Hali mindenkinek,én burkoltam a házam ma is .Most már pihi,és várom a párom.
Üdv mindenki!
Én vidéki szabadlevegős meló voltam, kissé lemerültem..de minden remekül alakult
Aztán kóstolót nem is hoztál?

Én vidéki szabadlevegős meló voltam, kissé lemerültem..de minden remekül alakult

Aztán kóstolót nem is hoztál?

Jó estét! Valaki csnzúrázott benneteket? Még Gézát is?
Én disznólkodtam bevallom. 228kg volt az áldozat
Én disznólkodtam bevallom. 228kg volt az áldozat
Sziasztok Kereknappali Lovagjai!
öcsyke,köszi a pénteki kávé-tea előkészítést! i lenne a nappalival Nélküled?! Nyugis otthonrendezős napot!
Szóval kincskeresők lesztek?
Hát (tudom,háttal nem kezdünk mondatot) erre kiváncsi leszek
Amugy melyik Nő ne szeretné ha megtalálnák a kincsét?

öcsyke,köszi a pénteki kávé-tea előkészítést! i lenne a nappalival Nélküled?! Nyugis otthonrendezős napot!

Szóval kincskeresők lesztek?

Amugy melyik Nő ne szeretné ha megtalálnák a kincsét?

Jó reggelt! A pénteki kávé és tea előkészítve.
Ma nemdolgozós-itthonrendezős elfoglaltságom van. Pihenésképpen valami hadjárat tervet feltalálok.
Angyal csikis, így a masszázs is sokkal vidámabb. Hát még a Hosszú hadjárat
Lovagi rekeszizmaimat is karban kell tartanom. Mire készüljünk? Ez a Királylány megmentős hadjáratoknál is fontos. Szeretnéd ha megtalálnánk a kincsedet? Ja és egyenként szeretnéd ha megtalálnánk, vagy egyszerre, egymás után többszöris?
Legyen szép napotok!
Ma nemdolgozós-itthonrendezős elfoglaltságom van. Pihenésképpen valami hadjárat tervet feltalálok.
Angyal csikis, így a masszázs is sokkal vidámabb. Hát még a Hosszú hadjárat

Legyen szép napotok!

Deee,csikis vagyok!!!

Estét!
Bakker Kutyu, azért nem voltam itt,mert téged kerestelek hogy gyere már,keressünk G-t Angyalnak,oszt te meg itt voltál a helyszínen..
Eltaláltad Öcsy,a lovagi cuccommal szórakoztam,hogy patent legyen,slamposan csak nem illik.
Csikis vagy Angyalka?
Bakker Kutyu, azért nem voltam itt,mert téged kerestelek hogy gyere már,keressünk G-t Angyalnak,oszt te meg itt voltál a helyszínen..

Eltaláltad Öcsy,a lovagi cuccommal szórakoztam,hogy patent legyen,slamposan csak nem illik.
Csikis vagy Angyalka?

Szép estét! Most egy jó hideg sörrel!
Dehogy hagytunk, Én a kardomat voltam éleztetni, gondolom Crazy is ilyesmi elfoglalatosságban...
/most már ilyen szó is van/
Angyal megmondta, keresni mell! Illetve kell
Reméljük nem csikis, mert bizony mi mindenhol megkeressük
Dehogy hagytunk, Én a kardomat voltam éleztetni, gondolom Crazy is ilyesmi elfoglalatosságban...

Angyal megmondta, keresni mell! Illetve kell

Sziasztok!
Ó de lelkes lett a Nappali csapat
Kutyu,végre megvagy,már aggódtunk,hogy felemésztett a hétfő! Remélem pozitívan volt kimerítő?!
öcsyke Kereknappali Lovagjai,ez cuki
Mackó ne csak igényed legyen,tedd is meg,hidd el megérdemled,mint ahogy Mindenki!
A munka megvár....

Ó de lelkes lett a Nappali csapat

Kutyu,végre megvagy,már aggódtunk,hogy felemésztett a hétfő! Remélem pozitívan volt kimerítő?!

öcsyke Kereknappali Lovagjai,ez cuki

Mackó ne csak igényed legyen,tedd is meg,hidd el megérdemled,mint ahogy Mindenki!

G-pontirígy srácok,volt pofátok itt hagyni??? Angyal,legyél mindíg mozgásban,hogy nehezen találjanak meg!!
Sziasztok!! Magamhoz tértem! A Hétfő kimerítő volt,de megérte a fáradtságot!! A hívó szóra,meg pattantam is egyből srácok!!

Talpra Magyar,hí a haza! Feladat van,most vagy soha! Sört,bort viszek barátaim,kezdjük a Szent Utat,igaz férfi csak az,aki G-pont után kutat!! Éppen nekünk való küldetésünk célja,nem fog beletörni "fegyverünk"acèlja!!

Üdvözlet!
Kipróbáltam az ebéd utáni sziesztát
Persze nem,de igényem az volt rá
Szent G? Nemes ügy,ott a helyünk,egy mindenkiért,mindenki a G-ért
Kutyu,tettem frissítőt a hűtőbe

Kipróbáltam az ebéd utáni sziesztát

Persze nem,de igényem az volt rá

Szent G? Nemes ügy,ott a helyünk,egy mindenkiért,mindenki a G-ért

Kutyu,tettem frissítőt a hűtőbe

Tudtam!
Nos Nemes Kereknappali Lovagjai! Velem tartotok-e? Lovagi kötelességünk a Szent G felkutatása és nemesi körünkben tartása!
Persze lehet csak a nap sütötte meg az agyamat...
Kutyu túsz vagy? Mennyire? A sörhöz/borhoz hozzáférsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 09. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 09. szerda 13:17
Nos Nemes Kereknappali Lovagjai! Velem tartotok-e? Lovagi kötelességünk a Szent G felkutatása és nemesi körünkben tartása!

Persze lehet csak a nap sütötte meg az agyamat...
Kutyu túsz vagy? Mennyire? A sörhöz/borhoz hozzáférsz?

Törölt felhasználó (43029)

Sziasztok!
öcsyke köszönöm a szép költeményt,kedves vagy
Igen,jó dolog kitalálni és megvalósítani,hogy mit szeretne a másik,mindig törekszem is rá,hogy teljesüljön
Mackó azt hittem elég ha talicskával táncolok... De azért végülis azóta nyár van! Ha csak szalmakalapban tettem volna akkor még most is zuhogna az eső
geza36 emojit váltott,és ahogy látom kihagyott egy napot,lehet hogy megharagudott amiért szóvá tettem? Bocsánat drága geza36
Kutyu eltüntél,remélem nem emésztett fel a hétfő ?! Várunk ám vissza ide a nappaliba,pihenj meg egy picit,kapsz frissítőt is ha szeretnél!
Nahát Fiúk,biza van nekem is G-m,picit elbújva ugyan,de aki keres az talál
Legyen szép napotok!

Mackó azt hittem elég ha talicskával táncolok... De azért végülis azóta nyár van! Ha csak szalmakalapban tettem volna akkor még most is zuhogna az eső

geza36 emojit váltott,és ahogy látom kihagyott egy napot,lehet hogy megharagudott amiért szóvá tettem? Bocsánat drága geza36

Kutyu eltüntél,remélem nem emésztett fel a hétfő ?! Várunk ám vissza ide a nappaliba,pihenj meg egy picit,kapsz frissítőt is ha szeretnél!

Legyen szép napotok!

Szia geza36!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 06. 09. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Igen,jó dolog kitalálni és megvalósítani,hogy mit szeretne a másik,mindig törekszem is rá,hogy teljesüljön
Legyen szép napotok!

Legyen szép napotok!

Hallihóóó! Jó étvágyat! Utána kávé, vagy ágyikó és szieszta?