ez pont nem is csámpás beállás, te!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

ááá,azt csak suttyomban Willykának...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:27

Törölt felhasználó (94621)

most követeljük pillécskétől, hogy kivételesen ne alább, hanem feljebb adja, mutassa, ezzel ne szúrja ki a szemünket..még, még feljebb...
most követeljük pillécskétől, hogy kivételesen ne alább, hanem feljebb adja, mutassa, ezzel ne szúrja ki a szemünket..még, még feljebb...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
mondd már...hogy tudtál ilyen csámpásan állni?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:25

segitsééég! willy félreértett! cipellőcske, topánkácska, sarucska...
no, sikerült lefotózzam. természetesen tanitásod követve - vaku nélkül.

pille saruja.

pille saruja.

Szerintem ha megjön mmePrune, átmegy vallásosba, ezt fogja mondani: Úristen! mit hordtak ezek itt össze? mikor fogom én ezt átnézni? meg lesz a véleménye, tartok tőle még nincs vége...
segitsééég! willy félreértett! cipellőcske, topánkácska, sarucska...

pille saruja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:08

pille saruja.

Törölt felhasználó (24620)

Milyen sarunk? Ma nem is esett az eső, és vaj sincs a fülem megett...
ja... a saru! Én a sárra gondoltam először. :O
Meg kell hagyni csakugyan nagyon csinos vagy, bár a amikor legelőször töltődött be a kép rólad rendesen megijedtem...
(talán pont ezért tetszel
)
Meg kell hagyni csakugyan nagyon csinos vagy, bár a amikor legelőször töltődött be a kép rólad rendesen megijedtem...

ha nem,akkor jön a szájból-kukiba lélegeztetés
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:15

ne csináld willy és kapsz levegőt?
csak nemek barátsága van,a harcot máshol kell vívnod,de azért "parázhatnál"...{paráz(nálkod)hatnál}...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:18

Para, Drága Szívem, Én nem vagyok az a parázós leányzó! Nekem a valóságban is nagy pofám van!
Kitartóan küzdök, ekkora férfiuralom ellenére is!
Para, Drága Szívem, Én nem vagyok az a parázós leányzó! Nekem a valóságban is nagy pofám van!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

más is lehet a gázmaszk megett..
például éééén!

ne csináld willy és kapsz levegőt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:10

például éééén!

például éééén!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:03

ááá,erre ne számíts...csak óvatos duhajok,még a rózsát is gázálarcon keresztül szagolják és tüzálló üvegen keresztül élvezik a tüzet,amit bennünk szítottak

Milyen sarunk? Ma nem is esett az eső, és vaj sincs a fülem megett...
(talán pont ezért tetszel
)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

"a hallottam a hátam mögül"-ről jut eszembe!
tegnap mentem fel a lépcsőn munkahelyen (szál köpeny, saru), lefelé haladt két hapsi. hallom a hátam megett: a kutya mindenit! milyen csinos! milyen csinos!
cegénykém annyira bámult, hogy majdnem lebukfencezett a lépcsőről. jót kacagtunk!
te, willy! arat a sarunk!
nyithatnánk egy hóditási tanácsadót (vagy hogy is nevezhetnénk!)!
első lépés: végy egy sarut!
tegnap mentem fel a lépcsőn munkahelyen (szál köpeny, saru), lefelé haladt két hapsi. hallom a hátam megett: a kutya mindenit! milyen csinos! milyen csinos!
cegénykém annyira bámult, hogy majdnem lebukfencezett a lépcsőről. jót kacagtunk!

tartok tőle para, hogy igazad van, csak itt van a nagy szájuk../most rólunk nincs szó/
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

ááá,erre ne számíts...csak óvatos duhajok,még a rózsát is gázálarcon keresztül szagolják és tüzálló üvegen keresztül élvezik a tüzet,amit bennünk szítottak

Figyelj willy! az isten engem úgy segéljen, minden tőlem telhető támogatást megadok, gondolom a többi ffi társam is, hogy ez a dolog összejöjjön. nem tudom ki az de adjál neki, és ne hozz ránk szégyent. Willy veled vagyunk! bosszuljál meg bennünket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:00

én már tegnap Charlotte-tal megbeszéltem, hogy mi a nagy vágyam az egyik nappalis lánykával.
Ha a Mme segít, akkor kis ízelítőt is kaptok majd belőle
Csak lenne néha online. :(

Csak lenne néha online. :(
"a hallottam a hátam mögül"-ről jut eszembe!
nyithatnánk egy hóditási tanácsadót (vagy hogy is nevezhetnénk!)!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:59

sajnos vagyunk egypáran, de ha egyszer összefogunk lerendezzük az egész társulatot, látod mekkora szájuk van, jó lenne ha többször benéznél, mert többségben vannak, rosszabbak mint az alienek, ezek mindig támadnak.......
én már tegnap Charlotte-tal megbeszéltem, hogy mi a nagy vágyam az egyik nappalis lánykával.
Csak lenne néha online. :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:59

Csak lenne néha online. :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos vagyunk egypáran, de ha egyszer összefogunk lerendezzük az egész társulatot, látod mekkora szájuk van, jó lenne ha többször benéznél, mert többségben vannak, rosszabbak mint az alienek, ezek mindig támadnak.......
nem indítunk egy tehetségkutató versenyt a lányoknak?
mondjuk mind küldjön be(ha nem is egy 2 perces videjót)legalább egy zenés képet...(oboázás,vonónyalás elönyben) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:56
mondjuk mind küldjön be(ha nem is egy 2 perces videjót)legalább egy zenés képet...(oboázás,vonónyalás elönyben) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

aszenmondmá' ,hogy meg vagy lepődve.

(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:56

ami pedig a szüzességet illeti...tölem minden nappalis hölgy az...