Küldtem neked privit! Nem idevaló téma.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:15

De wettem, csak kiwáncsi lettem wolna,hogy mire gondoltál...mit játszik welem "anyuci"...
Ne idegeld magad...wagy...ahhá...értem már!!!
Pályázol 1 képre amit majd Prune szúr be ide neked...

Ne idegeld magad...wagy...ahhá...értem már!!!
Pályázol 1 képre amit majd Prune szúr be ide neked...

Én meg a dalai láma személesen! Azt akarja Zelli kiprovokálni, hogy dugjuk meg, dehát azt nem kell provokálni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Bíz, jöhettek, Szíveim! Wilicestül, egyem a lelkét!!!!!!!!! A csillagok vezéreljenek Titeket, mert Én akkor is szűz vagyok!

Lám, a dalai láma lámája dalol!

Akkor most már felfedem...
Szűz Máriához van szerencsétek
Egyébként meg vízöntő vagyok

Szia Moncy! Aha eddig nem fedted fel magad..
A végén tényleg kiderül, hogy itt mindenki szűz. Remélem azért 14 évesnél idősebbek vagytok, mert tudjátok a törvény szigora, ha netán kezelésbe veszünk benneteket.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:38
A végén tényleg kiderül, hogy itt mindenki szűz. Remélem azért 14 évesnél idősebbek vagytok, mert tudjátok a törvény szigora, ha netán kezelésbe veszünk benneteket.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyugi lassan 2xesen nagykorú leszek

Nem vagyok szeplőtelen, egy az ajkamon, egy a kisajkamon!!!!!!!!!
És valóban!!!!!!!!!
Moncy jól telepatizál Velem, sokszor ugyanarra gondolunk! Most is a kezében a kulcs! Egy örökkön szűz, akit a korbácsos bácsi tiltással fenyeget, mert a bandzsaszemes itóka-topicban garázdálkodtam!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:38

Moncy jól telepatizál Velem, sokszor ugyanarra gondolunk! Most is a kezében a kulcs! Egy örökkön szűz, akit a korbácsos bácsi tiltással fenyeget, mert a bandzsaszemes itóka-topicban garázdálkodtam!

Priwi elolwaswa,én meg a párom kiakadwa...
Woltunk tawaly nyáron ama wárosban és naon tetszett...
De most a pofám leszakadt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:18

Törölt felhasználó (94621)

Küldtem neked privit! Nem idevaló téma.
Gyuri! csodálkozol ha dühös vagyok, a polidilire én tettem fel a képeket, én tartom a frontot, ezt nem szabad megengedni.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:54

Privát ment!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:54

Ááááá de dögök ezek a pasik...
Nem illik ám rébuszokban társalogni...
Tessék csak átküldeni a többieknek is...

Egy-két szeplő az lehet még szép is, különösen ott, megvizsgáljuk!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:50

Nem vagyok szeplőtelen, egy az ajkamon, egy a kisajkamon!!!!!!!!!
És valóban!!!!!!!!!

Moncy ez teljesen más még a gg sem bírná el, komolyan!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 20:05

Moncykám, mit tehetnék, ha szeretem a "döghúst", bár nem vagyok hiéna, csak egy szűz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 20:05

Ok.. most durcis lettem

Nm csodálkozom...
De itt nm is akarom fejtegetni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 19:57

De itt nm is akarom fejtegetni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Gyuri! csodálkozol ha dühös vagyok, a polidilire én tettem fel a képeket, én tartom a frontot, ezt nem szabad megengedni.
Ne durcizzáá..nm áll asz neked jóóól...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 08. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap mész ropni??
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 08. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez jó, döghús, a szűzek döghúst esznek? ezt nem tudtam.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 20:07

Moncykám, mit tehetnék, ha szeretem a "döghúst", bár nem vagyok hiéna, csak egy szűz!