hehe!
most mán tudom!!!
pontosan leírtad hogyan is kell! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 12:10
most mán tudom!!!
pontosan leírtad hogyan is kell! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, Te kis Őslény!
Módosításokra van lehetőség egy bizonyos ideig!
Az avatarod előtt megjelenő ikonnal, vagy mivel!
Most is ezt használtam.Piros!
Módosításokra van lehetőség egy bizonyos ideig!

Az avatarod előtt megjelenő ikonnal, vagy mivel!
Most is ezt használtam.Piros!
ezt most nem mondod komolyan? o_O
(10 perced van mindig) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 12:08
(10 perced van mindig) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

nebazz + aztat is lehet? a saját hsz-em tudom módisítani?
hogyan kell eztet csinányi?
mennyi oljan vót, h eccerűbb lett volna, mint egy következőbe beírni ...
hogyan kell eztet csinányi?
mennyi oljan vót, h eccerűbb lett volna, mint egy következőbe beírni ...
PARA, jóóóóóóó hííííííííír
És imádlak
Köszönöm!

És imádlak

Köszönöm!
na jó most komolyan:
1. nem tudtam róla
2. valaki arra válaszoljon, h hogyan kell!
vagy annyira triviális? mert akkor azonnal lefejelem a klaviatúrát!
lotyókám? mi van parával? ha jó dolog én is örülni /hehe majd ezt írtam: ürülni -ha Te velem vagy mindig ürülni/ akarok
na menek melózni, majd visszagyüvök hátha felhomályosítotok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 12:16
1. nem tudtam róla
lotyókám? mi van parával? ha jó dolog én is örülni /hehe majd ezt írtam: ürülni -ha Te velem vagy mindig ürülni/ akarok
na menek melózni, majd visszagyüvök hátha felhomályosítotok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ezt most nem mondod komolyan? o_O
(10 perced van mindig)
(10 perced van mindig)
na jó most komolyan:
1. nem tudtam róla
na menek melózni, majd visszagyüvök hátha felhomályosítotok!
ezt a próbát megéri: így kell?
Válasz willy87, üzenetére (ma 12:16)
1. nem tudtam róla
ezt a próbát megéri: így kell?
Válasz willy87, üzenetére (ma 12:16)
Ügyes vagy, Surdikám! Csak egy hozzászólásban kellene!
a kezed meg a szád nemesebb célokra (szopikálás/om/ra) használd!
bennetek aztán bízhat a zembör! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
bennetek aztán bízhat a zembör! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kommunális célokra?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 12:55

a kezed meg a szád nemesebb célokra (szopikálás/om/ra) használd!
bennetek aztán bízhat a zembör!
bennetek aztán bízhat a zembör!
vazzzzze zsolti! tiltást akarsz?
asszem azt írta egy általam töröltben, hogy megkapta...majd ír, ha akar...ne sürgesd
asszem azt írta egy általam töröltben, hogy megkapta...majd ír, ha akar...ne sürgesd

Neved mellett kettővel balra van egy lefelé mutató nyíl (a hsz. beírását követően 10 percig látszik). Arra kell rákattintani és akkor módosíthatod a hsz-t.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 12:21

na jó most komolyan:
1. nem tudtam róla
1. nem tudtam róla
nnah, teljesült egyik legnagyobb vágyam.
Valamelyik nap elmondtam Charlottnak, hogy szeretném egyik nappalilakó lányt hátulról megerőszakolni, miközben serpenyővel püfölöm a fejét, és röhögök veszettül.
Szilviben partnerre találtam.
Íme, hallgassátok! (~0.5 Mb)
Valamelyik nap elmondtam Charlottnak, hogy szeretném egyik nappalilakó lányt hátulról megerőszakolni, miközben serpenyővel püfölöm a fejét, és röhögök veszettül.
köszi!
végre érdemi segítség!

na baxa +!
ez sakk az új fórum óta van, ha jól emléxem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 13:50
végre érdemi segítség!

na baxa +!
ez sakk az új fórum óta van, ha jól emléxem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Neved mellett kettővel balra van egy lefelé mutató nyíl (a hsz. beírását követően 10 percig látszik). Arra kell rákattintani és akkor módosíthatod a hsz-t.
Írtam privátban!
Hát Willy nagy franc vagy. aztán ha jön mmPrune, húzz el balra, mert bele találsz szaladni a serpenyőbe!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 13:52

Holnap elutazunk egy hétre, ma délután sem nagyon leszek már. Legyetek rosszak és huncutok!
Pussz
Pussz
ezjóóóó, adjatok a cicának!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 14:01

Törölt felhasználó (94621)

Hát Willy nagy franc vagy. aztán ha jön mmPrune, húzz el balra, mert bele találsz szaladni a serpenyőbe!

Jó utat nektek, és érezzétek jól magatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 14:05

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Holnap elutazunk egy hétre, ma délután sem nagyon leszek már. Legyetek rosszak és huncutok!
Pussz
Pussz
Jááááááááááááááj
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 13:52

Csatlakozom Hippemhez!
Sok pihenést is kívánok, de "aktívat"!
Ezt nem a gyerekutánrohangálásra értettem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 14:07
Sok pihenést is kívánok, de "aktívat"!

Ezt nem a gyerekutánrohangálásra értettem!

Jó utat nektek, és érezzétek jól magatok!

mmeprune élvezett benne
(de igazából nem ilyen "hülye picsásan" élvezek
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 14:01

(de igazából nem ilyen "hülye picsásan" élvezek