lejött), mert charlotte alá nem illik egy snassz nyuszi.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:16

apropó!
én még nem is dicsekedtem milyen locsolókölnim volt!

És akkor most következik az a mondatod...
Sziasztok mára ennyi megyek haza?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mára ennyi megyek haza?

bocs!
lemaradt a mondat másik fele:
surdi fiával!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:31
lemaradt a mondat másik fele:
surdi fiával!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem a lotyókám is onnan linkelte be ezt: charlotte #1180 | ma 13:52
Tudtátok, hogy éjjel a tárgyak életre kelnek és mindenféle dolgot művelnek? Ma hajnalban rajtakaptam a lányom
Tudtátok, hogy éjjel a tárgyak életre kelnek és mindenféle dolgot művelnek? Ma hajnalban rajtakaptam a lányom

#1154,1156
1.más honlapot nem szúrunk be...idézőjelbe másolt szöveg mehet, anélkül, hogy feltüntetnétek a forrást, aki akar majd rákeres
2. filmet meg pláne nem szúrunk be más szexoldalról
nos időközben megnéztem mit írt tom, de annyit közlök veletek, hogy a tiltásról én beszéltem le, vagyis ezért majd kétszer le kell szopnom...szóval asszem simán behajthatok vadacskán egy nyalást...wöröske meg szerintem szopja le a maga tiltását

szerintem a lotyókám is onnan linkelte be ezt: charlotte #1180 | ma 13:52
pedig az mindkettőnknek
lenne!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika!
én ezért 1 napra tiltalak!
tehát 1 napig ne szólj hozzám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 19:31
én ezért 1 napra tiltalak!

tehát 1 napig ne szólj hozzám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Na, annyira azért nem riadozunk!

Te...
Ne kóstolgass mert beletörik a fogad
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne kóstolgass mert beletörik a fogad

deeee!!!
Vad is valaki! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:21
Vad is valaki! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

NEMÁÁÁÁÁÁÁ ma mindenki szőőőőke????
Nem.. nem a Vad a Valaki, hanem a talján a Valaki
Na... értitek?
Mert most meg már majd lassan Én nem

NEMÁÁÁÁÁÁÁ ma mindenki szőőőőke????
Na... értitek?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:10

ööö...izééé...most akkor lecserélted a taljánt vadra??

szokott jönni Valaki?
aki történetesen elég Vad?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 14:09
aki történetesen elég Vad?

Ahogy a Sándor pajtás is írta...
Egyedül élek... De szokott jönni Valaki
Na.. akkor meg csak félsingli vagyok.. így jobb?

apropó!

Én szoktam jönni?
Hűha...nem emléxem...kár:-( (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Hűha...nem emléxem...kár:-( (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö...izééé...most akkor lecserélted a taljánt vadra??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)