Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2074 2075 2076 2077 2078 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7256   2007. 06. 25. hétfő 15:45
Moncy Moncy
nem tudom melyik admin volt...
De kap Tőlem valami finomat worship

#7255   2007. 06. 25. hétfő 15:44
X Törölt felhasználó (7767)
Szia,kedves Hypp(görögösen "Hüpp", aszem smile ), én sem szerettem a sárgadinnyét, de most az egyik kedvencem smile ...Fagyinál nem kérdezték meg, hogy betöltötted-e a fagyituningolási korhatárt? vigyor2 wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 25. hétfő 15:39
El van a gyerek ha játszik...
Látom ma dinnyeszezon volt, nem uborkaszezon. sárgadinnyét nem szeretem, görögdinnyét igen, konyakot is, sherry brandyt, fiatalabb koromban ha fagyit ettem, /poharasat/ mindig kértem mellé, beleöntve fenséges. néha most is de a dinnyés dolgok is hűsítők, egy darabig..
#7254   2007. 06. 25. hétfő 15:39
X Törölt felhasználó (94621)
El van a gyerek ha játszik...
Látom ma dinnyeszezon volt, nem uborkaszezon. sárgadinnyét nem szeretem, görögdinnyét igen, konyakot is, sherry brandyt, fiatalabb koromban ha fagyit ettem, /poharasat/ mindig kértem mellé, beleöntve fenséges. néha most is de a dinnyés dolgok is hűsítők, egy darabig..
#7253   2007. 06. 25. hétfő 15:24
Moncy Moncy
Talán jó napot vagy valami...
Nem egyből reklámot nyomsz...
Majd megnézi az Admin aztán by by wink gunyos1
#7252   2007. 06. 25. hétfő 15:20
surdapapa surdapapa
hát nem a dinnyédet óstolgatnám! az aztán biztos!

de mennem kell! wave

Csók!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:19
Dinnye dinnye...
Nem mindegy? nyes

Akkor gondolom ebből sem harapnál... crazya

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#7251   2007. 06. 25. hétfő 15:19
Moncy Moncy
Dinnye dinnye...
Nem mindegy? nyes

Akkor gondolom ebből sem harapnál... crazya

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:26
nos a zelli féle se rossz, de eredeti recept szerint sárgadinnyébe kell rumot fecskendezni! finom

másik: pezsgőbe áztass sárgadinnyét.

Moncy!
pontosan írjátok!

ez görögdinnyébe való!

nem mindegy ám!

a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó...
#7250   2007. 06. 25. hétfő 15:18
surdapapa surdapapa
Gyuri!
ezt írtad Te:
gazosgyuri #7251 | 2007.06.23
Focizik...hehe...de megnézném...
Magyar foci?Tudok rá 1 jóó szót....

én a magyar focira jó szót nem tudok!!! wink

Zelli!
ízlelgethetnéd ám a végét!

Moncy!
úccse férsz teljesen be az ágy alá! a popsid kilóg az ágy alól, aztán fel a szoknyát le a bugyit ...
/imádni való 1 jószág a kutyád!/

Kátya!
ezt a bólé receptet el fogom menteni és meg fogom csinálni!

Kellemetes szórakozást mindenkinek!

Lotyókám!

Ma is hanyagoltál!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 12:53
Hali mindenki!

Ebédelek majd nyomom towább... wink

Surdi!Én azt írtam 1 szó...de megosztom mindenkiwel...(Fos!)wagy ragozzam..??? eplus2

Szét ástam az agyam...inkább szednék meggyet... hehe
#7249   2007. 06. 25. hétfő 14:11
MmePrune MmePrune VIP Admin
willyyyyyyyyyyyyyy...csináltam egy megosztásit, és raktam be neked valami wink eme jeles napon hehe te is beraksz valamit cserébe?
#7248   2007. 06. 25. hétfő 14:10
gazosgyuri gazosgyuri
Mindenkinek towábbi szép napot...
Jól laktam... finom

#7247   2007. 06. 25. hétfő 14:03
Moncy Moncy
Kicsi a bors de erős...
Tudod mennyire tud morogni?
wink nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:05
Szegény Dijjjóóóó most haragudott meg igazán Rád!

magyar focistához hasonlítani!

én kérem ki ezt a kutyád nevében!

ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???

nagyon elhízhattál eplus2 , ha nem férsz el!

Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...

oszd meg velünk az a jó szót ...
#7246   2007. 06. 25. hétfő 14:00
Moncy Moncy
Sárgabarackfáról meggyet szedni??? mf1 wow1
Na aztat hogy kell???

nyes nyes
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 10:48

jóóó napot!!Segitsen má valaki meggyet szedni worship
#7245   2007. 06. 25. hétfő 12:54
zelli zelli
Szia, Katicika!
Ez most nagyon jó ötlet, már csak dinnyét kell beszereztem hozzá! Bár csak édes pezsgő van itthon, még szilveszterről!
De valamilyen közeli névnapra összedobom! Kösz a recipét! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 06. 25. hétfő 12:19
Ajánlhatok esetleg egy üdítő-receptet? smile Most találtam:
Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1/2 liter jéghideg ásványvíz
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja? smile

#7244   2007. 06. 25. hétfő 12:53
gazosgyuri gazosgyuri
Hali mindenki!

Ebédelek majd nyomom towább... wink

Surdi!Én azt írtam 1 szó...de megosztom mindenkiwel...(Fos!)wagy ragozzam..??? eplus2

Szét ástam az agyam...inkább szednék meggyet... hehe
#7243   2007. 06. 25. hétfő 12:19
X Törölt felhasználó (7767)
Ajánlhatok esetleg egy üdítő-receptet? smile Most találtam:
Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1/2 liter jéghideg ásványvíz
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja? smile

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:49
nem értem én azt az aratópálinka dolgot ...
engem megütne a nagy melegebn!

nap közben csak sörözni szeretek!

én csak azt írtam, h mi illik egybe ... persze mindenkinek más az ízlése, de alapból jobban illik /és a többségnek így ízlik/, ahogyan én írtam. attól még -mint mindig- sántítanak az általánosítások, így jelen esetben is.

hmmmm változatosság!

jer egy kis orális kényeztetésre, míg Charlotte és hipp másfelé kódorog!

de megint azt fogod hinni, h beijedtem, de lassan "mennem kell" melózni!
#7242   2007. 06. 25. hétfő 11:54
zelli zelli
Na gyere, Surdikám!
Megízlelgetem az ízlelőbimbóimmal a végét! Meg más bimbókkal is! finom hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:49

én csak azt írtam, h mi illik egybe ... persze mindenkinek más az ízlése, de alapból jobban illik /és a többségnek így ízlik/, ahogyan én írtam. attól még -mint mindig- sántítanak az általánosítások, így jelen esetben is.

hmmmm változatosság!

#7241   2007. 06. 25. hétfő 11:49
surdapapa surdapapa

hmmmm változatosság!

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:41
Jó reggelt Mindenkinek!
Surdikám a változatosságról nem halottál? Meg hogy minden konyha más?
Ez a "dinnyézés" nem mindennapi, nagyon alkalmi, mondjuk 2 évente 1x, társaságban.(Az eredeti receptet Én is görögdinnyével csinálom. És szeretem a kreativitást is a konyhában, és a koktélokban is. Napközben amúgy nem szeretek alkoholt inni, főleg nagy melegben!(ásványvíz minden mennyiségben jöhet) wink
#7240   2007. 06. 25. hétfő 11:43
zelli zelli
Charlotte-nak külön üdvözlet!
Várjuk gondolkodtató feledataidat! wink
#7239   2007. 06. 25. hétfő 11:41
zelli zelli
Jó reggelt Mindenkinek!
Surdikám a változatosságról nem halottál? Meg hogy minden konyha más?
Ez a "dinnyézés" nem mindennapi, nagyon alkalmi, mondjuk 2 évente 1x, társaságban.(Az eredeti receptet Én is görögdinnyével csinálom. És szeretem a kreativitást is a konyhában, és a koktélokban is. Napközben amúgy nem szeretek alkoholt inni, főleg nagy melegben!(ásványvíz minden mennyiségben jöhet) wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:26
nos a zelli féle se rossz, de eredeti recept szerint sárgadinnyébe kell rumot fecskendezni! finom

Moncy!
pontosan írjátok!

ez görögdinnyébe való!

nem mindegy ám!

#7238   2007. 06. 25. hétfő 11:26
surdapapa surdapapa

Moncy!
pontosan írjátok!

ez görögdinnyébe való!

nem mindegy ám!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 11:42
ááááh...dehogyis smile igazából nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholt, de ezt a dinnyéset majd kipróbálom...bár hatásosabb lenne, ha nem a dinnyébe, hanem a vénámba fecskendezném az alkoholt hehe
#7237   2007. 06. 25. hétfő 11:13
surdapapa surdapapa
nem tudom, hogy innen származik a "hajnal tüze" nevű lakodalmas szokás?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 24. vasárnap 10:40
jóregg smile nem tudom, hogy szándékos volt-e a dupla kép, de az egyiket töröltem smile
én már fél7kor fent voltam, de a többiek úgy látszik alszanak...különben tegnap este kerti partin voltam, és bebóléztam a csajokkal...miután az előre elkészített elfogyott, mi magunk sékeltünk vörösborból, sangriából, pezsgőből meg vodkából...a végén már azt mondták, hogy hármonkat szét fognak ültetni, mert iszonyatos vihogást rendeztünk...nem vagyok másnapos, de van némi nyomás a fejemben hehe

volt valaki a múzeumok éjszakáján?

500 Június 24. (1507 éve történt)
Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.

Ekkor folytatódnak a tűzgyújtások, a tűz körüli mulatozások. Régi hagyomány a tűzugrás, s aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.

A nyárközépi füstölés eredetének magyarázatához tartozik a középkori pogány szlávok nyári napforduló ünnepe is, amikor nagy tüzeket gyújtottak a fás, bokros vízpartokon, és először csak énekeltek, ettek-ittak a tűz körül, majd az éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast a szertartásban. Az áldozat után hosszan tartó körtáncba kezdtek, majd amikor a tüzek kialudtak, ledobálták ruháikat és beugráltak a vízbe. Itt azután mindenki azzal töltötte a kedvét, akivel a sötétben összekerült.

... 2074 2075 2076 2077 2078 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48756db
Utolsó üzenet: tegnap 15:21

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!