amikor egy férfi megismer egy nöt,az elsö felmérés mindig a sexre vonatkozik...ismerkedés után általában kiderül,hogy ilyen szempontból "jövös"-e a kapcsolat,ha a nö részéröl teljes a visszautasítás,akkor még egy baráti kapcsolat is kialakulhat...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 18:25

Nem mindig egyoldalúan. Amióta kifejlődtem, valahogy mindig érdekeltem a férfiakat! Nekem meg nem mindig a szexre volt szükségem. De a jelekből tudtam olvasni. Tudtam, hogy csak egy szavamba került volna, és action!
Amikor forditott a helyzet? A nők,hogy wiselik mikor a pasi nm irántuk érdeklődik??
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 18:25

Nem mindig egyoldalúan. Amióta kifejlődtem, valahogy mindig érdekeltem a férfiakat! Nekem meg nem mindig a szexre volt szükségem. De a jelekből tudtam olvasni. Tudtam, hogy csak egy szavamba került volna, és action!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
egyoldalúan?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 18:03

Willy kérdésére válaszolva!
35 évig volt bizodalmam az emberekben! Azóta fenntartásokkal! Férfi-nő kapcsolatban, nem tudok olyan helyzetet mondani, amikor a kedvesség, figyelmesség hátterében nem állt volna ott a szex!
35 évig volt bizodalmam az emberekben! Azóta fenntartásokkal! Férfi-nő kapcsolatban, nem tudok olyan helyzetet mondani, amikor a kedvesség, figyelmesség hátterében nem állt volna ott a szex!
Megéhöztem,enni kő wmit...

Willy kérdésére válaszolva!
35 évig volt bizodalmam az emberekben! Azóta fenntartásokkal! Férfi-nő kapcsolatban, nem tudok olyan helyzetet mondani, amikor a kedvesség, figyelmesség hátterében nem állt volna ott a szex! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 12:53
35 évig volt bizodalmam az emberekben! Azóta fenntartásokkal! Férfi-nő kapcsolatban, nem tudok olyan helyzetet mondani, amikor a kedvesség, figyelmesség hátterében nem állt volna ott a szex! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nnah, kérdés:
Volt-e már veletek olyan, hogy biztosak voltatok benne; alakul köztetek valami, aztán kiderült, hogy szimpla kedvesség és megértés az egész és az illető teljesen más irányba nézelődik?
Mit tettetek, hogyan kezeltétek a helyzetet?
Volt-e már veletek olyan, hogy biztosak voltatok benne; alakul köztetek valami, aztán kiderült, hogy szimpla kedvesség és megértés az egész és az illető teljesen más irányba nézelődik?

Nah,elöször agylobbot kaptam...
Majd lett belöle barátság...bár belölem nagyon nehezen táwozott érzés....rájadásul az ellenfél 1 jó barátom wót...legszíwesebben fellőttem wóna a holdra...
De tudni kell wisszawonulni...kár erőlködni ebben a helyzetben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 12:53

Majd lett belöle barátság...bár belölem nagyon nehezen táwozott érzés....rájadásul az ellenfél 1 jó barátom wót...legszíwesebben fellőttem wóna a holdra...

De tudni kell wisszawonulni...kár erőlködni ebben a helyzetben...

Törölt felhasználó (24620)

Nnah, kérdés:

Ja-ja!
_Táncit megnézném,kiléptem de marad nekem is....
Wisszagyött awatár...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
_Táncit megnézném,kiléptem de marad nekem is....
Wisszagyött awatár...

Cuppanós szmájli, peace szmájli!
jól átmentetek csettelésbe!
remélem javul az idő, hűl a levegő és érdemben is tudtok majd beszélgetni!
minden rosszindulat nélkül erre céloztam, és senkit nem kívánunk megkülönböztetni, vagy kigolyózni,
majd lépek, ha komolyan geciskedni akarok valakivel, (kiválasztom és levadászom), de nem is vagyok olyan!
volt egy korábbi kérdés és nem nagyon láttam válaszokat rá!
remélem javul az idő, hűl a levegő és érdemben is tudtok majd beszélgetni!
minden rosszindulat nélkül erre céloztam, és senkit nem kívánunk megkülönböztetni, vagy kigolyózni,
majd lépek, ha komolyan geciskedni akarok valakivel, (kiválasztom és levadászom), de nem is vagyok olyan!

volt egy korábbi kérdés és nem nagyon láttam válaszokat rá!

én is a lehetöséget,amit felvetettem...(cuppanóspusziszmile)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:40

Mindkettő! Dolgozott a lelkiismeret is, és külső hatás is ért! De amit leírtam, komolyan is gondolom!

Mindkettő! Dolgozott a lelkiismeret is, és külső hatás is ért! De amit leírtam, komolyan is gondolom!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

has...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

az üzi saját kezdeményezés volt,vagy külsö nyomásra született?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

milyen tánc?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:26

Irányítsd.. fél óra és táncon leszek
Ki-be léptem... mégis kérdőjeles maradtam...

Ez a lehetőség is fennáll!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

egymásnak vagyunk teremtve...talán...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:31

Ez manipuláció!
Miért vagyunk megkülömböztetve?
Nekem elsőre bejött a ki-be hadművelet!

Ez manipuláció!

Azt hiszem az utolsó mondatomat elhamarkodottan írtam le...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 14:26

Valóban nem tudok szó nélkül elmenni Apa hsz-e mellett...
Valóban nem tudom ki számít régi fórumozónak...
Valóban uborka szezon van...
Valóban cserélődnek a nappali lakók...
És pont most nincsenek már itt a klón nickkel keverők...
No akkor fórumozzunk tovább...
Valóban nem tudom ki számít régi fórumozónak...
Valóban uborka szezon van...
Valóban cserélődnek a nappali lakók...
És pont most nincsenek már itt a klón nickkel keverők...

No akkor fórumozzunk tovább...
Irányítsd.. fél óra és táncon leszek
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:24

Saját műhold seregem wan...most mindet rád állítottam...ezt is lent....
Köszi Para,mindjárt kapcski-kapcsbe....

Köszi Para,mindjárt kapcski-kapcsbe....