Játszótársat már talált magának.jól érzik magukat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 21:50
Törölt felhasználó (21812)
Admin

New, édesem! Hogy van a mókucink? Kezdenek már kibontakozni szuperképességei?

(a szöveg egész másról szól, nem kell figyelembe venni).

(a szöveg egész másról szól, nem kell figyelembe venni).
Zellikém aranyom, te hűtlen lotyó! ne türelmetlenkedj, mert hippnek néha dolgoznia is kell, van még kettő zongora vissza, ha nem dolgozom, nuku forint. És akkor nem tudok energiát vételezni, hogy kielégítsem azt a kielégítetlen vágyadat. nyugi, sorra fogsz kerülni, addig is helyezd magad kényelembe.
Ne sürgess, mert már így is elrontottam egy-két dolgot miattatok. ha végeztem repülök, meg ha nem végzek akkor is...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne sürgess, mert már így is elrontottam egy-két dolgot miattatok. ha végeztem repülök, meg ha nem végzek akkor is...

Szóval, már megint egyedül hagytatok!
Nagy a szájatok fiúk!
Az Enyém meg ügyes!
Nagy a szájatok fiúk!
Az Enyém meg ügyes!

Teljesítsd be............
Eddig tartott a küzdelem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 11:19
Eddig tartott a küzdelem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Te már nem döntesz el semmit, surda eldöntötte, hogy közösen döntünk meg....egyébként is megcsaltál, várd a sorsod beteljesülését!

Te már nem döntesz el semmit, surda eldöntötte, hogy közösen döntünk meg....egyébként is megcsaltál, várd a sorsod beteljesülését!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiúkákok, úgyis Én döntöm el kié leszek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 11:08

Na há' esztet nem tuttam, akkooooo... mmePrune is közös? micsoda távlatok, baátooom!
Ezután még szívesebben jövök, bár zellit sajnálom, de a nyereség az kárpótol....
Ezután még szívesebben jövök, bár zellit sajnálom, de a nyereség az kárpótol....

Te surda! nem vagyunk egy súlycsoportban! lenne szíved bántani a kisebbet? akkor már inkább egy úszóverseny! hátha abban jobb vagyok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Na há' esztet nem tuttam, akkooooo... mmePrune is közös? micsoda távlatok, baátooom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:59

Te hipp!
a mi nappalink egy kommuna!
én is osztozkodom a lotyókámon, neked is osztoznod kell zellin!
egyébként is ha csak a fejed félre fordítod máris nyalom zellit, vagy Ő kezd szopni engem!
attól még. h nem vok folyamatosan a szemem rajtatok tartom!
itt nincs kisajátítás!
egyébként is ha csak a fejed félre fordítod máris nyalom zellit, vagy Ő kezd szopni engem!
itt nincs kisajátítás!
egyébként ha harc legyen harc!

/Gyuri bocs a képlopásért!/

/Gyuri bocs a képlopásért!/
Te hipp!
itt nincs kisajátítás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:27
itt nincs kisajátítás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó nagy szíved lehet ha két ekkora pasas is megfér benne, bár én surdával el vagyok, de rajtad nem osztozom! még surdával sem! Vedd tudomásul, harcolok érted! nem engedlek! a ruhámat meg ne tépdesd te bestia, mert lerángatom azt én magam is. surda te meg ne orozd el a csajomat, ha én mérges leszek kutyavilág jön a nappalira..

Annyira szép ilyeneket hallani, Drága Hippem!
Mindjárt a karjaidba omlok! (szenvedélyes csókos szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:27
Mindjárt a karjaidba omlok! (szenvedélyes csókos szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó nagy szíved lehet ha két ekkora pasas is megfér benne, bár én surdával el vagyok, de rajtad nem osztozom! még surdával sem! Vedd tudomásul, harcolok érted! nem engedlek! a ruhámat meg ne tépdesd te bestia, mert lerángatom azt én magam is. surda te meg ne orozd el a csajomat, ha én mérges leszek kutyavilág jön a nappalira..

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:18

Szeretem ha két pasas harcol Értem! Vagy több!
Szeretlek, Hippem Én Tégedet is nagyon!
Ha meg kéreted Magad attól bevadulok!!!!!
És letépek Rólad mindent! És Magamévá teszlek!

Kis proszatamasszázs, Baby!
Megfutamodtál? Hippem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Megfutamodtál? Hippem!

csk jó mélyen csúsztasd be neki turul-turul-háturul!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:18

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:13

Szia te bestia! most meg a surdival szűröd össze a levet? nem vagy egy hűséges típus, én itt törtem magam miattad, na várjál! jössz te még, hogy így hippem, meg úgy hippem és én akkor azt fogom mondani nem, és nem, akkor sem. harag.

a kép címe:
Önarckép hippről!
na mentem melózni! ha tudok mindenképp jövök! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:13
Önarckép hippről!
na mentem melózni! ha tudok mindenképp jövök! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia te bestia! most meg a surdival szűröd össze a levet? nem vagy egy hűséges típus, én itt törtem magam miattad, na várjál! jössz te még, hogy így hippem, meg úgy hippem és én akkor azt fogom mondani nem, és nem, akkor sem. harag.

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:05

Szia, Hippem!
Fagyogatok(gépileg), közben meg hőgutát kapok!
(ájulós szmájli)
Surdikám várlak!
Fagyogatok(gépileg), közben meg hőgutát kapok!
(ájulós szmájli)
Surdikám várlak!

Te a kis surdi is így kezdte, csak sörrel a kezébe!
Zelli, ha baszogatásra vágysz állok rendelkezésedre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:08
Zelli, ha baszogatásra vágysz állok rendelkezésedre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen surdi! ezek már így kezdik:

de látom adminok megint nincsenek, mehet a zsuga! /a korbácsos embört már két napja nem láttam, biztos valami fehércseléd elrendezte, és most heveri ki a fáradalmakat. addig sem b@sztatja itt a népet/

de látom adminok megint nincsenek, mehet a zsuga! /a korbácsos embört már két napja nem láttam, biztos valami fehércseléd elrendezte, és most heveri ki a fáradalmakat. addig sem b@sztatja itt a népet/

Szerintem a korbácsos bácsi nyaral!
Már hiányzik is a baszogatása!
Egyébként a szopási reflex már magzati korban is megvan!
De komolyan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 10:08
Már hiányzik is a baszogatása!

Egyébként a szopási reflex már magzati korban is megvan!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 09:58

jó lenne!
de látod, h azóta most tudtam visszajönni. aztán lehet délután leszek legközelebb!
hipp!
egyszerűbben és pontosabban fogalmaztad meg azt amire én is gondoltam!
de látod, h azóta most tudtam visszajönni. aztán lehet délután leszek legközelebb!
hipp!
egyszerűbben és pontosabban fogalmaztad meg azt amire én is gondoltam!