Csatlakozom a névnapi jókívánságommal!
Willy: sok boldogságot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 26. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 07:05
Willy: sok boldogságot!

Jó reggelt kíwán!

Pici kaja reggelire...oszt húztam...
Wilika,boldog néwnapot így utólag...tőlem 1 popót kapsz...

(csak arra nm emlékszem,hogy Moncy w Prune popsija...)

a búbánatos faszom!
akik számítanak azok megértenék, a többiek meg le vannak szarva!
Kátya! Willy! miért másoknak akartok megfelelni???
hipp! nem a vacogós fogú velosziloptorra gondolsz?
bocsi!

hipp! a példavicc Earnest Hammingwayről szól! ő játszotta ezt el! /legalábbis urban legend szerint/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 17:46
akik számítanak azok megértenék, a többiek meg le vannak szarva!
Kátya! Willy! miért másoknak akartok megfelelni???
hipp! nem a vacogós fogú velosziloptorra gondolsz?
bocsi!

hipp! a példavicc Earnest Hammingwayről szól! ő játszotta ezt el! /legalábbis urban legend szerint/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

az ismerősök szerintem nem gáz. megmondod, hogy rengeteg pénz volt belőle, aztán jót röhögtök.
Inkább, ha meg akarsz ismerkedni valakivel és első mondata, mikor meglát az az,hogy "JaB+! Te vagy a puahp_csű/csöpögősp_nájú f_szi/csaj!"
Inkább, ha meg akarsz ismerkedni valakivel és első mondata, mikor meglát az az,hogy "JaB+! Te vagy a puahp_csű/csöpögősp_nájú f_szi/csaj!"
megint kezdődik az időjárás szex?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Szia surda!
gyakoroljon rajta a vacogós cápa, korán reggel már a hülyeségen jár az eszed...látom jól aludtál..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia surda!
gyakoroljon rajta a vacogós cápa, korán reggel már a hülyeségen jár az eszed...látom jól aludtál..

Jó reggelt!
Nemrég az uram osztálytalálkozóra ment, ahol tudtam, hogy találkozni fog az egyik exével. Tudom, hogy hülyeség, de kicsit zavart...
Kérdés ezzel kapcsolatban:
Ti akartok/szerettek tudni a párotok exeiről, korábbi szerelmi/nemi életéről?
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatotok az ex miatt ment tönkre?
Szoktatok féltékenyek lenni párotok múltjára?
Nemrég az uram osztálytalálkozóra ment, ahol tudtam, hogy találkozni fog az egyik exével. Tudom, hogy hülyeség, de kicsit zavart...
Kérdés ezzel kapcsolatban:
Ti akartok/szerettek tudni a párotok exeiről, korábbi szerelmi/nemi életéről?
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatotok az ex miatt ment tönkre?
Szoktatok féltékenyek lenni párotok múltjára?

Jóóóó reggelt!
Szép napot mindenkinek!
Fiúk: CSAK NAGYON óvatosan...
Szép napot mindenkinek!
Fiúk: CSAK NAGYON óvatosan...

az égtáj helyes megálasztásába pedig nagyon sokan segítenek itt Neked: pl. a macskás embör; a doki; stb.
bocs!

vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 17:35
bocs!

vagyok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

A prűdség messzire elkerült, de ezt azért mégse!
. Mit szólnának az ismerősök, barátnők?! Valószínűleg égtájat kellene váltanom, abban pedig nagyon konzervativ vagyok: Nem megyek sehová!

hoztam Neked amin gyakorolhatod:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:24

Törölt felhasználó (94621)

Ha nem tudná hölgyem, a nyalás az minden korban megengedett, nem korfüggő....látod a technikámat?

valami ilyesmire gondoltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:08

Törölt felhasználó (21812)
Admin

*szerelmetes szmájli*
Erre akkor most én csak ezt válaszolhatom: Jó estét! ha meg pihenni készülnél Cakát!
Charlotte a 7337-re csak ennyit: szerelmes vagyok az asszonyomba, de folyamatosan Téged kívánlak!
nem tudom ... nehéz elképzelni, h azt a nőt akibe szerelmes vagyok ne kívánjam, nálunk ffiaknál ez fordítva is szokott működni, akiket kívánunk később akár szerelmesek is lehetünk beléjük ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte a 7337-re csak ennyit: szerelmes vagyok az asszonyomba, de folyamatosan Téged kívánlak!
nem tudom ... nehéz elképzelni, h azt a nőt akibe szerelmes vagyok ne kívánjam, nálunk ffiaknál ez fordítva is szokott működni, akiket kívánunk később akár szerelmesek is lehetünk beléjük ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt Mindenkinek!
Willinek pedig Boldog Névnapot! És azt, amit kíván!
Gyurinak meg köszi a finom reggeliért!
Willinek pedig Boldog Névnapot! És azt, amit kíván!
Gyurinak meg köszi a finom reggeliért!

Jó reggelt kíwán!

juj, köszönöm szépen, most már lassacskán megjegyzem, hogy júNIusban van... akkor sem szeretem ezt a névnaposdit... :P
Kösz, hogy pináról is linkeltél képet, mert már úgyis elfelejtettem, hogy néz ki. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz, hogy pináról is linkeltél képet, mert már úgyis elfelejtettem, hogy néz ki. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Willy!
Boldog névnapot és sok pinát kívánok neked!

Boldog névnapot és sok pinát kívánok neked!

Jó éjt, a makkolás mára befejezve! Álomba döntöm Magam! És nem is "dinnyéztem" ma!

Szépjóestét!
Tesóm megismertetett Palya Beával ("A mai fiatal énekesek egyik legsokoldalúbb alkotója. Magyar, cigány, bolgár és más népzenékkel, indiai zenével foglalkozik, emellett közreműködik világzene, jazz, énekelt vers műfajokban is.")
Valami gyönyörű hangja van, és zseniális szövegű dalokat énekel. Ezt figyeljétek! A címe: Sáros-pataki polgár leány.
Mer a bodrog partját csiga járja
ágaskodik a szorvája
s hogyha fogom kismarkomba
a szorváját visszavonja
szégyenemre
ám ha patak főutcáján
lejtek faromat riszálván
minden legény szeme tátva
ágaskodik a szorvája
örömemre
mer akárhány deják vagy úrféle
megfütykölne, tovalépne
velem tengölyt ne akasszon
nem kell nékem bábaasszony
szégyenemre
há de mennyi kényes dölyfös kokas
jobb nekem egy vargainas
csirizes kis gatyájába
híven vár rám a szorvája
örömemre
dalrészletek itt
Tesóm megismertetett Palya Beával ("A mai fiatal énekesek egyik legsokoldalúbb alkotója. Magyar, cigány, bolgár és más népzenékkel, indiai zenével foglalkozik, emellett közreműködik világzene, jazz, énekelt vers műfajokban is.")
Valami gyönyörű hangja van, és zseniális szövegű dalokat énekel. Ezt figyeljétek! A címe: Sáros-pataki polgár leány.
Mer a bodrog partját csiga járja
ágaskodik a szorvája
s hogyha fogom kismarkomba
a szorváját visszavonja
szégyenemre
ám ha patak főutcáján
lejtek faromat riszálván
minden legény szeme tátva
ágaskodik a szorvája
örömemre
mer akárhány deják vagy úrféle
megfütykölne, tovalépne
velem tengölyt ne akasszon
nem kell nékem bábaasszony
szégyenemre
há de mennyi kényes dölyfös kokas
jobb nekem egy vargainas
csirizes kis gatyájába
híven vár rám a szorvája
örömemre

Jóccakát mindenkinek!

Áááá...Hipp nm fog reménykedni...majd
szöwetkeztek és együtt makkoztatjátok Zellit...
szöwetkeztek és együtt makkoztatjátok Zellit...

Látod Matus...én már el is képzeltem,ahogy Zelli
csócsálja a makkod...
Szegény Hipp...mostanában nm sokat kap a mézesköcsögöcskéből...
csócsálja a makkod...

Szegény Hipp...mostanában nm sokat kap a mézesköcsögöcskéből...

Hmmm...ez jól hangzik...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)