itt fogom elmondani, mert ezt a topicot nem sokan olvassák(lehet, hogy az oly divatos blogozáshoz kéne folyamodnom)...szóval, amikor betettem a javaslatomat az igéző női tekintetekbe, akkor az egyik fórumozó meggondolatlan vezénylésnek titulálta azt, és evvel komoly elgondolkodásra
ké
...és most jó érzés látni, hogy sokan megértették a topic lényegét...nah...ez volt a lelki 2 perc alf
ny alf
sz alf
erített
jóregg
beraktam két igéző tekintetet...bár ők inkább sármosak semmint szépek
charlotte kérdéseire:
-nemet mondtam már szex közben az anális részére, mert éppen nem volt kedvem hozzá, vagy, ha veszettül kívántam egy pózt, de a másik mást akart, akkor arra is...egy önző rohadt dög vagyok
-konkrétan nem irigyeltem még foglalkozást, inkább csak abba gondoltam bele, hogy én hogyan csinálnám jobban...pl. amikor görögországban nyaraltunk, akkor határozottan másképpen csináltam volna az idegenvezetést, mint a huszonéves kis kihelyezett libuska, lényegesen turista-centrikusabban...
de igazából egy foglalkozás van, amit bármikor csinálnék: egy irtó elfoglalt magas beosztású főnök pótolhatatlan titkárnője lennék szívesen, olyan titkárnő, aki mindent intéz, szervez, olyan csöpögős amerikai filmes titkárnő, aki virágot küld az asszonynak, meg a szeretőnek, aki mindent el tud intézni...na ez a szerep nagyon bejönne...és most nem is gondoltam szexre, határozottan okos, és inteligens titkárnő, átlagos külsővel, szépséggel
beraktam két igéző tekintetet...bár ők inkább sármosak semmint szépek
charlotte kérdéseire:
-nemet mondtam már szex közben az anális részére, mert éppen nem volt kedvem hozzá, vagy, ha veszettül kívántam egy pózt, de a másik mást akart, akkor arra is...egy önző rohadt dög vagyok
-konkrétan nem irigyeltem még foglalkozást, inkább csak abba gondoltam bele, hogy én hogyan csinálnám jobban...pl. amikor görögországban nyaraltunk, akkor határozottan másképpen csináltam volna az idegenvezetést, mint a huszonéves kis kihelyezett libuska, lényegesen turista-centrikusabban...
de igazából egy foglalkozás van, amit bármikor csinálnék: egy irtó elfoglalt magas beosztású főnök pótolhatatlan titkárnője lennék szívesen, olyan titkárnő, aki mindent intéz, szervez, olyan csöpögős amerikai filmes titkárnő, aki virágot küld az asszonynak, meg a szeretőnek, aki mindent el tud intézni...na ez a szerep nagyon bejönne...és most nem is gondoltam szexre, határozottan okos, és inteligens titkárnő, átlagos külsővel, szépséggel
Még egy kérdés: irigyeltek valakit a foglalkozása miatt? Ilyenekre gondolok: irigylem az idegenvezetőket, mert sokat utaznak. Irigylem a tanárokat, mert hosszú nyári szünetük van. Irigylem a híres fotósokat, mert meg tudnak élni a hobbijukból.
Kérdés:
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:49

Magassarkúban ugrókötelezni??? Mindegy! A kép jó...
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Egész jól sikerült a jókívánságod
Sok szexeset álmodtam
Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok szexeset álmodtam
Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Megtaláltam itt is!Nagyon szépek!Ügyi vagy!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 00:18
node mindegy is!
reggel lehet, hogy sokáig alszom... kikészitem most a himes tojásokat, aki meglocsolja alvó pille talpát, tudjon választani.
ciasztok!
gy
! felmentem a csetre, s összetalálkoztam zsüllel! de nem az a zsül volt, ki kardját a nappaliban villogtatta... hogy van ez? alf
er alf
ek alf
eknode mindegy is!
reggel lehet, hogy sokáig alszom... kikészitem most a himes tojásokat, aki meglocsolja alvó pille talpát, tudjon választani.
ciasztok!
Szép álmokat!Jó éjszakát!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 22:32
Törölt felhasználó (21812)
Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek!
Itt vagyok Pille!
Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek!
És egy ilyen beszólásért nem tiltanak el 1 hétre a vezetéstől?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 19:29
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudjátok mi a banális?
Az écaka... megfújatott a rendőr...ENGEM!!!!!
Természetesen nem hagyhattam ki a beszólást...
Engem fújat a
Engem fújat a
ko
előtt meg nem lehet elmenni mert 2 oldalt végig kocsik állnak... Ez ám a szerv!!
alf
cs alf
ma
Sziasztok!
Bizony-bizony ....vettem egy ventilátor ami világit is ,3 spotégő van rajta...szinte egymás után égnek ki!:-(
Nem olcsó!!!
De a ventilátor akcios volt.
,igaz csak az 1 égő kb 300ft!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 21:37
Bizony-bizony ....vettem egy ventilátor ami világit is ,3 spotégő van rajta...szinte egymás után égnek ki!:-(
Nem olcsó!!!
De a ventilátor akcios volt.
,igaz csak az 1 égő kb 300ft!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
nem a
holnap még sötétedés előtt sürgősen vennem kell egy halom égőt, legyen idehaza tartalékba is.
hülye spotlámpák!
fó
szükségeltetik a fény. itt ülök a szobámban, ég három szál gyertya, nehogy összecseréljem a billentyűket... és nem tudom a könyvemet a kezembe fogni! alf
ru alf
m alf
olvasásáhozholnap még sötétedés előtt sürgősen vennem kell egy halom égőt, legyen idehaza tartalékba is.
hülye spotlámpák!
na, azt hozzá kell tenni, azért valamelyest előrelátó voltam, hisz a kiégett égőt nem dobtam a kukába, hogy tudjam, mit kell majd vennem...
igen para, kb. öt hónapja aludt ki az első
ma az utolsó
állandó rohanásban vagyok, nem fér az életembe a körtevásárlás.
szükségünk van egyáltalán a fényre? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26
igen para, kb. öt hónapja aludt ki az első
ma az utolsó
állandó rohanásban vagyok, nem fér az életembe a körtevásárlás.
szükségünk van egyáltalán a fényre? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Most meg kell h. védjem a pillét...
Tudod... itt kelet-
Kerek 4 hetembe került mire a páraelszívóba találtam égőt
Tudod... itt kelet-
eu
dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá... alf
ró alf
pá alf
ban piacraKerek 4 hetembe került mire a páraelszívóba találtam égőt
nem a
holnap még sötétedés előtt sürgősen vennem kell egy halom égőt, legyen idehaza tartalékba is.
hülye spotlámpák! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 19:30
fó
szükségeltetik a fény. itt ülök a szobámban, ég három szál gyertya, nehogy összecseréljem a billentyűket... és nem tudom a könyvemet a kezembe fogni! alf
ru alf
m alf
olvasásáhozholnap még sötétedés előtt sürgősen vennem kell egy halom égőt, legyen idehaza tartalékba is.
hülye spotlámpák! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kettővel olvasol... De ha a
Nézd a tv-t... mindjárt lesz a taljánom
fó
olvasod akkor meg minek a villany? alf
ru alf
mo alf
t
Most meg kell h. védjem a pillét...
Tudod... itt kelet-
Kerek 4 hetembe került mire a páraelszívóba találtam égőt
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:23
Tudod... itt kelet-
eu
dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá... alf
ró alf
pá alf
ban piacraKerek 4 hetembe került mire a páraelszívóba találtam égőt
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
keresd meg a lomtárban nagyi petroleum-lámpáját!
(igy jár,aki lusta égöt venni,legalább 5 hónapja mondtad...)
keresd meg a lomtárban nagyi petroleum-lámpáját!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 19:28
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
segiiiccssééég! emberek! a hármas spotlámpából kiégett az utolsó égő!!! hogy fogok most olvasni??? már esteledik...
Kettővel olvasol... De ha a
2007. 04. 09. hétfő 19:28
fó
olvasod akkor meg minek a villany? alf
ru alf
mo alf
t
segiiiccssééég! emberek! a hármas spotlámpából kiégett az utolsó égő!!! hogy fogok most olvasni??? már esteledik...
Tudjátok mi a banális?
Engem fújat a
Engem fújat a
ko
előtt meg nem lehet elmenni mert 2 oldalt végig kocsik állnak... Ez ám a szerv!!
alf
cs alf
ma
Isten lássa lelkemet...
A volán helyett
Pedig ma még Én sem láttam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 18:50
A volán helyett
vo
olvastam alf
dk alf
át
Pedig ma még Én sem láttam
vo
izé.. akarom mondani volánt alf
dk alf
át
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Jah, állok haveroméknél az istállóban, rámköszön az egyik öreg lovász...
Látom te vagy a pilóta.
Mert?
Hát mert te még olyan értelmesen nézel ki... Valakinek ilyenkor fel kell áldoznia magát...
Hehe, ha tudná, hogy ma közelről nem is láttam volánt...
Látom te vagy a pilóta.
Mert?
Hát mert te még olyan értelmesen nézel ki... Valakinek ilyenkor fel kell áldoznia magát...
Hehe, ha tudná, hogy ma közelről nem is láttam volánt...

GG-ufsz

Kelly White