Azért hupikékes az autó, mert valami bődületesen rossz zene szól a hangszórójából, hupikék törpikés hangzással, bugyuta szöveggel. És nagyon hangosan szól. A süti nagyon rossz, és nagyon drága náluk! Egyszer próbáltam, de soha többé!

meséljétek már el nekem, hogy mi a franc ez a hupikékes sütis autó...életemben nem hallottam még
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 12:49
Törölt felhasználó (21812)
Admin

A hupikékes zenével nálunk minden vasárnap délben jár a sütis. Lehetőleg minden délután alvó gyereket fel kell ébreszteni....
És ott van még a Family Frost...
A szomszéd kisgyerek úgy hívja a Family-s autót, hogy jön a "tütyürütyüs" autó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 12:49

Törölt felhasználó (21812)
Admin

A hupikékes zenével nálunk minden vasárnap délben jár a sütis. Lehetőleg minden délután alvó gyereket fel kell ébreszteni....
Boldog névnapot, Lacikám
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 12:44

Törölt felhasználó (94621)

köszönöm, meg vaoook hatódva, a jókívánságokat, a zongorát, a /szőrös/ csajt, meg ugyebár mindent.
és ünnnnepélesen iszom egyet a kedvenc konyakomból, amit erre a jeles napra tartogattam, a ti egészségetekre is.

és ünnnnepélesen iszom egyet a kedvenc konyakomból, amit erre a jeles napra tartogattam, a ti egészségetekre is.

És ott van még a Family Frost... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 08:28
És ott van még a Family Frost... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze...
A hét minden napjára jut egy ébresztés...
2 pékség autója...
A "szólj anyádnak jöjjön ki" hetente 2x jön...
A szódás...
A gázos...
A tejes... a boci boci tarka zenéjével...
A kedvencem a sütis... Hipp Hop Boy zenéje átköltve... Hupikék Törpikék stílusra... "húúúúsz kemencém van nekem velencén...."
Kuty kiénekli a 7 oktávot naponta
2 pékség autója...
A szódás...
A gázos...
A kedvencem a sütis... Hipp Hop Boy zenéje átköltve... Hupikék Törpikék stílusra... "húúúúsz kemencém van nekem velencén...."

köszönöm, meg vaoook hatódva, a jókívánságokat, a zongorát, a /szőrös/ csajt, meg ugyebár mindent.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Na itt aztán van mit hangolnia, Hippemnek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)

az ünnepeltnek

Lehet, hogy Hipp!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 11:57

hehehe...mindenki üdvözli a lászlókat, de tudja valaki egyáltalán, hogy ki itt a lászló?
mert ugye bigjoe az joe, tom az tom, gazosgyuri az gyuri...surda bizti nem lászló...de akkor kiiiii????
mert ugye bigjoe az joe, tom az tom, gazosgyuri az gyuri...surda bizti nem lászló...de akkor kiiiii????
hehehe...mindenki üdvözli a lászlókat, de tudja valaki egyáltalán, hogy ki itt a lászló?
Üdvözlet a Lászlóknak!

Nálunk csak a jégkrémes autó, meg a hupikék sütis autó jár! Hasonlóan Moncyhoz, engem is idegesítenek!
Amit el tudnék képzelni az egy szatócs-busz lenne!
Mert jobban szeretem a régi, kicsi, barátságos üzleteket, mint a hiper-szuper multikat!
A szentendrei skanzenban voltam egy nagyon jó szatócsüzletben, olyat szívesen nyitnék.
Boldog névnapot minden Lászlónak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 07:49
Amit el tudnék képzelni az egy szatócs-busz lenne!
Mert jobban szeretem a régi, kicsi, barátságos üzleteket, mint a hiper-szuper multikat!
A szentendrei skanzenban voltam egy nagyon jó szatócsüzletben, olyat szívesen nyitnék.

Boldog névnapot minden Lászlónak!

beírtam a keresőbe a közért-et és ez volt az első kép

ti vásároltatok már közért buszban? én egyszer igen, kaposváron, és szerintem tuti találmány, csak gondolom nem nagyon éri meg...és persze már nincs is nagyon szükség rá

ti vásároltatok már közért buszban? én egyszer igen, kaposváron, és szerintem tuti találmány, csak gondolom nem nagyon éri meg...és persze már nincs is nagyon szükség rá

Szép reggelt/napot!
Kávét, vagy teát???
Kávét, vagy teát???

Persze...
2 pékség autója...
A szódás...
A gázos...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 08:24
2 pékség autója...
A szódás...
A gázos...

nálatok még van ilyen?
ahol én vásároltam, az egy szimpla busz volt, és nem csilingelt, és kb. 20 éve történt

ahol én vásároltam, az egy szimpla busz volt, és nem csilingelt, és kb. 20 éve történt

nálatok még van ilyen?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 08:22

A reggelente mindenféle csilingeléssel ébresztő pékárut, fagyasztott árut és tejet árusító autó mobil közért-félének számít?
Nagy találmány... "áldom" a nevét a kitalálójának

Nem tudom... de így nincs sértődés ha véletlenül mégis
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

A reggelente mindenféle csilingeléssel ébresztő pékárut, fagyasztott árut és tejet árusító autó mobil közért-félének számít?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö..izééé...nekünk vannak lászlóink?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóó reggelt!
Névnaposoknak:
Névnaposoknak:

Jó reggelt!
Még nem vásároltam közértbuszban. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem vásároltam közértbuszban. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)