Hú, én egy farmert pont azért nem hoztam el, mert arany gombok voltak rajta... beteg embereeek...
...
Mármint aranyszínű...
100Ft-ért vittem volna, ha arany
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:29
...
Mármint aranyszínű...

Helyes! Még a turiról eszembe jutott, hogy sok holmit csak azért vettem meg, mert szép gombok, csatok voltak rajta. Mára már többszáz gombom van.
A 3-4 féle pudinggal töltött palacsintatorta sem rossz, dió, mogyoróreszelékkel, gyümölcsdarabokkal!
Drága Hippem, jelen körülmények között nincs nagyon étvágyam!
A 3-4 féle pudinggal töltött palacsintatorta sem rossz, dió, mogyoróreszelékkel, gyümölcsdarabokkal!

Drága Hippem, jelen körülmények között nincs nagyon étvágyam!

ne szomorkodj,majd én megvígasztallak...

(javitottam a képed.
mit bénázik, kedves? pille)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:03

(javitottam a képed.

Na idefigyelj, Te kis.....Hippem!
Ha nem vetted volna észre, Zsoltika volt úgy Rámkattanva, és nem Én rá! Priviben meg is kapta a magáét! Enyhén szólva lebasztam!
Nem hűtlen, hanem flörtölő vagyok! Amúgy is rossz emberek tegnap belemásztak a lelki világomba a valóságban, vagy inkább hátbaszúrtak!
Kicsit összetört a szívem!(pityergős szmájli)

Ha nem vetted volna észre, Zsoltika volt úgy Rámkattanva, és nem Én rá! Priviben meg is kapta a magáét! Enyhén szólva lebasztam!
Nem hűtlen, hanem flörtölő vagyok! Amúgy is rossz emberek tegnap belemásztak a lelki világomba a valóságban, vagy inkább hátbaszúrtak!
Kicsit összetört a szívem!(pityergős szmájli)
Köszi,Para!
De sajnos a kép Nálam nem jött elő!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:31
De sajnos a kép Nálam nem jött elő!

ne szomorkodj,majd én megvígasztallak...

(javitottam a képed.
mit bénázik, kedves? pille)

(javitottam a képed.

hm...talán segít egy kedves admin...
(elöttem mág mindíg itt van)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

miért tiltott számomra ez az oldal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Semmi gond majd összefoltozzuk...
Jó étvágyat az ebédhez!
Jó étvágyat az ebédhez!

Próbálkozom, ki-be lépek, újraindítok, stb! Hátha?!
Mit ábrázol egyébként? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:44
Mit ábrázol egyébként? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

hm...talán segít egy kedves admin...

egy szomorú kislányt...aki vigasztalásra szorúl
Sajnos nem sikerült előhoznom!
Kedves kép lehet! Köszönöm!
Kedves kép lehet! Köszönöm!

Szia para! hát ezt meg honnan vetted? nem tudom, hogy jött ki neked? és miből?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A fuxokat kapásból nem szeretem, inkább ezüstös, bronzos vagyok. A jegygyűrűn kívül nincs is más aranyam!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:30
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hú, én egy farmert pont azért nem hoztam el, mert arany gombok voltak rajta... beteg embereeek...
...
Mármint aranyszínű...
...
Mármint aranyszínű...

Para! nem válaszoltál! szerintem te ittál valamit, vagy ellentétben velem, rosszul aludtál. Tudod én szeretem a humort, de ha alaptalanul nekem tulajdonítanak valamit, azt qrvára utálom.
Na Fiúk, Én ledőlök, mert a nyugtató és a nagy meleg elnyomott!
Később jövök még!
Később jövök még!
én az óccsó cinket szeressem (asszem abből csinálják az egyszerűbb ékszereket) vagy az ezüstözötteket (meg a hematitot).
Eleve nem akarom, hogy drága legyen, ne azért érjen nekem sokat, az aranynak eleve nem szeretem a színét.
A státusszimbólumokról meg már elmnodtam a véleményem az iPod és a convers kapcsán. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:54
Eleve nem akarom, hogy drága legyen, ne azért érjen nekem sokat, az aranynak eleve nem szeretem a színét.
A státusszimbólumokról meg már elmnodtam a véleményem az iPod és a convers kapcsán. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

A fuxokat kapásból nem szeretem, inkább ezüstös, bronzos vagyok. A jegygyűrűn kívül nincs is más aranyam!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom!
Csuhaj, most már tudok decimális és binársi számrendszer között oda-vissza váltani
(nem röhög).
Ennek örömére most eszem egy spagettit... sajna olivabogyó nincs itthon, pedig elférne rajta az is...
Aztán szunyókálás, aztán tanulás.
Sziasztok

Ennek örömére most eszem egy spagettit... sajna olivabogyó nincs itthon, pedig elférne rajta az is...
Aztán szunyókálás, aztán tanulás.
Sziasztok
nem személyeskedni akartam,a gif tulajdonságait megnéztem,be akartam lépni arra az oldalra...
"forbidden..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:52
"forbidden..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia para! hát ezt meg honnan vetted? nem tudom, hogy jött ki neked? és miből?
Így van amikor valaki nem fejezi ki magát érthetően. az egy olyan gif amit én töltöttem fel egy képfeltöltő oldalra, az csak egy tároló oldal, de elérhető, hogy neked miért írt ki forbiddent azt nem tudom. nem voltál neki szimpatikus.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 13:36

nem személyeskedni akartam,a gif tulajdonságait megnéztem,be akartam lépni arra az oldalra...
"forbidden..."
"forbidden..."
bocsi,hogy az intelligenciádra alapoztam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 13:55

Így van amikor valaki nem fejezi ki magát érthetően. az egy olyan gif amit én töltöttem fel egy képfeltöltő oldalra, az csak egy tároló oldal, de elérhető, hogy neked miért írt ki forbiddent azt nem tudom. nem voltál neki szimpatikus.

Para te egy nagy fasz vagy! most mégegyszer olvasd amit abban a hsz.-ben /#6637/ írtál. Honnan a búbánatos faxból lehet tudni, hogy te nem erre az oldalra gondoltál, hanem egy másikra? Teeeee intelligencs!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

jóvannameaculpa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 14:18

Para te egy nagy fasz vagy! most mégegyszer olvasd amit abban a hsz.-ben /#6637/ írtál. Honnan a búbánatos faxból lehet tudni, hogy te nem erre az oldalra gondoltál, hanem egy másikra? Teeeee intelligencs!

Na ok! Peace. Aztán meg jó lesz ha abbahagyjuk, mert jön Szivia a korbácsával, és végigver rajtunk. Kellemes délutánt, remélem most már a csajok is bemernek jönni, miután abbahagytuk.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)