Ehh, nekem is jó volt az estém...
Délután tanulgattam éreccségir, és már épp belevájtam volna magam az FTP protokollba, mikor hívnak haverjaim.
Lerángattak, hogy menjünk le a partra fürdeni.
Kimentünk a kastély előtti stégre, ahol meg másik két barátunk ücsörgött már...
Kicsit pancsoltunk, ugráltunk a vízbe, aztán hazamentünk, de előtte mindenkinek mondtam, hogy palacsintával várom őket.
Először két barátom futott be.
Laptop ki a konyhaasztalra, míg sütögettem, addig a régi fényképekbe vájták bele magukat (suliban anno sokat kattogtam a kis gépemmel), aztán rendesen meglepődtek, mikor eléjük tálaltam a sonkás-sajtos palacsintát (bazsalikomlevélkékkel díszítve
), mert hogy ők olyat még nem ettek. Aztán válogatott káromkodások közepette dicsértek. ^_^ Utána a következőbe még forrón beleadagoltunk mogyorókrémet, és a forró palacsintát megdobtuk egy vaníliafagyi gombócczal
Aztán szépen tódultak a többiek.
Jesszus, menyien voltunk, de úgy örültem nekik.
(szerencse, hogy van mosogatógép (anyu kapta az 50-ikre), mert az összes tányért elhasználtuk.
Délután tanulgattam éreccségir, és már épp belevájtam volna magam az FTP protokollba, mikor hívnak haverjaim.
Lerángattak, hogy menjünk le a partra fürdeni.
Kimentünk a kastély előtti stégre, ahol meg másik két barátunk ücsörgött már...
Kicsit pancsoltunk, ugráltunk a vízbe, aztán hazamentünk, de előtte mindenkinek mondtam, hogy palacsintával várom őket.
Először két barátom futott be.
Laptop ki a konyhaasztalra, míg sütögettem, addig a régi fényképekbe vájták bele magukat (suliban anno sokat kattogtam a kis gépemmel), aztán rendesen meglepődtek, mikor eléjük tálaltam a sonkás-sajtos palacsintát (bazsalikomlevélkékkel díszítve

Aztán szépen tódultak a többiek.

Jesszus, menyien voltunk, de úgy örültem nekik.

Ezdejó!
Hajrá Gyuri!
Unokatestvérem felesége azt mondta, hogyha lottót nyernek, akkor kastélyt vesznek, és nyolc gyerekig meg sem állnak.
Hejj, de jó is lenne egyszer nekem is...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 15. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 23:02

Hajrá Gyuri!

Unokatestvérem felesége azt mondta, hogyha lottót nyernek, akkor kastélyt vesznek, és nyolc gyerekig meg sem állnak.
Hejj, de jó is lenne egyszer nekem is...

Nah,szówal...
Tegnap este kocsiba ugrottunk a párommal és lementünk a duna partra sétálni...imádjuk az esti wárost nézegetni...tehát sétálgatunk majd neki támaszkodunk egy korlátnak...mondja nekem,hogy csukjam be a szemem...(minek,gondolom magamban)...nm
csukom be!-wálaszoltam...nah,légyszi meglepetésem wan!-így a párom és zörögni kezd egy nyííílon zacskówal...elkezdtem leskelődni,erre Ő:
-A hátad mögé állok és ha kész wagyok becsukod a szemed és csak akkor nyitod ki ha szólok!
(mi lesz ebből??-gondoltam)
-Most csukd be és akkor nyitod ha szólok-és elém lépett...érzem,hogy wmit a karomra igazgat...
Kinyitom a szemem és látok egy gyerek alsót...nézek hülyén és nm értem...ez nekem kicsi...a fiamnak miért wette és miért így adja oda...???...egyszercsak meglátom a másik tárgyat a kezében...nos,az egy cumi wolt!!!!...kezdett wmi derengeni majd kiülni az arcomra a hülye wigyor...
gyermekünk lesz!!! Szówal így közölte welem a tündérkém az öröm hírt ami számomra megint történelmi mert a második teszt is pozitíw lett...jöwő hét szerda nőgyógyász...
Tegnap este kocsiba ugrottunk a párommal és lementünk a duna partra sétálni...imádjuk az esti wárost nézegetni...tehát sétálgatunk majd neki támaszkodunk egy korlátnak...mondja nekem,hogy csukjam be a szemem...(minek,gondolom magamban)...nm
csukom be!-wálaszoltam...nah,légyszi meglepetésem wan!-így a párom és zörögni kezd egy nyííílon zacskówal...elkezdtem leskelődni,erre Ő:
-A hátad mögé állok és ha kész wagyok becsukod a szemed és csak akkor nyitod ki ha szólok!
-Most csukd be és akkor nyitod ha szólok-és elém lépett...érzem,hogy wmit a karomra igazgat...
Kinyitom a szemem és látok egy gyerek alsót...nézek hülyén és nm értem...ez nekem kicsi...a fiamnak miért wette és miért így adja oda...???...egyszercsak meglátom a másik tárgyat a kezében...nos,az egy cumi wolt!!!!...kezdett wmi derengeni majd kiülni az arcomra a hülye wigyor...
gyermekünk lesz!!! Szówal így közölte welem a tündérkém az öröm hírt ami számomra megint történelmi mert a második teszt is pozitíw lett...jöwő hét szerda nőgyógyász...

Jóccakát mindenkinek!

Nah,szówal...

Na,ma röhögtem elöször....
Te sem menni 100-zal...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 15. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Te sem menni 100-zal...

Húúúúúú...2 tűz között w szűz között...
Most fejeztem be a wacsim...megyek fürdeni...
Utána leíróm...így jó lesz?...w megint bealszik mindenki?...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 15. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 22:02

Most fejeztem be a wacsim...megyek fürdeni...
Utána leíróm...így jó lesz?...w megint bealszik mindenki?...

nem...mert minket is érdekel...tessék megosztani a részleteket!!! különben tiltalak egy hétre

nem...mert minket is érdekel...tessék megosztani a részleteket!!! különben tiltalak egy hétre
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ennek a vakargatásátol

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóó úgy ha akkor mesélek mikor wisszatértél???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 08:15

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Ha már így belekezdtél, mesélhetnél! Csak nem valamilyen nyilvános szex lett a vége?
Ha már így belekezdtél, mesélhetnél! Csak nem valamilyen nyilvános szex lett a vége?

Nem is rád gondoltam....
De mitől lettem festőőőőőőőő????????
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

De mitől lettem festőőőőőőőő????????

látta már valaki a zodiákust?
holnap megnézném, de érdekelne a kritika
holnap megnézném, de érdekelne a kritika
Sziasztok!
Bebe, nem is vagyok válogatós!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 21:46
Bebe, nem is vagyok válogatós!

Ezt én is tapasztaltam Doki...wálogatósak a csajok...a fijjúk hamarább szóba állnak az emberfiáwal....

A smiley a csajoké....
Doki húzd ki magad és gyere többet...ja...tán megbántottalak a maya gold-os mail-lal....

A smiley a csajoké....
Doki húzd ki magad és gyere többet...ja...tán megbántottalak a maya gold-os mail-lal....

Szia, fagyi ewő wilágbajnoknő....
Mizú felétek??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Mizú felétek??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt én is tapasztaltam Doki...wálogatósak a csajok...a fijjúk hamarább szóba állnak az emberfiáwal....

A smiley a csajoké....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 15. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 16:14

A smiley a csajoké....

ÁÁÁ, valahogy nem tudom megtalálni a hangot, és elég nehéz "csak úgy" bekapcsolódni. Egyszer-kétszer megpróbáltam de volt olyan, hogy úgy lépték át a hsz-eimet, mintha ott se letek volna (sírós is lettem egyből)...
De ez a meleg engem is kiészít, a klíma 100-ason jár (megint lesz akkora vellanyszámlám, hogy nekem külön díszfalat nyit az Eon), eddig megittam 15 hektó IceTeát, 4 liter ásványvizet, éppen tizenkilencedjére zuhanyoztam le, és MÉGIS MELEGEM VAN!!!
Na megyek, melózok még egy kicsit, este még jövök! Pusza

De ez a meleg engem is kiészít, a klíma 100-ason jár (megint lesz akkora vellanyszámlám, hogy nekem külön díszfalat nyit az Eon), eddig megittam 15 hektó IceTeát, 4 liter ásványvizet, éppen tizenkilencedjére zuhanyoztam le, és MÉGIS MELEGEM VAN!!!

Na megyek, melózok még egy kicsit, este még jövök! Pusza
festékszóró pisztolynak nézte a szmájlit...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Festőőőő????
Ezt,hogy jutott az eszedbe???
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt,hogy jutott az eszedbe???

Szevasz mé te festő vagy????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 15. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 21:21

jóóó stét!
+jöttem a melóbül...wazze ezt a napot....
6 oldalt wakerásztatok ma???

jóóó stét!

szép jo estét