ne törődj vele, dobjad, egyik busz megy, másik jön, kurva nagy itt a forgalom, csak arra vigyázz el ne üssön valaki...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:46

Régen még az őskorban beleestem egy srácba!
Aztán elkezdtünk levelezni!
Na, akkor kiábrándultam belőle!

ezért nem írok én Neked levelet!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:46

fiatal, fiatal, valószínű azért ajánlotta fel, mert ő már tudja, hogy nagyobból jobban lehet nyalni..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:43

kösz zelli az együttműködést
( a zelli-re a belli-t ajánlotta fel
...jah, nyugi nem fogok minden felajánlást beírni
)
képzeljétek, ma vettünk a tuskóban fagyit, és mióta a kisebbik fiam aktívan fagyizik, először ajánlotta fel a fagyis, hogy ha a gyereknek lesz az egy gombóc, akkor nagyobb tölcsérbe teszi
pedig egy fiatal kislány volt

képzeljétek, ma vettünk a tuskóban fagyit, és mióta a kisebbik fiam aktívan fagyizik, először ajánlotta fel a fagyis, hogy ha a gyereknek lesz az egy gombóc, akkor nagyobb tölcsérbe teszi

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:41

Törölt felhasználó (94621)

minek az? egyszerűen meg kő tanuni hejessen irní..
kösz zelli az együttműködést
( a zelli-re a belli-t ajánlotta fel
...jah, nyugi nem fogok minden felajánlást beírni
)
pedig egy fiatal kislány volt

minek az? egyszerűen meg kő tanuni hejessen irní..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:38

Én az irodai program szövegszerkesztőjének a helyesírás-támogatási segédprogramjában sem bízok!
Nem reklámozom! De valamelyik PC-s lap mellékletében találtam egy ingyenes programot, ami a helyesírási szabályzatot tartalmazza. Nem foglal sok helyet a gépen!
Nem reklámozom! De valamelyik PC-s lap mellékletében találtam egy ingyenes programot, ami a helyesírási szabályzatot tartalmazza. Nem foglal sok helyet a gépen!

majd úgy járok, mint már egy párszor, h eszembe jut otthon ez a poén és hangosan felkacagok!
ha ez a vezetés közbeni szopás eszembe jut garantáltan hülyének néznek otthon ...
sonkás: oldalfurdalós szmájli!
ha ez a vezetés közbeni szopás eszembe jut garantáltan hülyének néznek otthon ...
sonkás: oldalfurdalós szmájli!
Én az irodai program szövegszerkesztőjének a helyesírás-támogatási segédprogramjában sem bízok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:30

hüüüüüüüüüüüüüüjjjje
ah...letöltöttem a tüzes róka új verzióját, és felajánlotta a hejje sírás ellenőrzőt is...na mondom, legyen...hát most aztán tele van piros aláhúzásokkal az összes hszem
(például az aláhúzásokkal helyett felajánlotta a következőket:sakkhúzásokkal, kalapozásokkal, sakkhúzásokkor, sakkhúzásokká, sakkhúzásokként- ekkora hülyeséget
)

ah...letöltöttem a tüzes róka új verzióját, és felajánlotta a hejje sírás ellenőrzőt is...na mondom, legyen...hát most aztán tele van piros aláhúzásokkal az összes hszem

(például az aláhúzásokkal helyett felajánlotta a következőket:sakkhúzásokkal, kalapozásokkal, sakkhúzásokkor, sakkhúzásokká, sakkhúzásokként- ekkora hülyeséget

Kiváncsi vagy mi???,
Nem árulom el
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:32

na felteszem a sakktáblát az asztalra és azon húzlak meg!
sonkás mit írt?
sonkás mit írt?
na felteszem a sakktáblát az asztalra és azon húzlak meg!
sonkás mit írt? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:30
sonkás mit írt? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

hüüüüüüüüüüüüüüjjjje
)

hüüüüüüüüüüüüüüjjjje
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:20

Gyerekek!
Szilva szégyenli amit velem tett, mert titkolni akarja azt, amit én írtam:
"mi van Édes? pedig milyen jó volt amikor a múltkor vezetés közbe leszoptál! ezek szerint nagyon megijedtél, amikor szembe jött a szalagkorlát
velem megbeszélheted, h legközelebb én vezessek ha szopni támad kedved!"

Válasz MmePrune[VIP][ADMIN], üzenetére (ma 12:05)
MmePrune[VIP][ADMIN] ma 12:05
"Beszéld meg a partnereddel, hogy szeretnéd hogy lecumizzon vezetés közben! Ha őt is izgatja a dolog akkor megteszi, ha nem, de odaadó és szeret téged akkor legalább egyszer megteszi..."
és ha esze is van, akkor legalább átgondolja, hogy vezetés közben nem tanácsos, és nem teszi meg mégsem....ezer és egy módja van a leszopásnak, miért kell mások életét kockáztatni egy ekkora baromság miatt??? és most ne gyere nekem avval, hogy éjszaka meg üres autópályán, mert egyszer basztok rá, de akkor kurv@ra
"mi van Édes? pedig milyen jó volt amikor a múltkor vezetés közbe leszoptál! ezek szerint nagyon megijedtél, amikor szembe jött a szalagkorlát

"Beszéld meg a partnereddel, hogy szeretnéd hogy lecumizzon vezetés közben! Ha őt is izgatja a dolog akkor megteszi, ha nem, de odaadó és szeret téged akkor legalább egyszer megteszi..."
és ha esze is van, akkor legalább átgondolja, hogy vezetés közben nem tanácsos, és nem teszi meg mégsem....ezer és egy módja van a leszopásnak, miért kell mások életét kockáztatni egy ekkora baromság miatt??? és most ne gyere nekem avval, hogy éjszaka meg üres autópályán, mert egyszer basztok rá, de akkor kurv@ra
Gyerekek!

húúú de utálom én azt a szeletezős szar zenét!
igazán azt vettem észre, h nem igazán vannak ilyen zenék, bár pl. Siófokon van egy jó hely ahol vagy 2-3 éve voltunk.
érdekes az a zene volt amit a mi korosztályunk szeret, telis-tele tizenéves és 20as éveik elején lévő fiatallal!
jó volt látni, h vannak még akik szeretik a minőségi /köztük magyar/ zenét!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 11:29
igazán azt vettem észre, h nem igazán vannak ilyen zenék, bár pl. Siófokon van egy jó hely ahol vagy 2-3 éve voltunk.
érdekes az a zene volt amit a mi korosztályunk szeret, telis-tele tizenéves és 20as éveik elején lévő fiatallal!
jó volt látni, h vannak még akik szeretik a minőségi /köztük magyar/ zenét!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Jó napot!
Erről a Madagaszkárról az jutott eszembe, hogy nagyon régen voltam dizsiben! 1999 nyara, Agárd, Nádas! De akkor sem a régi discó-hangulat volt már. Rave, house, tamtam, amit csak itallal és/ vagy kábszerrel lehet elviselni! Szerencsére az utóbbival nem éltem soha!
Erről a Madagaszkárról az jutott eszembe, hogy nagyon régen voltam dizsiben! 1999 nyara, Agárd, Nádas! De akkor sem a régi discó-hangulat volt már. Rave, house, tamtam, amit csak itallal és/ vagy kábszerrel lehet elviselni! Szerencsére az utóbbival nem éltem soha!
Pápá...én tűztem towa...
Akiwel nm találkoznék annak kellemes hétwégét...

Akiwel nm találkoznék annak kellemes hétwégét...

Sziasztok! Jó napot!
Erről a Madagaszkárról az jutott eszembe, hogy nagyon régen voltam dizsiben! 1999 nyara, Agárd, Nádas! De akkor sem a régi discó-hangulat volt már. Rave, house, tamtam, amit csak itallal és/ vagy kábszerrel lehet elviselni! Szerencsére az utóbbival nem éltem soha! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 09:39
Erről a Madagaszkárról az jutott eszembe, hogy nagyon régen voltam dizsiben! 1999 nyara, Agárd, Nádas! De akkor sem a régi discó-hangulat volt már. Rave, house, tamtam, amit csak itallal és/ vagy kábszerrel lehet elviselni! Szerencsére az utóbbival nem éltem soha! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Madagaszkár - Igazi atom maki
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Riszáljon a sok maki-lány!
Ezt rendeli Julian,
a legnagyobb király!
Tessék pörögni-forogni-hajladozni,
míg ránk fog hajnalodni!
És aztán jöhet a nagy lemúr-lamúr!
Oké?!
Te vagy a csúcs igazi atom-maki
Magadat a kedvemért csak csípjed ma ki!
Na jó!
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Tudom a tu- tudom a tu- tudom a tutit!
Nagyon
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Még!
Nyomd azt is!
Tekerjed a popódat, mert úgy klasszis!
Mehet a csók!
Még!
Tedd azt is!
Ha kiteszed a cicidet az fantasztis.
Mehet a tánc!
Még!
Nyomd azt is!
Tekerd meg a popódat, mert úgy klasszis.
Mehet a show!
Még!
Tedd azt is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Szeme barna.
Nagyon tetszel Nekem Baba,
Haja barna.
Engem akar ma!
Ne hozz zavarba!
Nagyon tetszel Nekem Baba!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Dicsérhetsz is, de szidhatsz is!
Ilyenkor már homályos a szintaxis.
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Hóóó, Hop! x4
Úgyis!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Riszáljuk úgy is úgy is!
Riszálják úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Ezt rendeli Julian,
a legnagyobb király!
míg ránk fog hajnalodni!
Oké?!
Na jó!
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a csók!
Még!
Tedd azt is!
Mehet a tánc!
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a show!
Még!
Tedd azt is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Szeme barna.
Haja barna.
Engem akar ma!
Ne hozz zavarba!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Hóóó, Hop! x4
Úgyis!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Riszáljuk úgy is úgy is!
Riszálják úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Nmtok időben szólni mert a tér-idő kontinium
zawarokat kelt nálam és mostanában és a késöbbiekben
nmtok jönni délelött...bááár...úgy hittem pénteken mindig piros zokniba feszítesz...felwállalwa a másságodat...
Hétwégén lehet,hogy makiwerem lesz mert a zassony
dolgozik szombat-wasárnap és olyankor mindig fáradt w fáj a feje...
Prune + észre sem wesz...

Pedig ha tudná...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 10:33
zawarokat kelt nálam és mostanában és a késöbbiekben
nmtok jönni délelött...bááár...úgy hittem pénteken mindig piros zokniba feszítesz...felwállalwa a másságodat...

Hétwégén lehet,hogy makiwerem lesz mert a zassony
dolgozik szombat-wasárnap és olyankor mindig fáradt w fáj a feje...

Prune + észre sem wesz...

Pedig ha tudná...

na hogy a 7végén csak majomcsapdába részesülj!
ezt most én nem érteni!
a Juliskára még válaszolni akartam, h Jancsi szóhattá vón, mert így pénteken elég lett volna piros zoknyit húzni!
ezt most én nem érteni!
a Juliskára még válaszolni akartam, h Jancsi szóhattá vón, mert így pénteken elég lett volna piros zoknyit húzni!
na hogy a 7végén csak majomcsapdába részesülj!
ezt most én nem érteni!
a Juliskára még válaszolni akartam, h Jancsi szóhattá vón, mert így pénteken elég lett volna piros zoknyit húzni! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 29. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 10:29
ezt most én nem érteni!
a Juliskára még válaszolni akartam, h Jancsi szóhattá vón, mert így pénteken elég lett volna piros zoknyit húzni! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 29. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah..akkor wisszaszíwom..Te nm is Juliska wagy hanm
Julien a maki király...
Julien a maki király...

Nah..akkor wisszaszíwom..Te nm is Juliska wagy hanm
Julien a maki király...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 09:39
Julien a maki király...

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Ezt rendeli Julian,
a legnagyobb király!
míg ránk fog hajnalodni!
Oké?!
Na jó!
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a csók!
Még!
Tedd azt is!
Mehet a tánc!
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a show!
Még!
Tedd azt is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Szeme barna.
Haja barna.
Engem akar ma!
Ne hozz zavarba!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Hóóó, Hop! x4
Úgyis!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Riszáljuk úgy is úgy is!
Riszálják úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Ezt rendeli Julian,
a legnagyobb király!
míg ránk fog hajnalodni!
Oké?!
Na jó!
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a csók!
Még!
Tedd azt is!
Mehet a tánc!
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a show!
Még!
Tedd azt is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Szeme barna.
Haja barna.
Engem akar ma!
Ne hozz zavarba!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Hóóó, Hop! x4
Úgyis!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Riszáljuk úgy is úgy is!
Riszálják úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Ezt rendeli Julian,
a legnagyobb király!
míg ránk fog hajnalodni!
Oké?!
Na jó!
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a csók!
Még!
Tedd azt is!
Mehet a tánc!
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a show!
Még!
Tedd azt is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Szeme barna.
Haja barna.
Engem akar ma!
Ne hozz zavarba!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Hóóó, Hop! x4
Úgyis!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Riszáljuk úgy is úgy is!
Riszálják úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Ezt rendeli Julian,
a legnagyobb király!
míg ránk fog hajnalodni!
Oké?!
Na jó!
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Nagyon
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a csók!
Még!
Tedd azt is!
Mehet a tánc!
Még!
Nyomd azt is!
Mehet a show!
Még!
Tedd azt is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!
Szeme barna.
Haja barna.
Engem akar ma!
Ne hozz zavarba!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Hóóó, Hop! x4
Úgyis!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Riszáljuk úgy is úgy is!
Riszálják úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! (ellopikáltad a képemet...lol...
)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)