Csuhaj, most már tudok decimális és binársi számrendszer között oda-vissza váltani
(nem röhög).
Ennek örömére most eszem egy spagettit... sajna olivabogyó nincs itthon, pedig elférne rajta az is...
Aztán szunyókálás, aztán tanulás.
Sziasztok

Ennek örömére most eszem egy spagettit... sajna olivabogyó nincs itthon, pedig elférne rajta az is...
Aztán szunyókálás, aztán tanulás.
Sziasztok
én az óccsó cinket szeressem (asszem abből csinálják az egyszerűbb ékszereket) vagy az ezüstözötteket (meg a hematitot).
Eleve nem akarom, hogy drága legyen, ne azért érjen nekem sokat, az aranynak eleve nem szeretem a színét.
A státusszimbólumokról meg már elmnodtam a véleményem az iPod és a convers kapcsán. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:54
Eleve nem akarom, hogy drága legyen, ne azért érjen nekem sokat, az aranynak eleve nem szeretem a színét.
A státusszimbólumokról meg már elmnodtam a véleményem az iPod és a convers kapcsán. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

A fuxokat kapásból nem szeretem, inkább ezüstös, bronzos vagyok. A jegygyűrűn kívül nincs is más aranyam!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom!
Na Fiúk, Én ledőlök, mert a nyugtató és a nagy meleg elnyomott!
Később jövök még!
Később jövök még!
Para! nem válaszoltál! szerintem te ittál valamit, vagy ellentétben velem, rosszul aludtál. Tudod én szeretem a humort, de ha alaptalanul nekem tulajdonítanak valamit, azt qrvára utálom.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A fuxokat kapásból nem szeretem, inkább ezüstös, bronzos vagyok. A jegygyűrűn kívül nincs is más aranyam!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:30
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hú, én egy farmert pont azért nem hoztam el, mert arany gombok voltak rajta... beteg embereeek...
...
Mármint aranyszínű...
100Ft-ért vittem volna, ha arany
...
Mármint aranyszínű...

Szia para! hát ezt meg honnan vetted? nem tudom, hogy jött ki neked? és miből?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem sikerült előhoznom!
Kedves kép lehet! Köszönöm!
Kedves kép lehet! Köszönöm!

egy szomorú kislányt...aki vigasztalásra szorúl
Próbálkozom, ki-be lépek, újraindítok, stb! Hátha?!
Mit ábrázol egyébként? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:44
Mit ábrázol egyébként? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

hm...talán segít egy kedves admin...
(elöttem mág mindíg itt van)

miért tiltott számomra ez az oldal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Semmi gond majd összefoltozzuk...
Jó étvágyat az ebédhez!
Jó étvágyat az ebédhez!

hm...talán segít egy kedves admin...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi,Para!
De sajnos a kép Nálam nem jött elő!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:31
De sajnos a kép Nálam nem jött elő!

ne szomorkodj,majd én megvígasztallak...

(javitottam a képed.
mit bénázik, kedves? pille)

(javitottam a képed.

ne szomorkodj,majd én megvígasztallak...

(javitottam a képed.
mit bénázik, kedves? pille)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:03

(javitottam a képed.

Na idefigyelj, Te kis.....Hippem!
Ha nem vetted volna észre, Zsoltika volt úgy Rámkattanva, és nem Én rá! Priviben meg is kapta a magáét! Enyhén szólva lebasztam!
Nem hűtlen, hanem flörtölő vagyok! Amúgy is rossz emberek tegnap belemásztak a lelki világomba a valóságban, vagy inkább hátbaszúrtak!
Kicsit összetört a szívem!(pityergős szmájli)

Ha nem vetted volna észre, Zsoltika volt úgy Rámkattanva, és nem Én rá! Priviben meg is kapta a magáét! Enyhén szólva lebasztam!
Nem hűtlen, hanem flörtölő vagyok! Amúgy is rossz emberek tegnap belemásztak a lelki világomba a valóságban, vagy inkább hátbaszúrtak!
Hú, én egy farmert pont azért nem hoztam el, mert arany gombok voltak rajta... beteg embereeek...
...
Mármint aranyszínű...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:29
...
Mármint aranyszínű...

Helyes! Még a turiról eszembe jutott, hogy sok holmit csak azért vettem meg, mert szép gombok, csatok voltak rajta. Mára már többszáz gombom van.
A 3-4 féle pudinggal töltött palacsintatorta sem rossz, dió, mogyoróreszelékkel, gyümölcsdarabokkal!
Drága Hippem, jelen körülmények között nincs nagyon étvágyam!
A 3-4 féle pudinggal töltött palacsintatorta sem rossz, dió, mogyoróreszelékkel, gyümölcsdarabokkal!

Helyes! Még a turiról eszembe jutott, hogy sok holmit csak azért vettem meg, mert szép gombok, csatok voltak rajta. Mára már többszáz gombom van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:23

Hejj, tudnád milyen jó volt sütni mindenkinek, aztán hallgatni, hogy "Wilika, ez k_rvajó!"
A fokhagymásTúrós verzióval nem mertem előállni, bár mindenki egymagában volt, de azért mégis...
Nah, vettem 3 farmert a pejacom (100Ft/db) mindjárt felpróbálgatom, aztán eldöntöm mi lesz a sorsuk (marad/csonkolom/alapanyagnak)
A fokhagymásTúrós verzióval nem mertem előállni, bár mindenki egymagában volt, de azért mégis...

Nah, vettem 3 farmert a pejacom (100Ft/db) mindjárt felpróbálgatom, aztán eldöntöm mi lesz a sorsuk (marad/csonkolom/alapanyagnak)
Semmi gond majd összefoltozzuk...
Jó étvágyat az ebédhez!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:03
Jó étvágyat az ebédhez!

Hejj, tudnád milyen jó volt sütni mindenkinek, aztán hallgatni, hogy "Wilika, ez k_rvajó!"
Nah, vettem 3 farmert a pejacom (100Ft/db) mindjárt felpróbálgatom, aztán eldöntöm mi lesz a sorsuk (marad/csonkolom/alapanyagnak) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:15

Nah, vettem 3 farmert a pejacom (100Ft/db) mindjárt felpróbálgatom, aztán eldöntöm mi lesz a sorsuk (marad/csonkolom/alapanyagnak) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor hasonló eljárással készítjük.
Én is szeretem a sós palacsintákat. Gombás-májas palacsintát szoktam csinálni Bakonyi-öntettel, utána bele jénaiba, sok sajtot a tetejére. Pici sütés még! Hu, nagyon finom!
Én is szeretem a sós palacsintákat. Gombás-májas palacsintát szoktam csinálni Bakonyi-öntettel, utána bele jénaiba, sok sajtot a tetejére. Pici sütés még! Hu, nagyon finom!

Akkor hasonló eljárással készítjük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:08

kevés tejjel, sok szódával, hogy sütéskor jó merev legyen.

kevés tejjel, sok szódával, hogy sütéskor jó merev legyen.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)