Kösz... mindegy...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Pic.át!
Attól még férfi maradsz mert bewállalod az érzéseid...
Régen még hittél a szerelembe???Haha!
Mennyire fogsz még hinni benne...(Yoda mester) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:54
Attól még férfi maradsz mert bewállalod az érzéseid...
Régen még hittél a szerelembe???Haha!
Mennyire fogsz még hinni benne...(Yoda mester) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Jah, régen még hittem a szerelemben... olyan egyértelműnek tartottam.
Azóta kezdek férfias lenni?
Fain, akkor hagyjam a p_csába?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:01

a szerelem nem volt soha és nem is lesz egyértelmü...még akkor sem,ha sajátmagadba vagy szerelmes

ami bisztoss
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:01

a szerelem nem volt soha és nem is lesz egyértelmü...még akkor sem,ha sajátmagadba vagy szerelmes

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:54

Azóta kezdek férfias lenni? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:48
Azóta kezdek férfias lenni? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)

willyka,tökéletesen megértem az aggályaidat és a hasonlat is jó,kezdel férfiasan,felelösségteljesen gondolkodni...
6813 szinte kérted
nem tudtam ellenállni
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:50
nem tudtam ellenállni

olvasd a 6817-est!
mindjárt szétcsapok köztetek!
ha az ember a kisujját nyújtja, mindjárt az egész karja kellene nektek!
a picsába!
a picsába!

Úgy látom, ma este az a ritka kivétel van, hogy willyke a legnormálisabb köztünk!

olvasd a 6817-est!
a picsába!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
a picsába!

willyka,tökéletesen megértem az aggályaidat és a hasonlat is jó,kezdel férfiasan,felelösségteljesen gondolkodni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 22:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)

No igen, de én lánytól még soha ilyen szépet nem kaptam, hogy azt mondja nekem, szép vagyok, szép a testem (mert még nem látott élőben (még az előző barátnőm is azt mondta, hogy kellett kis idő míg megszokta a testem)), és főleg nem ennyiszer... olyan hihetetlenül jól esett, és úgy csavargatta a fejem...
Ugyanakkor rájöttem, hogy nem is tudnék eltartani egy barátnőt. Nem anyagi értelemben, hanem...
Ez olyasmi dolog, mikor az ember az gondolkodik, hogy kell-e neki kiskutya. Hogy fogja-e rendesen gondozni, törődik-e majd vele, viszi-e majd sétálni, játszani, később is szeretni fogja-e...
Viszont ugyanakkor a testiség is hiányzik néha... de abba kell a lelki része is... Nem jó ez sehogy sem.
Ugyanakkor rájöttem, hogy nem is tudnék eltartani egy barátnőt. Nem anyagi értelemben, hanem...
Ez olyasmi dolog, mikor az ember az gondolkodik, hogy kell-e neki kiskutya. Hogy fogja-e rendesen gondozni, törődik-e majd vele, viszi-e majd sétálni, játszani, később is szeretni fogja-e...
Viszont ugyanakkor a testiség is hiányzik néha... de abba kell a lelki része is... Nem jó ez sehogy sem.

na mész te a picsába

El én vazzzeg, el én!
(mindig említettem, hogy csak a buta emberek sértődnek meg, egy udvarias figyelemfelhívás miatt, de azt ne várja senki, hogy csontig benyaljak valakinek, mert éppen sértődékeny kedvében van! (ha nő, akkor megdugom, ha fiú, akkor szerzek neki egy jó kurvát...lol...)
Majd megnyugszik, gondolkozik, legyint egyet, magában v. nyiltan elküldi az admint a picsába, és elkezd újból írni,
HA AKAR! nem erőszak a disznótorr, mindig van új a nap alatt!) BÉKE! (Z)
(mindig említettem, hogy csak a buta emberek sértődnek meg, egy udvarias figyelemfelhívás miatt, de azt ne várja senki, hogy csontig benyaljak valakinek, mert éppen sértődékeny kedvében van! (ha nő, akkor megdugom, ha fiú, akkor szerzek neki egy jó kurvát...lol...)
Majd megnyugszik, gondolkozik, legyint egyet, magában v. nyiltan elküldi az admint a picsába, és elkezd újból írni,

hsz-ed pontvadász gyanús!
figyelmeztetlek, hogy azért minyima 24 óra tiltás jár, de ha gyorsan nem írsz valami érdemi hsz-t, akkor inkább 1 hét is lehet belőle...lol...
jaaa, és "kabbe" TE!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
figyelmeztetlek, hogy azért minyima 24 óra tiltás jár, de ha gyorsan nem írsz valami érdemi hsz-t, akkor inkább 1 hét is lehet belőle...lol...

jaaa, és "kabbe" TE!

kabbe!!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:10

azt szokták mondani, hogy nincs bátor ember, csak megggondolatlan...

Hát nem tudom... itt is gondoltam már valamire... aztán egy ilyen kis felfedezés milyen hirtelen lekapcsol róla.
Bár, amit a legutóbbi hónapokban láttam szerelem címén más embereken... inkább nem is hiányolom. Fanatikus és primitív gondolatnak/érzésnek tűnik. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:33
Bár, amit a legutóbbi hónapokban láttam szerelem címén más embereken... inkább nem is hiányolom. Fanatikus és primitív gondolatnak/érzésnek tűnik. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Pece!
Ha majd igazán szerelmes leszel...ezek a gondolatok eszedbe sem fognak jutni!
Csak úsztok...csak úsztok...beszélgettek...beszélgettek...elmélyültök 1másba...huhuhu...majd meglátod...majd átéled...
nm fogsz parázni!
Csak úsztok...csak úsztok...beszélgettek...beszélgettek...elmélyültök 1másba...huhuhu...majd meglátod...majd átéled...
nm fogsz parázni!

Pece!
nm fogsz parázni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:26
nm fogsz parázni!

Tudom, durva a hasonlat...
De nagyjából jellemzi még a gondomat...
Arra akartam kilyukadni, hogy nem lennék jó pár... :(
El én vazzzeg, el én!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudom, durva a hasonlat...
Tom! még a kisherceg futtatójának is elmennél
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:48

jól átmentetek csettelésbe!
remélem javul az idő, hűl a levegő és érdemben is tudtok majd beszélgetni!
minden rosszindulat nélkül erre céloztam, és senkit nem kívánunk megkülönböztetni, vagy kigolyózni,
majd lépek, ha komolyan geciskedni akarok valakivel, (kiválasztom és levadászom), de nem is vagyok olyan!
volt egy korábbi kérdés és nem nagyon láttam válaszokat rá!
remélem javul az idő, hűl a levegő és érdemben is tudtok majd beszélgetni!
minden rosszindulat nélkül erre céloztam, és senkit nem kívánunk megkülönböztetni, vagy kigolyózni,
majd lépek, ha komolyan geciskedni akarok valakivel, (kiválasztom és levadászom), de nem is vagyok olyan!

volt egy korábbi kérdés és nem nagyon láttam válaszokat rá!

Nm bonyolítod túl a dolgokat Wilika??
Kutyuhoz ne hasonlíts 1 jányt....
Nm értelek,most kiskutyát szeretnél??
Wagy animal sexet??
2007. 06. 18. hétfő 22:55
Kutyuhoz ne hasonlíts 1 jányt....

Nm értelek,most kiskutyát szeretnél??
Wagy animal sexet??

No igen, de én lánytól még soha ilyen szépet nem kaptam, hogy azt mondja nekem, szép vagyok, szép a testem (mert még nem látott élőben (még az előző barátnőm is azt mondta, hogy kellett kis idő míg megszokta a testem)), és főleg nem ennyiszer... olyan hihetetlenül jól esett, és úgy csavargatta a fejem...
azt szokták mondani, hogy nincs bátor ember, csak megggondolatlan...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)