Puszpusz Angyalka
Strandot kihagytam,majd eccer...
Nocsak,hámból kirúgás?
Jól tetted,egészségedre
Milyen alkalom,csak úgyból?
Oszt volt asztalon táncolás meg egyebek?

Strandot kihagytam,majd eccer...
Nocsak,hámból kirúgás?

Jól tetted,egészségedre

Oszt volt asztalon táncolás meg egyebek?

Szép napot KerekNappali Lovagjai!
free001 üdvözöllek a nappaliban,itt minden nap megpihenhetsz egy kicsit,jó a társaság,vannak frissítők és nasik is!
Odaért a párod? Mit szólt a burkoláshoz,tetszett Neki?
öcsyke,töpörtyűt kihagyom,de a pecsenye meg a kolbász jöhet
Csak is az arra érdemes Lovagot/Lovagokat engedjük a kincsünk közelébe! Valóban ez lehetett a lovagi tornák hátterében,báááár...szerintem akkor szabadabban éltek,vagy nem?
Mackó jó pihenést mára,menj strandolni! A naptejet ne felejtsd el!
Kutyu megint elveszett??
Én a hétvégét pihivel töltöttem,najó....inkább regenerálódással
Pénteken kirúgtunk a hámból a barátnőmmel!

free001 üdvözöllek a nappaliban,itt minden nap megpihenhetsz egy kicsit,jó a társaság,vannak frissítők és nasik is!

öcsyke,töpörtyűt kihagyom,de a pecsenye meg a kolbász jöhet

Mackó jó pihenést mára,menj strandolni! A naptejet ne felejtsd el!

Kutyu megint elveszett??
Én a hétvégét pihivel töltöttem,najó....inkább regenerálódással

Vidámat!
Így elég barátságos a seggfej hétfő,hogy ma mellőzöm a melót
Barátságosat nektek is,a melóval csak óvatosan!

Így elég barátságos a seggfej hétfő,hogy ma mellőzöm a melót

Barátságosat nektek is,a melóval csak óvatosan!

Kellemes jó reggelt,és remek napot!
Friss langyos tepertővel
Üdv nálunk free!
Friss langyos tepertővel

Üdv nálunk free!
Jó reggelt! Kávéillatosat! Hogyne hoztam volna, friss pecsenyével készültem. A hurka és kolbász is igen jól sikerült
Szia Free! Üdv a nappaliban, mit iszol? Kedvesed megérkezett rendben? Tetszett neki a burkolásod, volt jutalom?
Angyal egyetértünk, csak... nem is ez a kérdés. Kit engednek a kincsük közelébe? Ki, esetleg kik azok a rátermett Lovagok akik lehetőséget kapnak? Lehet ezért voltak a lovagi tornák is, csak ezt nem tanítják?
Tudom, hogy felmerült a kérdés, de a végére hagytam. Friss langyos tepertőt kér valaki?

Szia Free! Üdv a nappaliban, mit iszol? Kedvesed megérkezett rendben? Tetszett neki a burkolásod, volt jutalom?
Angyal egyetértünk, csak... nem is ez a kérdés. Kit engednek a kincsük közelébe? Ki, esetleg kik azok a rátermett Lovagok akik lehetőséget kapnak? Lehet ezért voltak a lovagi tornák is, csak ezt nem tanítják?
Tudom, hogy felmerült a kérdés, de a végére hagytam. Friss langyos tepertőt kér valaki?

Hali mindenkinek,én burkoltam a házam ma is .Most már pihi,és várom a párom.
Üdv mindenki!
Én vidéki szabadlevegős meló voltam, kissé lemerültem..de minden remekül alakult
Aztán kóstolót nem is hoztál?

Én vidéki szabadlevegős meló voltam, kissé lemerültem..de minden remekül alakult

Aztán kóstolót nem is hoztál?

Jó estét! Valaki csnzúrázott benneteket? Még Gézát is?
Én disznólkodtam bevallom. 228kg volt az áldozat
Én disznólkodtam bevallom. 228kg volt az áldozat
Sziasztok Kereknappali Lovagjai!
öcsyke,köszi a pénteki kávé-tea előkészítést! i lenne a nappalival Nélküled?! Nyugis otthonrendezős napot!
Szóval kincskeresők lesztek?
Hát (tudom,háttal nem kezdünk mondatot) erre kiváncsi leszek
Amugy melyik Nő ne szeretné ha megtalálnák a kincsét?

öcsyke,köszi a pénteki kávé-tea előkészítést! i lenne a nappalival Nélküled?! Nyugis otthonrendezős napot!

Szóval kincskeresők lesztek?

Amugy melyik Nő ne szeretné ha megtalálnák a kincsét?

Jó reggelt! A pénteki kávé és tea előkészítve.
Ma nemdolgozós-itthonrendezős elfoglaltságom van. Pihenésképpen valami hadjárat tervet feltalálok.
Angyal csikis, így a masszázs is sokkal vidámabb. Hát még a Hosszú hadjárat
Lovagi rekeszizmaimat is karban kell tartanom. Mire készüljünk? Ez a Királylány megmentős hadjáratoknál is fontos. Szeretnéd ha megtalálnánk a kincsedet? Ja és egyenként szeretnéd ha megtalálnánk, vagy egyszerre, egymás után többszöris?
Legyen szép napotok!
Ma nemdolgozós-itthonrendezős elfoglaltságom van. Pihenésképpen valami hadjárat tervet feltalálok.
Angyal csikis, így a masszázs is sokkal vidámabb. Hát még a Hosszú hadjárat

Legyen szép napotok!

Deee,csikis vagyok!!!

Estét!
Bakker Kutyu, azért nem voltam itt,mert téged kerestelek hogy gyere már,keressünk G-t Angyalnak,oszt te meg itt voltál a helyszínen..
Eltaláltad Öcsy,a lovagi cuccommal szórakoztam,hogy patent legyen,slamposan csak nem illik.
Csikis vagy Angyalka?
Bakker Kutyu, azért nem voltam itt,mert téged kerestelek hogy gyere már,keressünk G-t Angyalnak,oszt te meg itt voltál a helyszínen..

Eltaláltad Öcsy,a lovagi cuccommal szórakoztam,hogy patent legyen,slamposan csak nem illik.
Csikis vagy Angyalka?

Szép estét! Most egy jó hideg sörrel!
Dehogy hagytunk, Én a kardomat voltam éleztetni, gondolom Crazy is ilyesmi elfoglalatosságban...
/most már ilyen szó is van/
Angyal megmondta, keresni mell! Illetve kell
Reméljük nem csikis, mert bizony mi mindenhol megkeressük
Dehogy hagytunk, Én a kardomat voltam éleztetni, gondolom Crazy is ilyesmi elfoglalatosságban...

Angyal megmondta, keresni mell! Illetve kell

Sziasztok!
Ó de lelkes lett a Nappali csapat
Kutyu,végre megvagy,már aggódtunk,hogy felemésztett a hétfő! Remélem pozitívan volt kimerítő?!
öcsyke Kereknappali Lovagjai,ez cuki
Mackó ne csak igényed legyen,tedd is meg,hidd el megérdemled,mint ahogy Mindenki!
A munka megvár....

Ó de lelkes lett a Nappali csapat

Kutyu,végre megvagy,már aggódtunk,hogy felemésztett a hétfő! Remélem pozitívan volt kimerítő?!

öcsyke Kereknappali Lovagjai,ez cuki

Mackó ne csak igényed legyen,tedd is meg,hidd el megérdemled,mint ahogy Mindenki!

G-pontirígy srácok,volt pofátok itt hagyni??? Angyal,legyél mindíg mozgásban,hogy nehezen találjanak meg!!
Sziasztok!! Magamhoz tértem! A Hétfő kimerítő volt,de megérte a fáradtságot!! A hívó szóra,meg pattantam is egyből srácok!!

Talpra Magyar,hí a haza! Feladat van,most vagy soha! Sört,bort viszek barátaim,kezdjük a Szent Utat,igaz férfi csak az,aki G-pont után kutat!! Éppen nekünk való küldetésünk célja,nem fog beletörni "fegyverünk"acèlja!!