Te jó ég!
végre rólad is hallani!
mi van veled?
miért nem jösz gyakrabban? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 23. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
végre rólad is hallani!
mi van veled?
miért nem jösz gyakrabban? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 23. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegény Dijjjóóóó most haragudott meg igazán Rád!
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál
, ha nem férsz el!
Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 23. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 19:08
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál

Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 23. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát mit csináljak...
Ez egy normál labda...
A kicsivel meg nem tud focizni...
Jobban focizik mint bármellik magyar focista
Ez egy normál labda...
A kicsivel meg nem tud focizni...
Jobban focizik mint bármellik magyar focista

Na, Te aztán jól kiválasztottad a fát: azonkívül, hogy egy szem sincs rajta, még az sem biztos, hogy meggyfa. Véletlenül nem az orgonafára csipeszkedtél fel?
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

az én "nagyobbik" gyermekem is énekli már zazzzi az ágyban!
bár hírértéke annak lenne, ha a "kissebbik" énekelné!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 13:09
bár hírértéke annak lenne, ha a "kissebbik" énekelné!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

szüzen...ma még vezetek
a vezetésről jut eszembe, hogy a nagyobbik gyerekem ki van akadva teljesen, hogy mindig a hajós szól a kocsiban...erre ma hallom, hogy a szobája pakolászása közben a zazie a metrón-t énekli
a vezetésről jut eszembe, hogy a nagyobbik gyerekem ki van akadva teljesen, hogy mindig a hajós szól a kocsiban...erre ma hallom, hogy a szobája pakolászása közben a zazie a metrón-t énekli

na látod erre ezt mondom: h az én hibám, h nem ceretem az olivabigyót!
sekélyes az étkezési kultúrám ...
láccik ritkán jársz felénk, mert nem igazán ismersz ... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
sekélyes az étkezési kultúrám ...
láccik ritkán jársz felénk, mert nem igazán ismersz ... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
valami miniszoknyásra gondolsz bugyi nélkül?!!!
akkor majd én alulról segítek Nektek! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor majd én alulról segítek Nektek! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nem jól írtad!
hipp nem nyalta be magát a forgatásra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:22
hipp nem nyalta be magát a forgatásra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

sékelj egy vördzsin mojitot, bébi
ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba
persze lehet, hogy kovi beígért neki egy önálló munkát?

ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba

jóóó napot!!Segitsen má valaki meggyet szedni

összefutott a számban a nyál ...
fínomságos ételösszeállítás ez is!
annyira nem lehet leírni, h miket szeret még az ember.
a tegnapi ebéd is az egyik kedvencem: harcsapaprikás túróscsuszával! de nem akárhogy!
a legfinomabb -a paprika TV-n bemutatott- őshazám receptje szerinti ...
hipp!
kellemes hétfőt?
most nálam annyira hétfő van! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:29
fínomságos ételösszeállítás ez is!
annyira nem lehet leírni, h miket szeret még az ember.
a tegnapi ebéd is az egyik kedvencem: harcsapaprikás túróscsuszával! de nem akárhogy!
a legfinomabb -a paprika TV-n bemutatott- őshazám receptje szerinti ...
hipp!
kellemes hétfőt?
most nálam annyira hétfő van! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, mert nekem is az egyik szakmám szakács!
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...
Lassan mindent tudtok rólam, majdnem még a kakim színét is...
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...

Lassan mindent tudtok rólam, majdnem még a kakim színét is...

Szia surdapapa! kellemes hétfőt neked. idehallatszik mennyire dolgozol, azért ne vidd túlzásba a munkát..

Szeve Jóska!
Te nem üres még mindig a hűtő?
semmi piját nem találtam! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nem üres még mindig a hűtő?
semmi piját nem találtam! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali all, csak bequq, a melóból...
én 2 szóban foglalom össze:
Kibaszottul hiányoztál!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 22:10
Kibaszottul hiányoztál!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Helló, megjöttem!
Most csak egy kérdésem van:
Össze tudná valaki foglalni nekem az elmúlt hetet pár mondatban? Nincs időm visszaolvasni...

Most csak egy kérdésem van:
Össze tudná valaki foglalni nekem az elmúlt hetet pár mondatban? Nincs időm visszaolvasni...

ahelyett, h egy jól kielégítő nyalásra jelentkeznél nálam.
aztán pihennél egy kicsit!
majd erőteljesen leszopnál és az utolsó cseppig elnyelnéd a Te Surdid spermáját!!! /kívánom a szád!/
azé ennyire elhanyagolni ...
és nem velem kezded ...
egyébként:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 08:08
aztán pihennél egy kicsit!
majd erőteljesen leszopnál és az utolsó cseppig elnyelnéd a Te Surdid spermáját!!! /kívánom a szád!/
azé ennyire elhanyagolni ...
és nem velem kezded ...
egyébként:

Admin

Jó reggelt.
Hát ez jól esett, köszönöm.
Ti is hiányoztatok nekem.
Most viszont elmegyünk - vendégségbe
Vagyis elcipelem a lányomat a barátnőmhöz és a gyerekeihez

Szia Gyuri jó munkát!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 08:21

No,ezt itt hagyom a jányoknak...nyalakodjanak...
én + elbiciklizem dolgozni...sziasztok...

Szép jó reggelt mindenkinek!
Szia Charlotte! hiányoztál, nem volt aki megmozgassa a nappalisok agytekervényeit, egy kicsit el is tunyult a társulat. semmi érdemleges nem történt, eccer-kéccer lebaxtak bennünket, de ennyi belefér. elvoltunk mint a befőtt ebben a melegben. remélem jól érezted magad, kipihenten jöttél vissza. kellemes hetet neked is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 08:08
Szia Charlotte! hiányoztál, nem volt aki megmozgassa a nappalisok agytekervényeit, egy kicsit el is tunyult a társulat. semmi érdemleges nem történt, eccer-kéccer lebaxtak bennünket, de ennyi belefér. elvoltunk mint a befőtt ebben a melegben. remélem jól érezted magad, kipihenten jöttél vissza. kellemes hetet neked is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt.

Jó reggelt.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 07:11

Jóóóó reggelt!
Egy mondattal?
Képtelenség...
Viszont hiányoztál azt hiszem mindanyiunk nevében mondhatom!
Viszont a lényeggel megvártunk: a mai program a lányokkal:
Egy mondattal?
Képtelenség...

Viszont hiányoztál azt hiszem mindanyiunk nevében mondhatom!
Viszont a lényeggel megvártunk: a mai program a lányokkal:

No, akkor lökjed, bébi!
De csak a velejét...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Hétfő....pffff!
Asszem el kell gondolkodnom,hogy leszokom a cigiről...
Készül a kw...
Hétfő....pffff!
Asszem el kell gondolkodnom,hogy leszokom a cigiről...
Készül a kw...