Hát igen, egy kicsit csöpögős, de most ez esne jól!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 10:07

aztán megérkezne sonkás, a hét törpe, és jól megdugna, hófehérke
(bocs, nem tudtam kihagyni, ez az őzikés ugrándozós képről jutott eszembe
)

aztán megérkezne sonkás, a hét törpe, és jól megdugna, hófehérke
)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 09:59

Ebben a pillanatban:
- Jó lenne egy nyugodt erdei házikóban lenni. A madarak csicseregnének, őzikék és nyuszikák ugrándoznának a közelben. Lesétálnék a közeli, tisztavizű patakhoz, megmártóznék benne, Kedvesem megmosná a hátam.....
-Egy kiadós generál-masszázsnak biztosan nem állnék ellent, ez a program nálam mindig bejönne, kellemes zene a háttérben.....
- Jó lenne egy nyugodt erdei házikóban lenni. A madarak csicseregnének, őzikék és nyuszikák ugrándoznának a közelben. Lesétálnék a közeli, tisztavizű patakhoz, megmártóznék benne, Kedvesem megmosná a hátam.....
-Egy kiadós generál-masszázsnak biztosan nem állnék ellent, ez a program nálam mindig bejönne, kellemes zene a háttérben.....

Ebben a pillanatban:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 08:22

Törölt felhasználó (21812)
Admin

És még két kérdés:
Most ebben a pillanatban hol szeretnétek legjobban lenni?
Most ebben a pillanatban milyen programon szeretnétek lenni (pl. színház, városnézés, tengerparti fürdőzés....)?
Most ebben a pillanatban milyen programon szeretnétek lenni (pl. színház, városnézés, tengerparti fürdőzés....)?

Jó reggelt Mindenkinek! Szia, Charlotte!
Válaszaim kérdéseidre:
1. Mi idegesít?
-a szexben: az önzés, amikor a partner még hírből sem ismeri az elő- és utójáték fogalmát, action 2 perc, aztán alvás.(Ezt általában írom,, nem a jelenlegi kapcsolatomra.)
-a mindennapokban: nagyon utálom az állandó zajt, főleg ha a dolgokat nem a maguk idejében csinálják.(Pl.: fűnyírás este 9-kor, favágás reggel hatkor.) Tudtommal a zaj is környezetszennyezés, és helyi rendeletekkel szabályozzák.Csak nem tartják, tartatják be.
-az emberekben nagyon zavar az értetlenkedés, az ostobaság, a türelmetlenség, tolakodás, az agresszió. Ami egyre gyakoribb! Ülhetek még nyugodtan tömegközlekedési eszközre anélkül, hogy megvernének, vagy leszúrnának? (Ez sajnos már napirendi téma lett!)
2. Abban az egyben biztos vagyok, hogy a partnerkapcsolataimat úgy választottam meg, hogy egyáltalán ne hasonlítsanak az apámra! Még a tudatalattim is tiltakozik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 08:21
Válaszaim kérdéseidre:
1. Mi idegesít?
-a szexben: az önzés, amikor a partner még hírből sem ismeri az elő- és utójáték fogalmát, action 2 perc, aztán alvás.(Ezt általában írom,, nem a jelenlegi kapcsolatomra.)
-a mindennapokban: nagyon utálom az állandó zajt, főleg ha a dolgokat nem a maguk idejében csinálják.(Pl.: fűnyírás este 9-kor, favágás reggel hatkor.) Tudtommal a zaj is környezetszennyezés, és helyi rendeletekkel szabályozzák.Csak nem tartják, tartatják be.
-az emberekben nagyon zavar az értetlenkedés, az ostobaság, a türelmetlenség, tolakodás, az agresszió. Ami egyre gyakoribb! Ülhetek még nyugodtan tömegközlekedési eszközre anélkül, hogy megvernének, vagy leszúrnának? (Ez sajnos már napirendi téma lett!)
2. Abban az egyben biztos vagyok, hogy a partnerkapcsolataimat úgy választottam meg, hogy egyáltalán ne hasonlítsanak az apámra! Még a tudatalattim is tiltakozik!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Tegnap előkerült a hupikékes autó témája és hogy ez sokakat idegesít.
Erről jutott eszembe, hogy megkérdezzem:
Titeket mi idegesít:
- a szexben
- a mindennapokban
- az emberekben
A másik kérdés elég személyes, talán nem is lesz kedvetek válaszolni rá:
Szokták mondani, hogy az ember olyan párt keres magának tudatalatt, amilyen az ellenkező nemű szülője. Ti tapasztaltátok valaha ezt az életetekben?
Titeket mi idegesít:
- a szexben
- a mindennapokban
- az emberekben

Szokták mondani, hogy az ember olyan párt keres magának tudatalatt, amilyen az ellenkező nemű szülője. Ti tapasztaltátok valaha ezt az életetekben?

Ezt pedig Surdinak (bocs, édes, nem bírtam kihagyni):
KANNAVIRÁG-FESZTIVÁL
2007. június 29 - július 2.
Gyógyfürdő tér, 8749 Zalakaros
A város jellegzetes virágával, a kannavirággal ékesített virágfesztivál, ünnepi hangulattal, kirakodóvásárral és fesztiváli forgataggal varázsolja el a közönséget.
KANNAVIRÁG-FESZTIVÁL
2007. június 29 - július 2.
Gyógyfürdő tér, 8749 Zalakaros
A város jellegzetes virágával, a kannavirággal ékesített virágfesztivál, ünnepi hangulattal, kirakodóvásárral és fesztiváli forgataggal varázsolja el a közönséget.
És még két kérdés:

Jó reggelt!
Titeket mi idegesít:
- a szexben
- a mindennapokban
- az emberekben
Titeket mi idegesít:
- a szexben
- a mindennapokban
- az emberekben

Hát igen, én nagyon szeretem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 19:55

Törölt felhasználó (94621)

szia te sikítozós! hát igen egy zongora nagyon sokat kibír...
kaptam egy kis ajándék sütit, és piát , megosztom veletek, egyben elköszönök, kellemes estét jó pihenést mindenkinek!

hehe, nekem megvan VHS-en
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 20:21

magyar egyes...az oroszlán ugrani készül...bujtor, psota, medveczky...ugye ráér utána is?
totál retro...és még reklámot sem nyomnak bele

magyar egyes...az oroszlán ugrani készül...bujtor, psota, medveczky...ugye ráér utána is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 20:01

Törölt felhasználó (24620)

(Gyere mesre) (és töröld ezt a hsz-t
)
(Áhh, annyira nem fontos)
(najó, mégis)
(...vagy nem tudom)

(najó, mégis)
(...vagy nem tudom)
De jó lehet neki
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 27. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 20:03

Akkor most kezdésképp adjuk meg a G-hangot.
Hihi a G-pontot!
Küldtem ellátmányt a névnaposnak, mi szemnek, s szájnak ingere!

Hihi a G-pontot!

Akkor most kezdésképp adjuk meg a G-hangot.
Hihi a G-pontot!

Hihi a G-pontot!

(Gyere mesre) (és töröld ezt a hsz-t
)
(najó, mégis)
(...vagy nem tudom) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 19:52

(najó, mégis)
(...vagy nem tudom) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

nah...cuncusnak üzenem, hogy nekem is van vibrim, ha a szüzességétől meg akarna válni
a nappali pedig kommuna
szóval mehet a sokkezes, soknyelves

a nappali pedig kommuna

koszonom....de talan megis csak megtartom szuzen...
de ha TE nagyon ohajtod, tudod, nem tok Neked ellenallni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 19:52
de ha TE nagyon ohajtod, tudod, nem tok Neked ellenallni

nah...cuncusnak üzenem, hogy nekem is van vibrim, ha a szüzességétől meg akarna válni
a nappali pedig kommuna

a nappali pedig kommuna

szia te sikítozós! hát igen egy zongora nagyon sokat kibír...
Látom a zongorákról témáztok, a mamámnak van egy, én is szoktam rajta "játszani"...

a nappali pedig kommuna

a nappali pedig kommuna

s Mme asszonysagra nem is gondolsz? lehet O szeretne
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert irígy vagyok
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 27. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 19:47

kis egoista....mindig csak magadra gondolsz...miert ne lehetne hat-nyolc-tiz sot tizenegynehanykezes