Sziasztok!
Nemrég jöttem haza a Móri Motorostalákozóról.
Kalapács, Karthago!
Szuper jó koncert volt! 4-en dedikáltak is, amikor Gido és Szigeti is megjegyezte, Tamás lelépett! Mondtam, ezt még számonkérem rajta! Lol.
Szégyelhetjük Magunkat, mert Charlotte reggeli kérdéseire nem válaszoltunk! Pótolni fogom!
Pille, Én se gerjedek di Capriora! Nekem mindkét hegylakó, Stargate főszereplők, főleg a doki, Tealc nem, Jeremy Irons, Willisem, Mario van Peebles, régen még a San Franciscoban a döglesz fiú, meg ilyenek jöttek be!
A 3 új kiscicámat nem lehet utolérni, mert félősek. Gazdikat keresnek!
Nemrég jöttem haza a Móri Motorostalákozóról.
Kalapács, Karthago!
Szuper jó koncert volt! 4-en dedikáltak is, amikor Gido és Szigeti is megjegyezte, Tamás lelépett! Mondtam, ezt még számonkérem rajta! Lol.
Szégyelhetjük Magunkat, mert Charlotte reggeli kérdéseire nem válaszoltunk! Pótolni fogom!
Pille, Én se gerjedek di Capriora! Nekem mindkét hegylakó, Stargate főszereplők, főleg a doki, Tealc nem, Jeremy Irons, Willisem, Mario van Peebles, régen még a San Franciscoban a döglesz fiú, meg ilyenek jöttek be!

A 3 új kiscicámat nem lehet utolérni, mert félősek. Gazdikat keresnek!

én már előre fetrengek a kacagástól!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

De majd ha hétfőn jön mit fog mívelni a dühöngőben ezért
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

sumi felirattal!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Na tessék... itt még engem bacogattál h. a torkomon öntögetek...
Ha kihagytok mérges leszek
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 20:47
Ha kihagytok mérges leszek

Wízöntő???Pece...inkább leöntő...
Állandóan a torkod locsolod...

Húúú...Moncy! Néd mit tanát a kutyád a kertben...meggyet cedni wótá..mi?Pfff...

Állandóan a torkod locsolod...

Húúú...Moncy! Néd mit tanát a kutyád a kertben...meggyet cedni wótá..mi?Pfff...

A következő avatara piros ferrari lesz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:28

téjjeg! most jut eszembe! surdinak nem focilabda volt az avatara?
jaj! effelejtettem!
vagy rosszul emlékszem?
(utólagos hozzáírás: hehe! ilyen jól emlékezni! foci volt, megnéztem a bezárt nappaliban! királyságosságos vagyok! királyságosságos! legalábbis a memoárom.
surdi, miért változtattál avatart? már jobban szeressed a sört, mint a focit?
)

(utólagos hozzáírás: hehe! ilyen jól emlékezni! foci volt, megnéztem a bezárt nappaliban! királyságosságos vagyok! királyságosságos! legalábbis a memoárom.

menni mennek csak nem engednek....es igenis focilabda volt...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:23

én egy hapsira gondoltam. arra a hapsira gondoltam, akinek egy söröskrigli van a neve mellett. és kozelt iddogál. és azt az idétlen forma-1-et nézi.
a maidenhez pedig charlotte-unkat kötöm. (ha már olyan sokat járok a bondage topikba
)
és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI!

a maidenhez pedig charlotte-unkat kötöm. (ha már olyan sokat járok a bondage topikba

és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI!
téjjeg! most jut eszembe! surdinak nem focilabda volt az avatara?
jaj! effelejtettem!
vagy rosszul emlékszem?
surdi, miért változtattál avatart? már jobban szeressed a sört, mint a focit?
)

ööö... nem nekem kéne leborulnom?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

én egy hapsira gondoltam. arra a hapsira gondoltam, akinek egy söröskrigli van a neve mellett. és kozelt iddogál. és azt az idétlen forma-1-et nézi.
)
és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:20

és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem nem egy es ugyanarrol az emberrol beszelunk a maiden meg....nosztalgia,foleg,hogy van a metallica koncertre jegyem es nem mehetek.....
ha borulnek,akkor lehet nem a valladra...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:19

basszus, cuncus! el ne bőgd magad itten, mert világgá szaladok!
vagy vegyem át rumi mondását: cuncus, édes (mit irjak a tejfölöm helyett???), gyere, borulj vállamra.
vagy vegyem át rumi mondását: cuncus, édes (mit irjak a tejfölöm helyett???), gyere, borulj vállamra.

szerintem nem egy es ugyanarrol az emberrol beszelunk a maiden meg....nosztalgia,foleg,hogy van a metallica koncertre jegyem es nem mehetek.....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:17

téged is átitatott a nappali-nosztalgia, mi?
kis kedves az a barát. asszem, tudom, kire gondolsz. a maiden meg egyértelmű.

basszus, cuncus! el ne bőgd magad itten, mert világgá szaladok!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:17

JOOOL ESIK ITT LENNI VELETEK!
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK...
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK...
téged is átitatott a nappali-nosztalgia, mi?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:15

Gyonas:
azert vagyok megint itt (nem tom meddig), mert egy igen kedves pajtim kuldott egy mailt, ami kibaszottul jol esett...nem gondoltam,hogy meg emlekeznek ram az emberkek..tenyleg jol esett az a par sor es feldobta az enyhen szurke napom...s azonkivul feltettem egy maiden szamot es eszembe jutott masvalaki is...na, eleg legyen a mocsok romantikabol!!!azert vok itt mert szeretem a szekszet spont
azert vagyok megint itt (nem tom meddig), mert egy igen kedves pajtim kuldott egy mailt, ami kibaszottul jol esett...nem gondoltam,hogy meg emlekeznek ram az emberkek..tenyleg jol esett az a par sor es feldobta az enyhen szurke napom...s azonkivul feltettem egy maiden szamot es eszembe jutott masvalaki is...na, eleg legyen a mocsok romantikabol!!!azert vok itt mert szeretem a szekszet spont
JOOOL ESIK ITT LENNI VELETEK!
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:16
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

mondtad-e? nem mondtad? oly rég volt, már nem is emlékszem. mindenesetre, ha mondtad valamikor, akkor jelentem: megtartottam.

mondtad-e? nem mondtad? oly rég volt, már nem is emlékszem. mindenesetre, ha mondtad valamikor, akkor jelentem: megtartottam.

Gyonas:
Bazi fárasztó lett ez a hét...talán wasárnap nm melózom...jó wóna holnap befejezni...este + elhajolni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:07

Törölt felhasználó (94621)

ok Gyuri tudlak követni, /azaz értem/ "elmenés" ügyben...

szia cuncus, vigyázni fogok, tőlem telhetően...jó hétvégét!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:07

Kellemetes 7veget Neked is mert biztos nem talakozunk....
legy joo az alkohollal vigyazz s foleg a nokkel
legy joo az alkohollal vigyazz s foleg a nokkel