úgy látom ezeket Te is legalább annyira cereted, mint én ...
imádom az ott található voyeur fotókat
szerintem az összes nappalis lányról kéne ilyet csinálni! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
imádom az ott található voyeur fotókat
szerintem az összes nappalis lányról kéne ilyet csinálni! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
nem nem a gazdákkal van a bajom ...
csak ennyit: akik a pénzt kapják azok általába nem szorulnak rá /jó párat ismerek ilyet .../
amit + az import kajákkal művelnek ... /na nem az élelmiszerbotrányban lévőkre gondolok!/
a két kezünket összetehetnénk, ha a szlovákokhoz hasonló minőségű tejterméket tudnánk előállítani!
az árakat + össze se lehet hasonlítani annyival olcsóbbak!
a gazdákról ennyit: tessenek fejleszteni, és ne várják el, h nadrágszíj parcellákon gazdaságosan tudjanak termelni, he + nem akkor segítsen meg az állam! pfúúúúújjjjjjj
de innét télleg hagyjuk, mert a mondandómnak politikai jelleget is lehet tulajdonítani /pedig nem szánok neki ilyet/
ja és én inkább a willy hsz-ére mondanám a tipikus magyar mentalitást, amit tegnap másra alkalmaztátok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
csak ennyit: akik a pénzt kapják azok általába nem szorulnak rá /jó párat ismerek ilyet .../
amit + az import kajákkal művelnek ... /na nem az élelmiszerbotrányban lévőkre gondolok!/
a két kezünket összetehetnénk, ha a szlovákokhoz hasonló minőségű tejterméket tudnánk előállítani!
az árakat + össze se lehet hasonlítani annyival olcsóbbak!
a gazdákról ennyit: tessenek fejleszteni, és ne várják el, h nadrágszíj parcellákon gazdaságosan tudjanak termelni, he + nem akkor segítsen meg az állam! pfúúúúújjjjjjj
de innét télleg hagyjuk, mert a mondandómnak politikai jelleget is lehet tulajdonítani /pedig nem szánok neki ilyet/
ja és én inkább a willy hsz-ére mondanám a tipikus magyar mentalitást, amit tegnap másra alkalmaztátok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem, ha szép a kilátás

Mert most meg a gazdákat nem cereted...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:37

nekem miért nem teszel sosem ilyen finomságot? mindig vmi édességgel, vagy zőccségtállal kínálgatsz ...
ennyire undorítóan vagyok kövér?
na módosíthatom is a hsz-em!
pont erről beszélek /7066/
pont erről beszélek /7066/
Na jókezdjük a weekend-et víg kedvel...
nekem miért nem teszel sosem ilyen finomságot? mindig vmi édességgel, vagy zőccségtállal kínálgatsz ...
pont erről beszélek /7066/ (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:48
pont erről beszélek /7066/ (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Hááát akkor Én is gratulálok a sikeres vizsgáidhoz
És tudom h. palacsinta ínyenc vagy...Ezt kapod amiért ügyes voltál

És tudom h. palacsinta ínyenc vagy...Ezt kapod amiért ügyes voltál

A nem túl ártalmas részét bevállalom
De maradjon míg hazaérek
Falánk népség...

De maradjon míg hazaérek

Falánk népség...

a hűtőt meg mindjárt feltöltöm, ahogy nézem már csak jégkockatartó van benne....
Azt mért nem töltöttétek újra???
Azt mért nem töltöttétek újra???
Wazze!
majd ha ráérek sajnálom Őket!
ha fele annyi állami lóvét kapnák, mint Ők ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:36
majd ha ráérek sajnálom Őket!
ha fele annyi állami lóvét kapnák, mint Ők ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ehh, szegény gazdáknak van most nagyon szar évük... :( se isten se ember nem támogatja őket? :(
akkor mi a F***-ért ahűtőt nyitogatod, miért nem a sőrcsapot??? az még majdnem tele....
no Jóska bá' feltölthetnéd a hűtőt, mert a hideg sörünk a nagy melegben igen csak fogytán!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
jaja a hideg kirázza...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:29

Surdapap most nem érteni benneteket!!!
nem szeretitek az időjárás szexet?
nap szívja
eső veri!
nap szívja
eső veri!

Surdapap most nem érteni benneteket!!!
nap szívja
eső veri!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:30
nap szívja
eső veri!

Törölt felhasználó (94621)

Nem hitted el, Tom is most írta be az esős topicba, hogy mindent elver az eső ami szabadban van, na minél kevesebb kárt Bp.-nek.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is.
'Reggelt...
Pont megakartalak dícsérni h. milyen aranyos fotót szúrtál be a megyébe...
De jól gondoltam h. nem kapkodom el dícsérő szavaimat
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:11

jóó reggelt látatok má ekkorát????vagy hölgyeim ne tán már volt is dolgotok ilyenel???várom válaszotokat.vagy ne tán szeretnétek egy ilyent
De jól gondoltam h. nem kapkodom el dícsérő szavaimat

jóó reggelt látatok má ekkorát????vagy hölgyeim ne tán már volt is dolgotok ilyenel???várom válaszotokat.vagy ne tán szeretnétek egy ilyent

Tom!
tudom nem politizálunk!
de remélem ez belefér!

ez annyira a miénk ...
tudom nem politizálunk!
de remélem ez belefér!

ez annyira a miénk ...
Willonyos!

csak azért mert megelőztél a polyénnal! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:27

csak azért mert megelőztél a polyénnal! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

látom már a szituációt amint hasalsz az ágy előtt és nézel be alá:
- Morzsa, engedj engem is be!
- Morrrrr
- Ne légy már ilyen önző, félek!
- Morzsa, engedj engem is be!
- Morrrrr
- Ne légy már ilyen önző, félek!

Jóóó reggelt nappalisok!
Apa a virágpótítást ne kapkodd el...
Ma este jön az újabb vihargóc
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 06:46
Apa a virágpótítást ne kapkodd el...
Ma este jön az újabb vihargóc

Jó reggelt, szép napot mindenkinek (Katiciknak és zellinek is)!
Ma korán reggel minden szép és napsütés "havaj-dicsi", de vazzzeg tegnap késő este és éjszaka...
Na, mindegy (csáknorisz tényleg félelmetesebb), az élet nem áll meg, mindent lehet előlről kezdeni még a virágültetéseket is a teraszon...
Ma korán reggel minden szép és napsütés "havaj-dicsi", de vazzzeg tegnap késő este és éjszaka...

Na, mindegy (csáknorisz tényleg félelmetesebb), az élet nem áll meg, mindent lehet előlről kezdeni még a virágültetéseket is a teraszon...