megyek a DSL-re valót megkeresni,viszlát este!

a szemeden keresztül egész a puncidig látok...
...ha pedig "mélyebb" belátás kell széttárod te a két kis kezeddel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 08:30
...ha pedig "mélyebb" belátás kell széttárod te a két kis kezeddel...

csajok! találtam nektek egy kis mókát
"Hüvelykacsa
Ideális kiegészítő az orvosi játékok kedvelőinek! Ezzel a kacsával igazán mély pillantásokat is vethetsz kedvesedre - és kedvesedbe is!
Különleges élményt nyújtó, erős műanyagból készült kacsa, 8cm hosszú, a zárt állapottól kb. 7cm-re nyitható."

most nagyon őszintén: van valaki, aki evvel szívesen játszadozna??? halálom, amikor a nőgyógyász evvel csörög...brrrrr

"Hüvelykacsa
Ideális kiegészítő az orvosi játékok kedvelőinek! Ezzel a kacsával igazán mély pillantásokat is vethetsz kedvesedre - és kedvesedbe is!
Különleges élményt nyújtó, erős műanyagból készült kacsa, 8cm hosszú, a zárt állapottól kb. 7cm-re nyitható."

most nagyon őszintén: van valaki, aki evvel szívesen játszadozna??? halálom, amikor a nőgyógyász evvel csörög...brrrrr
Szia, Prune!
Hápogjon ez a kacsa valahol máshol, de nem bennem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 08:30
Hápogjon ez a kacsa valahol máshol, de nem bennem!

"Hüvelykacsa

"Hüvelykacsa

"Hüvelykacsa

"Hüvelykacsa

Sziasztok! Mindenkinek szép jó napot, és kb. 25 fokot kívánok!
Prune kérdésére válaszolva: A méz, tejszín, csokikenegetést és nyalogatást már kipróbáltam, nagyon izgató volt, és nagyon ragadós is, a mosásról már ne is beszéljünk!
A test különböző "kulcsfontosságú" helyeire gyümölcsöket tettem, pl. fél barack a mellbimbókra, szőlőszem a csikló elé: "Gyere egyél meg Kedves!" Nyamnyam!
Az ananászkarika nagyon jól áll a fiúknak! És finom is!
Vágy: tejben-mézben fürödni, mint Cleopátra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 07:49
Prune kérdésére válaszolva: A méz, tejszín, csokikenegetést és nyalogatást már kipróbáltam, nagyon izgató volt, és nagyon ragadós is, a mosásról már ne is beszéljünk!

A test különböző "kulcsfontosságú" helyeire gyümölcsöket tettem, pl. fél barack a mellbimbókra, szőlőszem a csikló elé: "Gyere egyél meg Kedves!" Nyamnyam!

Vágy: tejben-mézben fürödni, mint Cleopátra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
ti a kaja szexszel hogy álltok? régi vágyam egy olyan reggeli, amikor csorog mindenhol az olvasztott vaj, a lekvár, a méz, a tej, a tejszín...van valakinek kajaszexes vágya?

ti a kaja szexszel hogy álltok? régi vágyam egy olyan reggeli, amikor csorog mindenhol az olvasztott vaj, a lekvár, a méz, a tej, a tejszín...van valakinek kajaszexes vágya?
Nekem lenne veled
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 07:49

jóregg

jóregg

Jóreggelt!
én is hoztam egy könnyü reggelit:
én is hoztam egy könnyü reggelit:

Jóóó reggelt ilyen melegbe csak ezt lehet csinálni

Jó reggelt!
Nekem ma is hosszú napom lesz...qwa nagy meleget
mondtak mára...
Wigyázzon mindenki magára,sziasztok!
Nekem ma is hosszú napom lesz...qwa nagy meleget
mondtak mára...

Wigyázzon mindenki magára,sziasztok!

Jóóóó reggelt!
Tálalva...
Tálalva...

a szimplának mintha lenne valami boltocskája
a hajszíneket illetően a sorrend: charlotte-moncy-pille-én...persze így sem tökéletes...de vélhetően nem egyedül üldögélnénk ottan
vagy éppen osztozkodunk a pasikon, akik álló farokkal a házban várnak?
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 19. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 18:35

Mme prunne,Charlotte,Moncy,és Pille bográcsban fözöt nekünk a nappalis uraknak

willynek nem csak az aurája nagy
nem tudja valaki véletlenül, hogy pesten van-e valahol retro cuccos bolt? mintha láttam volna a blaha környékén...igazából egy meztelen nős franciakártyát szerettem volna venni, de azt találtam licitálós oldalon, és nagyon drága...de már beérném valami trabantos izével, vagy bólogatós kutyával a kalaptartóra...szóval valami ilyesmivel...az sem baj, ha nem igazi retro, hanem utángyártott

nem tudja valaki véletlenül, hogy pesten van-e valahol retro cuccos bolt? mintha láttam volna a blaha környékén...igazából egy meztelen nős franciakártyát szerettem volna venni, de azt találtam licitálós oldalon, és nagyon drága...de már beérném valami trabantos izével, vagy bólogatós kutyával a kalaptartóra...szóval valami ilyesmivel...az sem baj, ha nem igazi retro, hanem utángyártott
Azért itt én is belekóstolnék mindenbe.
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 19. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 18:35

Én meg az esti sétából érkeztem...
Light-os séta volt... Ouzózással spékelve
És ilyenkor van h. megyek és kieszem a hűtőt...
Aztán écaka meg jönnek a vaddisznók...
Light-os séta volt... Ouzózással spékelve

És ilyenkor van h. megyek és kieszem a hűtőt...
Aztán écaka meg jönnek a vaddisznók...

Szép álmokat...szőrös puncikkal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 20:55

Törölt felhasználó (94621)

Elköszöntem, mert fáradt vagyok, kellemes estét mindenkinek, neked jó étvágyat és jó pihenést.
szevasztok!
szevasztok!
Elköszöntem, mert fáradt vagyok, kellemes estét mindenkinek, neked jó étvágyat és jó pihenést.
szevasztok! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 19. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 20:53
szevasztok! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 19. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Hipp!
Én most rengeteg bubimentes wízet fogok inni...mit
inni...wedelni!

Kezdek kajás lenni...
inni...wedelni!

Kezdek kajás lenni...

Szia Hipp!
inni...wedelni!

Kezdek kajás lenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 20:45
inni...wedelni!

Kezdek kajás lenni...

Törölt felhasználó (94621)

Helló Gyuri! kellemes estét, én is vidéken voltam, dög meleg van, igyál egy sört, én meg egy jó rizlingfröccsöt.
Helló Gyuri! kellemes estét, én is vidéken voltam, dög meleg van, igyál egy sört, én meg egy jó rizlingfröccsöt.