nem tudom melyik admin volt...
De kap Tőlem valami finomat
De kap Tőlem valami finomat

Szia,kedves Hypp(görögösen "Hüpp", aszem
), én sem szerettem a sárgadinnyét, de most az egyik kedvencem
...Fagyinál nem kérdezték meg, hogy betöltötted-e a fagyituningolási korhatárt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:39

Törölt felhasználó (94621)

El van a gyerek ha játszik...
Látom ma dinnyeszezon volt, nem uborkaszezon. sárgadinnyét nem szeretem, görögdinnyét igen, konyakot is, sherry brandyt, fiatalabb koromban ha fagyit ettem, /poharasat/ mindig kértem mellé, beleöntve fenséges. néha most is de a dinnyés dolgok is hűsítők, egy darabig..
Látom ma dinnyeszezon volt, nem uborkaszezon. sárgadinnyét nem szeretem, görögdinnyét igen, konyakot is, sherry brandyt, fiatalabb koromban ha fagyit ettem, /poharasat/ mindig kértem mellé, beleöntve fenséges. néha most is de a dinnyés dolgok is hűsítők, egy darabig..
El van a gyerek ha játszik...
Talán jó napot vagy valami...
Nem egyből reklámot nyomsz...
Majd megnézi az Admin aztán by by
Nem egyből reklámot nyomsz...
Majd megnézi az Admin aztán by by

hát nem a dinnyédet óstolgatnám! az aztán biztos!
de mennem kell!
Csók! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
de mennem kell!

Csók! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Dinnye dinnye...
Nem mindegy?
Akkor gondolom ebből sem harapnál...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:26
Nem mindegy?

Akkor gondolom ebből sem harapnál...

nos a zelli féle se rossz, de eredeti recept szerint sárgadinnyébe kell rumot fecskendezni!
másik: pezsgőbe áztass sárgadinnyét.
Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó...

Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
Gyuri!
ezt írtad Te:
gazosgyuri #7251 | 2007.06.23
Focizik...hehe...de megnézném...
Magyar foci?Tudok rá 1 jóó szót....
én a magyar focira jó szót nem tudok!!!
Zelli!
ízlelgethetnéd ám a végét!
Moncy!
úccse férsz teljesen be az ágy alá! a popsid kilóg az ágy alól, aztán fel a szoknyát le a bugyit ...
/imádni való 1 jószág a kutyád!/
Kátya!
ezt a bólé receptet el fogom menteni és meg fogom csinálni!
Kellemetes szórakozást mindenkinek!
Lotyókám!

Ma is hanyagoltál! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 12:53
ezt írtad Te:
gazosgyuri #7251 | 2007.06.23
Focizik...hehe...de megnézném...
Magyar foci?Tudok rá 1 jóó szót....
én a magyar focira jó szót nem tudok!!!

Zelli!
ízlelgethetnéd ám a végét!
Moncy!
úccse férsz teljesen be az ágy alá! a popsid kilóg az ágy alól, aztán fel a szoknyát le a bugyit ...
/imádni való 1 jószág a kutyád!/
Kátya!
ezt a bólé receptet el fogom menteni és meg fogom csinálni!
Kellemetes szórakozást mindenkinek!
Lotyókám!

Ma is hanyagoltál! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali mindenki!
Ebédelek majd nyomom towább...
Surdi!Én azt írtam 1 szó...de megosztom mindenkiwel...(Fos!)wagy ragozzam..???
Szét ástam az agyam...inkább szednék meggyet...

willyyyyyyyyyyyyyy...csináltam egy megosztásit, és raktam be neked valami
eme jeles napon
te is beraksz valamit cserébe?

Mindenkinek towábbi szép napot...
Jól laktam...
Jól laktam...

Kicsi a bors de erős...
Tudod mennyire tud morogni?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:05
Tudod mennyire tud morogni?

Szegény Dijjjóóóó most haragudott meg igazán Rád!
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál
, ha nem férsz el!
Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ...
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál

Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ...
Sárgabarackfáról meggyet szedni???
Na aztat hogy kell???
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Na aztat hogy kell???

Szia, Katicika!
Ez most nagyon jó ötlet, már csak dinnyét kell beszereztem hozzá! Bár csak édes pezsgő van itthon, még szilveszterről!
De valamilyen közeli névnapra összedobom! Kösz a recipét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 12:19
Ez most nagyon jó ötlet, már csak dinnyét kell beszereztem hozzá! Bár csak édes pezsgő van itthon, még szilveszterről!
De valamilyen közeli névnapra összedobom! Kösz a recipét!

Törölt felhasználó (7767)

Ajánlhatok esetleg egy üdítő-receptet?
Most találtam:
Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1/2 liter jéghideg ásványvíz
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja?

Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja?

Hali mindenki!

Ajánlhatok esetleg egy üdítő-receptet?
Most találtam:
Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Nos, van ki megcsinálja?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:49

Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Nos, van ki megcsinálja?

nem értem én azt az aratópálinka dolgot ...
engem megütne a nagy melegebn!
nap közben csak sörözni szeretek!
én csak azt írtam, h mi illik egybe ... persze mindenkinek más az ízlése, de alapból jobban illik /és a többségnek így ízlik/, ahogyan én írtam. attól még -mint mindig- sántítanak az általánosítások, így jelen esetben is.
hmmmm változatosság!
jer egy kis orális kényeztetésre, míg Charlotte és hipp másfelé kódorog!
de megint azt fogod hinni, h beijedtem, de lassan "mennem kell" melózni!
én csak azt írtam, h mi illik egybe ... persze mindenkinek más az ízlése, de alapból jobban illik /és a többségnek így ízlik/, ahogyan én írtam. attól még -mint mindig- sántítanak az általánosítások, így jelen esetben is.
hmmmm változatosság!
Na gyere, Surdikám!
Megízlelgetem az ízlelőbimbóimmal a végét! Meg más bimbókkal is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:49
Megízlelgetem az ízlelőbimbóimmal a végét! Meg más bimbókkal is!

hmmmm változatosság!
hmmmm változatosság!
hmmmm változatosság!
de megint azt fogod hinni, h beijedtem, de lassan "mennem kell" melózni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:41
hmmmm változatosság!
de megint azt fogod hinni, h beijedtem, de lassan "mennem kell" melózni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt Mindenkinek!
Surdikám a változatosságról nem halottál? Meg hogy minden konyha más?
Ez a "dinnyézés" nem mindennapi, nagyon alkalmi, mondjuk 2 évente 1x, társaságban.(Az eredeti receptet Én is görögdinnyével csinálom. És szeretem a kreativitást is a konyhában, és a koktélokban is. Napközben amúgy nem szeretek alkoholt inni, főleg nagy melegben!(ásványvíz minden mennyiségben jöhet)
Ez a "dinnyézés" nem mindennapi, nagyon alkalmi, mondjuk 2 évente 1x, társaságban.(Az eredeti receptet Én is görögdinnyével csinálom. És szeretem a kreativitást is a konyhában, és a koktélokban is. Napközben amúgy nem szeretek alkoholt inni, főleg nagy melegben!(ásványvíz minden mennyiségben jöhet)

Charlotte-nak külön üdvözlet!
Várjuk gondolkodtató feledataidat!
Várjuk gondolkodtató feledataidat!

Jó reggelt Mindenkinek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:26

nos a zelli féle se rossz, de eredeti recept szerint sárgadinnyébe kell rumot fecskendezni!
Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!

Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 11:42

Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ááááh...dehogyis
igazából nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholt, de ezt a dinnyéset majd kipróbálom...bár hatásosabb lenne, ha nem a dinnyébe, hanem a vénámba fecskendezném az alkoholt

nem tudom, hogy innen származik a "hajnal tüze" nevű lakodalmas szokás?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 10:40

jóregg
nem tudom, hogy szándékos volt-e a dupla kép, de az egyiket töröltem
én már fél7kor fent voltam, de a többiek úgy látszik alszanak...különben tegnap este kerti partin voltam, és bebóléztam a csajokkal...miután az előre elkészített elfogyott, mi magunk sékeltünk vörösborból, sangriából, pezsgőből meg vodkából...a végén már azt mondták, hogy hármonkat szét fognak ültetni, mert iszonyatos vihogást rendeztünk...nem vagyok másnapos, de van némi nyomás a fejemben
volt valaki a múzeumok éjszakáján?
500 Június 24. (1507 éve történt)
Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.
Ekkor folytatódnak a tűzgyújtások, a tűz körüli mulatozások. Régi hagyomány a tűzugrás, s aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.
A nyárközépi füstölés eredetének magyarázatához tartozik a középkori pogány szlávok nyári napforduló ünnepe is, amikor nagy tüzeket gyújtottak a fás, bokros vízpartokon, és először csak énekeltek, ettek-ittak a tűz körül, majd az éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast a szertartásban. Az áldozat után hosszan tartó körtáncba kezdtek, majd amikor a tüzek kialudtak, ledobálták ruháikat és beugráltak a vízbe. Itt azután mindenki azzal töltötte a kedvét, akivel a sötétben összekerült.

én már fél7kor fent voltam, de a többiek úgy látszik alszanak...különben tegnap este kerti partin voltam, és bebóléztam a csajokkal...miután az előre elkészített elfogyott, mi magunk sékeltünk vörösborból, sangriából, pezsgőből meg vodkából...a végén már azt mondták, hogy hármonkat szét fognak ültetni, mert iszonyatos vihogást rendeztünk...nem vagyok másnapos, de van némi nyomás a fejemben

volt valaki a múzeumok éjszakáján?
500 Június 24. (1507 éve történt)
Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.
Ekkor folytatódnak a tűzgyújtások, a tűz körüli mulatozások. Régi hagyomány a tűzugrás, s aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.
A nyárközépi füstölés eredetének magyarázatához tartozik a középkori pogány szlávok nyári napforduló ünnepe is, amikor nagy tüzeket gyújtottak a fás, bokros vízpartokon, és először csak énekeltek, ettek-ittak a tűz körül, majd az éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast a szertartásban. Az áldozat után hosszan tartó körtáncba kezdtek, majd amikor a tüzek kialudtak, ledobálták ruháikat és beugráltak a vízbe. Itt azután mindenki azzal töltötte a kedvét, akivel a sötétben összekerült.