Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2077 2078 2079 2080 2081 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7194   2007. 06. 24. vasárnap 14:48
zelli zelli
Szia, Szoni!
Igen valahogy úgy!
Bár olyan nagyon sokat még nem voltam "bedinnyézve"! wink hehe
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 14:35
Szia Zelli !
Tehat egy dinnyecske,ket deci konyak...a dinnyet megzabalni...es utanna? -be vagyunk "dinnyezve" ?
vigyor2
#7193   2007. 06. 24. vasárnap 14:35
Szoni Szoni
Szia Zelli !
Tehat egy dinnyecske,ket deci konyak...a dinnyet megzabalni...es utanna? -be vagyunk "dinnyezve" ?
vigyor2
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 11:53
Konyak+sárgadinnye változat is jó!
Na, nem kell azt képzelni, hogy az egész dinnyeszezonban be vagyok állva! hehe
#7192   2007. 06. 24. vasárnap 14:19
zelli zelli
Anyám régen házi-Cinzanót akart csinálni!
Mazsolára kellett alkoholt önteni, meg cukrot szórni! Hetekig érlelte!
Bődületesen rosszra sikeredett!(boás szmájli)
Más ha a gyümi alkoholban ázik, és az is más ha a az alkohol a gyümölcshúsba kerül! Szerintem kicsit más az ízhatás! wink
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 14:14
Végy egy fél literes üveget...
Tegyél bele gyümiket... aztán önts rá szeszt...
Pár hét.. és készítheted a lavórt écaka az ágy mellé nyes nyes
#7191   2007. 06. 24. vasárnap 14:14
Moncy Moncy
Végy egy fél literes üveget...
Tegyél bele gyümiket... aztán önts rá szeszt...
Pár hét.. és készítheted a lavórt écaka az ágy mellé nyes nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 14:06
Szia, Gyuri!
Most a gyümölcsökkel fantáziálok!
Körte+körtepálinka!
Alma+Calvados
Szőlő+Tokaji Aszu(Csak ne lennének olyan kicsik a szőlőszemek!) Mire egy fürtöt végiginjekcióznék? vigyor5
És akkor a ribizliről már nem is beszélek! hehe
#7190   2007. 06. 24. vasárnap 14:06
zelli zelli
Szia, Gyuri!
Most a gyümölcsökkel fantáziálok!
Körte+körtepálinka!
Alma+Calvados
Szőlő+Tokaji Aszu(Csak ne lennének olyan kicsik a szőlőszemek!) Mire egy fürtöt végiginjekcióznék? vigyor5
És akkor a ribizliről már nem is beszélek! hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 13:22
Szia Mindenki!
Nm wót szándékos...csak még nm 6ott a kw... nyes
Hát igen....1 idő után én sem szeressem,amikor
minden hüleségen wihognak a csajok...
A sárgadinnye konyakot 1cer kipróbálom...

#7189   2007. 06. 24. vasárnap 13:35
gazosgyuri gazosgyuri
A makkás topicba csak hülyültem.... hehe
Csak elkaptam a labdát... nyes
Sorry Mester,nm bántólag írtam asztatat...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 24. vasárnap 12:23
A piálásnak is meg van a kultúrája, meg kell adni a módját. egy kis játékosságot kell belevinni...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#7188   2007. 06. 24. vasárnap 13:22
gazosgyuri gazosgyuri
Szia Mindenki!
Nm wót szándékos...csak még nm 6ott a kw... nyes
Hát igen....1 idő után én sem szeressem,amikor
minden hüleségen wihognak a csajok...
A sárgadinnye konyakot 1cer kipróbálom...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 10:40
jóregg smile nem tudom, hogy szándékos volt-e a dupla kép, de az egyiket töröltem smile
én már fél7kor fent voltam, de a többiek úgy látszik alszanak...különben tegnap este kerti partin voltam, és bebóléztam a csajokkal...miután az előre elkészített elfogyott, mi magunk sékeltünk vörösborból, sangriából, pezsgőből meg vodkából...a végén már azt mondták, hogy hármonkat szét fognak ültetni, mert iszonyatos vihogást rendeztünk...nem vagyok másnapos, de van némi nyomás a fejemben hehe

volt valaki a múzeumok éjszakáján?

500 Június 24. (1507 éve történt)
Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.

Ekkor folytatódnak a tűzgyújtások, a tűz körüli mulatozások. Régi hagyomány a tűzugrás, s aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.

A nyárközépi füstölés eredetének magyarázatához tartozik a középkori pogány szlávok nyári napforduló ünnepe is, amikor nagy tüzeket gyújtottak a fás, bokros vízpartokon, és először csak énekeltek, ettek-ittak a tűz körül, majd az éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast a szertartásban. Az áldozat után hosszan tartó körtáncba kezdtek, majd amikor a tüzek kialudtak, ledobálták ruháikat és beugráltak a vízbe. Itt azután mindenki azzal töltötte a kedvét, akivel a sötétben összekerült.
#7187   2007. 06. 24. vasárnap 12:23
X Törölt felhasználó (94621)
A piálásnak is meg van a kultúrája, meg kell adni a módját. egy kis játékosságot kell belevinni...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 11:42
ááááh...dehogyis smile igazából nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholt, de ezt a dinnyéset majd kipróbálom...bár hatásosabb lenne, ha nem a dinnyébe, hanem a vénámba fecskendezném az alkoholt hehe
#7186   2007. 06. 24. vasárnap 11:53
zelli zelli
Konyak+sárgadinnye változat is jó!
Na, nem kell azt képzelni, hogy az egész dinnyeszezonban be vagyok állva! hehe
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 11:50
eljen eljen
Úúúúgy van látom Te is tudsz élni wink nyes

Dinnyelékeléskor bele a vodkát finom
#7185   2007. 06. 24. vasárnap 11:50
Moncy Moncy
eljen eljen
Úúúúgy van látom Te is tudsz élni wink nyes

Dinnyelékeléskor bele a vodkát finom
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 11:12
Jó reggelt Mindenkinek!
Valóban kissé elaludtam egy kicsit, a vasárnapot azért szeretem kiskorom óta, mert sokáig lehet aludni!
Prune, a bólézásban olyát már próbáltál, hogy egy szép nagy dinnyébe injectiós tűvel belenyomjuk a bólét, néhány órára a hűtőbe tesszük, majd jöhet az alkoholos dinnyefalás?
Hippem Benned meg csalódnom kell! Ezért kellett annyit nyalnod felfelé? crazya hehe
#7184   2007. 06. 24. vasárnap 11:42
MmePrune MmePrune VIP Admin
ááááh...dehogyis smile igazából nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholt, de ezt a dinnyéset majd kipróbálom...bár hatásosabb lenne, ha nem a dinnyébe, hanem a vénámba fecskendezném az alkoholt hehe
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt Mindenkinek!
Valóban kissé elaludtam egy kicsit, a vasárnapot azért szeretem kiskorom óta, mert sokáig lehet aludni!
Prune, a bólézásban olyát már próbáltál, hogy egy szép nagy dinnyébe injectiós tűvel belenyomjuk a bólét, néhány órára a hűtőbe tesszük, majd jöhet az alkoholos dinnyefalás?
Hippem Benned meg csalódnom kell! Ezért kellett annyit nyalnod felfelé? crazya hehe
#7183   2007. 06. 24. vasárnap 11:23
Ne csalódjál zelli, én egy ártatlan kisfiú vagyok, aki még el tud pirulni, nem kell ezt szégyellni. de azért végignéztem volna, valamikor el kell kezdeni....

Jó reggelt Mindenkinek!
#7182   2007. 06. 24. vasárnap 11:12
zelli zelli
Jó reggelt Mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 10:59
Szép jó délelőttöt mindenkinek!
Láttam ozirisz képét a forgatáson, milyen megelégedett képe van a fiúnak. amit leírt, az kb várható volt, csak nekünk kívülállóknak tűnik úgy, hogy hűha.
jobb is nem voltam ott irultam-pirultam volna.

#7181   2007. 06. 24. vasárnap 10:59
Szép jó délelőttöt mindenkinek!
Láttam ozirisz képét a forgatáson, milyen megelégedett képe van a fiúnak. amit leírt, az kb várható volt, csak nekünk kívülállóknak tűnik úgy, hogy hűha.
jobb is nem voltam ott irultam-pirultam volna.

#7180   2007. 06. 24. vasárnap 10:40
MmePrune MmePrune VIP Admin
jóregg smile nem tudom, hogy szándékos volt-e a dupla kép, de az egyiket töröltem smile
én már fél7kor fent voltam, de a többiek úgy látszik alszanak...különben tegnap este kerti partin voltam, és bebóléztam a csajokkal...miután az előre elkészített elfogyott, mi magunk sékeltünk vörösborból, sangriából, pezsgőből meg vodkából...a végén már azt mondták, hogy hármonkat szét fognak ültetni, mert iszonyatos vihogást rendeztünk...nem vagyok másnapos, de van némi nyomás a fejemben hehe

volt valaki a múzeumok éjszakáján?

500 Június 24. (1507 éve történt)
Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.

Ekkor folytatódnak a tűzgyújtások, a tűz körüli mulatozások. Régi hagyomány a tűzugrás, s aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.

A nyárközépi füstölés eredetének magyarázatához tartozik a középkori pogány szlávok nyári napforduló ünnepe is, amikor nagy tüzeket gyújtottak a fás, bokros vízpartokon, és először csak énekeltek, ettek-ittak a tűz körül, majd az éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast a szertartásban. Az áldozat után hosszan tartó körtáncba kezdtek, majd amikor a tüzek kialudtak, ledobálták ruháikat és beugráltak a vízbe. Itt azután mindenki azzal töltötte a kedvét, akivel a sötétben összekerült.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 09:21
Jóóó reggelt!
Még mindenki alszik...

#7179   2007. 06. 24. vasárnap 09:21
gazosgyuri gazosgyuri
Jóóó reggelt!
Még mindenki alszik...

#7178   2007. 06. 23. szombat 22:58
cuncus cuncus
wave wave
#7177   2007. 06. 23. szombat 22:13
zelli zelli
Sziasztok!
Gyurinak azért jár a féltés, mert Neki még fel kell nevelni a babócát!
Hipp, Te most incselkedel Velem? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 20:28
Jó estét mindenkinek! Gyuri látom kidolgoztad magad. Zelli meg félt, "kíméld magad" rendes tőle, de úgy tudom nem te vagy a várandós....
még egy picit nézem a tv-t aztán hanyattvágom magam. / ezt azért írom hátha Zelli rácsap /
lejárt a 24 órája, bár már lehet elfeledte a tündérvirág...na ennyi....

#7176   2007. 06. 23. szombat 20:36
X Törölt felhasználó (7767)
smile wave Szépjóestét...És ok a prividre. Válasz ment. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 20:28
Jó estét mindenkinek! Gyuri látom kidolgoztad magad. Zelli meg félt, "kíméld magad" rendes tőle, de úgy tudom nem te vagy a várandós....
még egy picit nézem a tv-t aztán hanyattvágom magam. / ezt azért írom hátha Zelli rácsap /

#7175   2007. 06. 23. szombat 20:28

... 2077 2078 2079 2080 2081 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48754db
Utolsó üzenet: ma 00:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!