Jóóó reggelt....pffff!

Bip-bip...
Wágta...wágta...iszkiri....tempó...lol!

Bip-bip...

Wágta...wágta...iszkiri....tempó...lol!
Köteleségemnek érzem, hogy egy fontos ember kérdéseire válaszoljak!
1. A hazugság: Többször meg lettem vezetve, ezekszerint jó a tűrőképességem!
2. Némi büntetőjogi tapasztalat után azt kell mondanom, csak szigorú büntetéssel lehet a nagyon rosszat megelőzni. Szószerint a büntetőjogot szigorítanám. Halálbüntetés, ahol kell, igen.
"Ami nekem és neked jó, az nekünk jó!
Gizus
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:53
1. A hazugság: Többször meg lettem vezetve, ezekszerint jó a tűrőképességem!
2. Némi büntetőjogi tapasztalat után azt kell mondanom, csak szigorú büntetéssel lehet a nagyon rosszat megelőzni. Szószerint a büntetőjogot szigorítanám. Halálbüntetés, ahol kell, igen.
"Ami nekem és neked jó, az nekünk jó!
Gizus
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Rendben, egy lájtos kérdés:
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?
És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?
(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?
És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
Jó éjt mindenkinek...

Woltak ott kérem természetesnek tünő gondatlan
események...
Hát igen...de azokról nm írnék...mekkora barmok woltunk néha-néha...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 23:51
események...

Hát igen...de azokról nm írnék...mekkora barmok woltunk néha-néha...

Admin

Szerintem nem gondatlanságra, hanem gondtalanságra gondoltál

Szerintem nem gondatlanságra, hanem gondtalanságra gondoltál
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 23:39

Nm mondanám,hogy nehéz kamaszkorom wolt...
Nm wiselt meg a felnőtté wálás...néha nm is érzem magam felnőttnek...ez baj??
A szüleimet mindig kiakasztottam...sokat csawarogtam...majd a motorozással okoztam anyámnak jó pár álmátlan éjszakát...
Hmm...de jó idők woltak...talán a gondatlanság és
a szabadság érzete miatt...jó wóna néha újra átélni
dolgokat...

A szüleimet mindig kiakasztottam...sokat csawarogtam...majd a motorozással okoztam anyámnak jó pár álmátlan éjszakát...

dolgokat...

Nm mondanám,hogy nehéz kamaszkorom wolt...
dolgokat...

dolgokat...

És még egy szexes:
Bár ez csak arra vonatkozik, aki szokott nézni ilyen témájú képeket, videókat...
Szóval: van-e olyan dolog, ami elvileg hibának számít egy fotón/filmen, de ti nagyon erotikusnak találjátok.
Pl. ha a bugyi lenyomata ott van még a fenéken, felszaladt a harisnyán a szem, vagy filmen valaki bakizik és elneveti magát, aztán folytatja a mondókáját, ilyesmik.
Bár ez csak arra vonatkozik, aki szokott nézni ilyen témájú képeket, videókat...
Szóval: van-e olyan dolog, ami elvileg hibának számít egy fotón/filmen, de ti nagyon erotikusnak találjátok.
Pl. ha a bugyi lenyomata ott van még a fenéken, felszaladt a harisnyán a szem, vagy filmen valaki bakizik és elneveti magát, aztán folytatja a mondókáját, ilyesmik.

Hátjó, akkor legyen valami szexes helyette:
Először Verlaine egyik verse:
Ha két combod közé veszed
halántékomat, lihegek,
végigkóstolom prémedet,
magamba szívom ízedet;
ha altestedbe olvadok,
és nagyigényű, de rövid
ágyékomat szorongatod
kopasz fejbúbjától tövig;
ha úgy riszálod meseszép
hátuljad jobb meg balfelét,
ahogy erényes feleség
nem tudja rázni alfelét;
ha számba engeded, szivem,
recés, játszódó nyelvemet,
s az élvezettől azt hiszem,
hogy vizeletem elered;
ha derekad ölelem
és pukkanásig telt herém
úgy trónol bolyhos öleden,
mint szultán díszes szőnyegén:
gusztálom mindezt s élvezek,
de ennél százszor szebb nekem,
ha elterpeszted térdedet,
s combod közét megleshetem,
hol párnák közt s a lepedő
krétás fehérjén hajnalig
nézném a Bohóc nevető
cseresznyepiros ajkait.
Aztán a kérdés: fiatal korotokban írtatok szerelmes vagy másféle verseket?
És kérdések a kamaszkorral kapcsolatban, mert verset általában akkor fabrikálnak az emberek szerintem:
Mennyire volt nehéz a kamaszkorotok? Mennyire szenvedtétek meg a felnőtté válást? Mennyire akasztottátok ki a szüleiteket kamasz dolgaitokkal?
Először Verlaine egyik verse:
Ha két combod közé veszed
halántékomat, lihegek,
végigkóstolom prémedet,
magamba szívom ízedet;
ha altestedbe olvadok,
és nagyigényű, de rövid
ágyékomat szorongatod
kopasz fejbúbjától tövig;
ha úgy riszálod meseszép
hátuljad jobb meg balfelét,
ahogy erényes feleség
nem tudja rázni alfelét;
ha számba engeded, szivem,
recés, játszódó nyelvemet,
s az élvezettől azt hiszem,
hogy vizeletem elered;
ha derekad ölelem
és pukkanásig telt herém
úgy trónol bolyhos öleden,
mint szultán díszes szőnyegén:
gusztálom mindezt s élvezek,
de ennél százszor szebb nekem,
ha elterpeszted térdedet,
s combod közét megleshetem,
hol párnák közt s a lepedő
krétás fehérjén hajnalig
nézném a Bohóc nevető
cseresznyepiros ajkait.
Aztán a kérdés: fiatal korotokban írtatok szerelmes vagy másféle verseket?

És kérdések a kamaszkorral kapcsolatban, mert verset általában akkor fabrikálnak az emberek szerintem:
Mennyire volt nehéz a kamaszkorotok? Mennyire szenvedtétek meg a felnőtté válást? Mennyire akasztottátok ki a szüleiteket kamasz dolgaitokkal?

Bánya...hmmm...erre már én is gondoltam...
Nm értem ha wki lop (mind1 mit)...miért nm dolgoztatják addig amíg kifizeti az értékét...(????)
Attól,hogy ül X éwet nm wáltozik pozitíw irányba semmit...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 03. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 21:27
Nm értem ha wki lop (mind1 mit)...miért nm dolgoztatják addig amíg kifizeti az értékét...(????)
Attól,hogy ül X éwet nm wáltozik pozitíw irányba semmit...

nah...gondolkoztam itten, de gyuri segített...asszem a hazugság az, ami miatt én is szakítanék... és a megalázás
a halálbüntetés pedig tényleg kemény kérdés...nyilván, ha szenvedője lennék az esetnek, akkor egyértelműen igen, de akkor nem lehet tisztán gondolkodni...viszont az tény, hogy a börtönökkel nem oldódik meg a büntetés, akik ott vannak emberi roncsként kerülnek vissza a társadalomba ráadásul megbélyegezve...talán dolgozniuk kéne, valami olyan munkát kéne végezniük, ami a társadalomnak hasznos...uram elve a bányába küldés, szerinte lent kialakítanák a maguk kis hierarchiáját, és kaját akkor kapnának, ha jönne fel szén (a szakértő fórumozó társunk javítson
)
a halálbüntetés pedig tényleg kemény kérdés...nyilván, ha szenvedője lennék az esetnek, akkor egyértelműen igen, de akkor nem lehet tisztán gondolkodni...viszont az tény, hogy a börtönökkel nem oldódik meg a büntetés, akik ott vannak emberi roncsként kerülnek vissza a társadalomba ráadásul megbélyegezve...talán dolgozniuk kéne, valami olyan munkát kéne végezniük, ami a társadalomnak hasznos...uram elve a bányába küldés, szerinte lent kialakítanák a maguk kis hierarchiáját, és kaját akkor kapnának, ha jönne fel szén (a szakértő fórumozó társunk javítson

Nekem elsőként a gonoszság ugrott be, ami miatt rögtön dobnám a pasit.
Halálbüntetést én is visszaállítanám. Egyedüli félelmem ezzel kapcsolatban, hogy előfordulhat, hogy ártatlan embert végeznek ki. Tehát csak igen-igen bizonyított esetben alkalmaznám.
És pl. ilyen bűnökre: előre megfontolt emberölés, gyerekeken elkövetett nemi erőszak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Halálbüntetést én is visszaállítanám. Egyedüli félelmem ezzel kapcsolatban, hogy előfordulhat, hogy ártatlan embert végeznek ki. Tehát csak igen-igen bizonyított esetben alkalmaznám.
És pl. ilyen bűnökre: előre megfontolt emberölés, gyerekeken elkövetett nemi erőszak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

És egy kemény kérdés:
És egy kemény kérdés:

nah...gondolkoztam itten, de gyuri segített...asszem a hazugság az, ami miatt én is szakítanék... és a megalázás
)

Admin

És egy kemény kérdés:
És egy kemény kérdés:

Tulajdonképpen a lájtos is nehéz....
-hazugság...önzés...irigység...ezeket utálom!
Halálbüntetés?
Wisszaállítanám....(!!!)
-gyilkosság...pedofilia...ember-rablás-fogwatartás...
-hazugság...önzés...irigység...ezeket utálom!
Halálbüntetés?
Wisszaállítanám....(!!!)
-gyilkosság...pedofilia...ember-rablás-fogwatartás...
Admin

És egy kemény kérdés:
És egy kemény kérdés:

És egy kemény kérdés:
(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:30
És egy kemény kérdés:

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Küldjek 1 csapat régészt???
Charlotte...feltehetnél pár kérdést...elég nagy
a csönd...

a csönd...

Sziasztok!
a csönd...

a csönd...

Üdv Mindenkinek! Válasz Surdipapának:
Adóbevallást megcsináltam, szex nem volt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:45
Adóbevallást megcsináltam, szex nem volt!

azóta se tudjuk, h sikerült e végrehajtani a terveid?!!!
Na mindenkinek további jó nosztalgiázást!

Még a végén itt a nagy nosztalgiázásba belepirul az ember...
Miket összeirkáltam anno Én is
Miket összeirkáltam anno Én is

Kedves töled,hogy megemlítettél,hidd el naponta végigolvasom a nappaliban történteket...
Ha érdemben tudok majd hozzászólni,akkor írni is fogok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 09:27
Ha érdemben tudok majd hozzászólni,akkor írni is fogok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

ma reggel csak 4 hsz volt! van idő nosztalgiázni!
Vazze Hipp!
csak hüppögök!
de nagy űrt hagytál magad mögött!
nos akkor nosztalgia:
a nappaliban egyik első hsz-em:
surdapapa #714 | 2006.09.28
az abszinthoz becherovkát igyunk kísérőnek!!!
aztán akik már nincsenek velünk /remélem sokan közülük csak időlegesen/: vad; eprecske; jesus; zsül; gonoszmalac; de volt nekünk pl. irigykutyánk is ...
aztán az igazi jóbarát Cuncus is nagyon ritka; de ritkák ezek a jó emberek is: para; rumi; horzi; nagyjóska ...
na Szilva ez lényegesen fontosabb felsorolás de sztem a szenilitásom miatt sok mindenkit kifelejtettem!!!
ja és megkerestem a legelsőt -azt hiszem ezzel a hszemmel jöttem be a nappaliba-:
surdapapa Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1. | 2006.09.21
már másik topicban írtam: "Szeretkezz ne háborúzz!!!"
Vazze Hipp!
csak hüppögök!
de nagy űrt hagytál magad mögött!
nos akkor nosztalgia:
a nappaliban egyik első hsz-em:
surdapapa #714 | 2006.09.28
az abszinthoz becherovkát igyunk kísérőnek!!!
aztán akik már nincsenek velünk /remélem sokan közülük csak időlegesen/: vad; eprecske; jesus; zsül; gonoszmalac; de volt nekünk pl. irigykutyánk is ...
aztán az igazi jóbarát Cuncus is nagyon ritka; de ritkák ezek a jó emberek is: para; rumi; horzi; nagyjóska ...
na Szilva ez lényegesen fontosabb felsorolás de sztem a szenilitásom miatt sok mindenkit kifelejtettem!!!
ja és megkerestem a legelsőt -azt hiszem ezzel a hszemmel jöttem be a nappaliba-:
surdapapa Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1. | 2006.09.21
már másik topicban írtam: "Szeretkezz ne háborúzz!!!"
azóta se tudjuk, h sikerült e végrehajtani a terveid?!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 03. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 10:54

Sziasztok, Mindenkinek jó reggelt kívánok!
A nappaliban még csecsemőnek számítok, de a következő mondat volt az első bejegyzésem a nappaliban:"Szia, Wildhorse! Adóbevallást és szexet tervezek a hosszú hétvégére!" (2007.04.28.)
Akiknek dolgozni kell menni, azoknak jó munkát kívánok!
Amúgy kicsi szívem szomorú!(sírós szmájli)
A nappaliban még csecsemőnek számítok, de a következő mondat volt az első bejegyzésem a nappaliban:"Szia, Wildhorse! Adóbevallást és szexet tervezek a hosszú hétvégére!" (2007.04.28.)
Akiknek dolgozni kell menni, azoknak jó munkát kívánok!
Amúgy kicsi szívem szomorú!(sírós szmájli)
és egy általam nem ismert, de egyébként nagyra becsült ember nem túlságosan előrelátó hozzászólása a nappaliról:
Crazy-Baby #9 | 2004.10.21
Ja és még annyit!!!!!!
Na kire kiváncsiak jobban......
Szerintem rám jobban.......az én szobámban a hozzászólások száma.........annyi hogy a tiéd sosem lesz annyi!!!!!
Meg a többi topicom száma is felülmúlja a te gennyedet!!!!!
Crazy-Baby #9 | 2004.10.21
Ja és még annyit!!!!!!
Na kire kiváncsiak jobban......
Szerintem rám jobban.......az én szobámban a hozzászólások száma.........annyi hogy a tiéd sosem lesz annyi!!!!!
Meg a többi topicom száma is felülmúlja a te gennyedet!!!!!
ez pedig az ős-ős nappalis első hsz:
/kitől mástól, mint pillécskétől/
édespille #15 | 2006.09.19
Emberek, ez fantasztikus!
5 perc alatt 10 percig röhögtem.
/kitől mástól, mint pillécskétől/
édespille #15 | 2006.09.19
Emberek, ez fantasztikus!
5 perc alatt 10 percig röhögtem.