Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2043 2044 2045 2046 2047 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7869   2007. 07. 04. szerda 12:52
surdapapa surdapapa
na pedig Charlotte arra gondolt, h ha már úgyis lyukas a harisnya de szívesen letépném róla ...

mint én Rólatok! eplus2
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 09:00
Jó reggelt Mindenkinek!
Charlotte kérdéseire mindig szívesen válaszolok, mert nagyon jók.
1. Írtam szerelmes verseket, valahol meg is vannak, csak tudnám hol. A dolog érdekessége, hogy a verseim olyan időszakban írtam, amikor nem is voltam szerelmes. A legjobbat például egy rém unalmas kémiaórán írtam általánosban.
2. Nem volt nehéz kamaszkorom, se számomra, sem a családom számára. Megígértem, hogy jól tanulok, ha a heti egy discóba elmehetek. Amúgy a napi bejárás a suliba(3-4 óra eléggé lefárasztott), és akkor a napi 8 tanórára sem mondták, hogy túl vagyunk terhelve.
3. Engem itt a GG-n az szokott felbosszantani a képeken, amikor látok egy szép nőt, pl. a kitárt punciknál, és a körme ápolatlan, koszos, vagy a festék helyenként le van peregve. Diszharmónikus. A lyukas harisnya is bosszantó dolog, vagy leveszi a hölgy, vagy felvesz egy hibátlan új darabot.
#7868   2007. 07. 04. szerda 12:49
surdapapa surdapapa
most akkor írjam, h ugyanezt kiabálom, pedig még csak 2???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 04. szerda 06:56
jóregg smile
kamaszkor? (kamaszkorom legszebb nyara vigyor2 )most szembesülök vele, hogy milyen is lehettem...arra nagyon emlékszem, hogy anyám kiabál: muszáj, hogy mindig tied legyen az utolsó szó??? és most ugyanezt kiabálom én is állandóan, pedig még csak 11 hehe
de asszem a kamaszkorom nem volt különösen izgalmas, inkább 18 után

és írtam szerelmesverset 12-13 éves koromban, falun a nagyanyámnál, és oda is adtam a fiúnak nagyon fondormányos módon, és természetesen csak "találtuk a kapu előtt" hehe kár, hogy nincs róla másolat, mert nem emlékszem rá smile
másnak nem írtam sose igazi szerelmes verset, és levelet sem...
viszont verseket írtam, szaközzép elsőben, egy diáknapra...őskori, ókori, középkori szerelmi jelenetet, de sajna az sincs meg...lányosztályba jártam, és úgy csináltuk meg a lovagos jelenetet, hogy lányok harisnyanadrágot vettek fel, és visszatűrték a derekába alulról a bő szoknyát...jó lett a szöveg is, és az előadás is smile

hiba, ami erotikus? nem jut eszembe ilyen...de ha egy pasi mimózán tud viselkedni, az nagyon szexi tud lenni....persze nem minden helyzetben, és nem mindig smile
#7867   2007. 07. 04. szerda 12:12
surdapapa surdapapa
tessék dobni valami érthetőt /akár privibe is/, mert én csekély értelmű medve bocs nem érteni mit elqrni!!!
mert sehun nem láttam erre vonatkozó figyelmeztetést a no politics-en kívül!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 11:57
Rendben, egy lájtos kérdés: -csak be ne indulj mert akkor lájtos kocsival öntöd ránk a kérdéseid! eplus2
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt? -ezeket a kérdéseid nem szeretem, mert nehéz tartalommal megtölteni, hisz maga a kérdés baromság.
ergo nem hiszem, h tudnék ilyen belső tulajdonságot mondani.

(kimoderálva! tessék visszaolvasni!
és nem mindig az admint kritizálni, topicokba belekotnyeleskedni!
természetesen, ha jogos a kritika /vikinél jogos volt!/, akkor van rá megfelelő topic! - Figyelemfelhívások, Adminok fogadóórája stb.)
tom
#7866   2007. 07. 04. szerda 11:57
surdapapa surdapapa
Rendben, egy lájtos kérdés: -csak be ne indulj mert akkor lájtos kocsival öntöd ránk a kérdéseid! eplus2
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt? -ezeket a kérdéseid nem szeretem, mert nehéz tartalommal megtölteni, hisz maga a kérdés baromság.
ergo nem hiszem, h tudnék ilyen belső tulajdonságot mondani.

(kimoderálva! tessék visszaolvasni!
és nem mindig az admint kritizálni, topicokba belekotnyeleskedni!
természetesen, ha jogos a kritika /vikinél jogos volt!/, akkor van rá megfelelő topic! - Figyelemfelhívások, Adminok fogadóórája stb.)
tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 03. kedd 20:53
Rendben, egy lájtos kérdés:

- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?

És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

kerdes kerdes

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
#7865   2007. 07. 04. szerda 11:49
surdapapa surdapapa
para én olyan embereket mindig hiányolok akivel barátságot kötöttem!
hippet is ezért sajnálom, h el kell mennie!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 03. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 16:17
Kedves töled,hogy megemlítettél,hidd el naponta végigolvasom a nappaliban történteket...
Ha érdemben tudok majd hozzászólni,akkor írni is fogok!
#7864   2007. 07. 04. szerda 11:41
surdapapa surdapapa
régész?
hisz itt vagyok!

hisz nekem rég volt ész is!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:30
Sziasztok!
Küldjek 1 csapat régészt??? nyes

Charlotte...feltehetnél pár kérdést...elég nagy
a csönd... wink
#7863   2007. 07. 04. szerda 11:39
surdapapa surdapapa
a levél hossza a

/a 2*/3000 karaktert meghaladta, így a nemlényeges megértésbennemmagyarázó dolgokat kikvágtam!

még 1*: a Fred bátyám hozzájárulásával adtam közre!
de egybe olvassátok és értelmezzétek!

de a nyelvezetén beszarok! istenemderöhögök, méghaittkellhagynod is!

worship worship worship érte a küldő BARÁTOM-nak
#7862   2007. 07. 04. szerda 11:35
surdapapa surdapapa
Gyerekek!

Ezt a levelet kaptam egy nagyon kedves fórumozó társunktól /aki fel is hatalmazott arra, hogy közkinccsé tegyem/:

Surda te dög!
Hogy basszon meg téged egy talicska majom! Mi a frászt temetsz te engem? nem döglöttem még meg, azzal egy kicsit még várnotok kell.
Először is, hogy azt a mocskos fantáziádat kielégítsem, Freddy bátyád leveléből meg fogod érteni azzal a kevés értelmi képességeddel, is a történtek miértjének fontosabb alkotóelemeit. Ha nem megy, fordulj piszológushoz.
Lásd a levelet:

"kelt mint fejjebb!
Jimmy öcsém!
Láttam aggódtál Freddy bátyádért, ezért írom esztet a levelet, hogy kielégíccsem azt a mocskos
tudáscomjuságutáni vágyadat.
Kezdem az elejjén, másképppen uccse értenéd meg, te minden lotyó kitartója. a fenye eszi az oldalad mi? te pinanyaló. mesélem, talán elfogod. Jártam a netten /eztet majd eccer elmatyarázom
neked, miaz a nett/ rátaláttam egy naggyon jó kocsmára, ahovvá egésszen tűrhető tözsközönsség járt, ameddig énn benemtettem a lábbam. Namost ottannék megismerkedtem egy hajjadonnal aki ugyebbár még szüzecskelévén, jóó orral rendelkezzve, kiszemmelt engem tudva aztat, hogy sszép embör vaggyok, és hát a sokk eszemrőlmek ne is beszéljek. Eztet a kocsmát ggégének híjják igy eccerüen, de megmondom Jimmy öcsém beneted oda a lábad, mertmég a gatyáddat is lehúzzák rulad. Nem, nem lopnak, csak ottanék egy randa perverz népcség, tartózkodik, mindig csak a baszáson, meg a nyalláson /undorító/ jár azz a kevés eszükk. Várgyál még te pernahajder, még nemtartok ott, de nemsokára gyün az igasság pillantása iss. Hoty szavamatt ne felejcsem, megimerkedtem egy szüzhajadonnal, igasság az, hoty az IQujja nem valammi nagy, dehátén nem korrepetállásra mentem amaz becsület süllyesztőeetységgbe. Mivelszépembör vónék /lehetmár montam/ megragatta ennek ahajadonnak a fantázáját a személyöm, és nagyméretű virtuális kurficolásba kesztünk. Esztet itt most nem részletezném, mert fellálnatöle az a lankadtpöcsöd. Nem tudod miasz mi?
A kevés eszöddel eztet nem is tudhatod, de Freddy bátyád neked elmatyarázza, mert mindig is
szivemenviseltem aztat az elbaszott sorsodatt pont. A virtuális kurfic az majdnem olyan mint az
igazikurfic de mégsse az, namostmár érted? te pinnanyaló.
Hát errőllévén szó, amikkor nemvoltunk az egységbbe akkor levelekkelbombáztukegymást, amibbenhogynemondjam nagy virtuállis baszást
rendeztünk de éncsak kurficolásnakhívom ajóneveltetésemokán is, mert az úr mégetyilyenhelyen is ur, nemtuddom megtaganni magamm. Idáigg érted, Jimmy?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 11:15
2.rész:

asztán, esztán keztek a bajok kezdődnni. Volt a múlthétvégénegy natyon elbasszott ténykeddésem, otthatytam a pc-met /majdezt is elmatyarázom
miazeccer/ és itt jön a képpbe az általadd is ismert Régens aki a továbbiakbann csak a feleségg
szereppét töltibe. Temég nem tudhattod, ez egy ártalmas nőszemély, mertmindenbe beleütti az orrát, haköllhanem. Takarittást csinált az én asztalomonaholugyebár senkineksemmi keresnivalója.
Namármost ez a némbör, bár nemtuttya miaza pc, de kezelni tuggya és a kinyitott levelesládámba
beletetteazorrát, nem köllöttvóna. Na ecsém Jimmy itt kezdett Fredbátyádra jönni a nyáriviharosszél,
és mivel csöpögött a levelekből a sperma, megegyéb nőinedvek, Régensőnaccsága számonkérte tőlem, hoty miez a csöpögés, miazasok engyem-bengyem. Monttamneki, hogy az csak virtuális kurficmegilyenek, deaztat monta eza némbör, ha nem hagyom abba akkor nem virtuálisanhanem
valóságosanbeveri a pofámat. Pedig még elsem matyaráztamneki mi az a virtuális, lehethotytutta?
akkor nem tülemmert én nemmontam neki.
Megigértette velem ez a némbör, hoty ebbőlajónevű kocsmábúl önszántambúl kifogok iratkozni, tudod Jimmy öcsém ez megolyanönkéntes mint a kommenistákalatt az önkéntesbelépés aszarba.
Na kapisgálod? te elfajzott pinabuherátor, csak ne szeretnémazta fattyú életöd amikor megigértem,
hoty nemhagylak magadra, nem tuttam mit vállalok. Egyszóval Jimmy naty szarbanvan Fred bátyád
de emléksszel voltunk mármáskor is ilyen slamasztikában, igaz nem virtuálisan deaztat is megoldottuk.
Fojtatom, hoty a lényeget megértsed, te elfajzot pinahajcsár, az illető szüzleánnyalközöltem, a
továbbiakbanha jót akar nekemmeg magának a nevemet feleggye el ety időre, mert itt mindenki mekk lesz nem virtuálisan bassszva. Ahogy néhha bekkukkantok abba ajónevüintézménybe, mertazért ne feledd tedög, hogy aszememrajtavan mocskosírásotokon, és szivenszerintátvenném az irányitást ottannék, dehátaz objekktivv körülményekk nem engedik. Most mivel Fredbátyád nem abból a fattyú családbólszármazik amiböla te nemzeccséged, gondolkodikazon: hotyan lehet a régens éberségétúgy kijáccani, hogy ezajövöben ne letyen problemma. Miközben eztet a levelet irja Freddy bátyád neked a lökött pátyoltjának, kaptam etty levelet virtuálisan,
ety másik nőszemélltől, tudodaki szoktya kergettni az emböröket az üzemegységbe, ő az etyik felszolgáló akinél nincs hitelésmindig kiabál.
Na figyelj Jimmy öcsém, amintlátod Fredbátyád nem maradta kapcabetyár öccséhez hütelen, ebbölis
láthattod, hotyvalóban szivemmenviselem azt hányatott életedet, te pinahajszoló.
Most elköszönök tőledés imátkozzál, hoty addigis amig nem tudokk visszatérni az etységbe Fred bátyád pofája megmarattyon az utókornak virtuálisan megavalóságban is ollyannak amilyenamult héten még volt.
Befejeztem és vigyázz szégyentnehozz a Fredbátyád makulátlanhírnevére,
te dög.

Fred bátyád a Piszkos"
#7861   2007. 07. 04. szerda 11:15
surdapapa surdapapa
2.rész:

asztán, esztán keztek a bajok kezdődnni. Volt a múlthétvégénegy natyon elbasszott ténykeddésem, otthatytam a pc-met /majdezt is elmatyarázom
miazeccer/ és itt jön a képpbe az általadd is ismert Régens aki a továbbiakbann csak a feleségg
szereppét töltibe. Temég nem tudhattod, ez egy ártalmas nőszemély, mertmindenbe beleütti az orrát, haköllhanem. Takarittást csinált az én asztalomonaholugyebár senkineksemmi keresnivalója.
Namármost ez a némbör, bár nemtuttya miaza pc, de kezelni tuggya és a kinyitott levelesládámba
beletetteazorrát, nem köllöttvóna. Na ecsém Jimmy itt kezdett Fredbátyádra jönni a nyáriviharosszél,
és mivel csöpögött a levelekből a sperma, megegyéb nőinedvek, Régensőnaccsága számonkérte tőlem, hoty miez a csöpögés, miazasok engyem-bengyem. Monttamneki, hogy az csak virtuális kurficmegilyenek, deaztat monta eza némbör, ha nem hagyom abba akkor nem virtuálisanhanem
valóságosanbeveri a pofámat. Pedig még elsem matyaráztamneki mi az a virtuális, lehethotytutta?
akkor nem tülemmert én nemmontam neki.
Megigértette velem ez a némbör, hoty ebbőlajónevű kocsmábúl önszántambúl kifogok iratkozni, tudod Jimmy öcsém ez megolyanönkéntes mint a kommenistákalatt az önkéntesbelépés aszarba.
Na kapisgálod? te elfajzott pinabuherátor, csak ne szeretnémazta fattyú életöd amikor megigértem,
hoty nemhagylak magadra, nem tuttam mit vállalok. Egyszóval Jimmy naty szarbanvan Fred bátyád
de emléksszel voltunk mármáskor is ilyen slamasztikában, igaz nem virtuálisan deaztat is megoldottuk.
Fojtatom, hoty a lényeget megértsed, te elfajzot pinahajcsár, az illető szüzleánnyalközöltem, a
továbbiakbanha jót akar nekemmeg magának a nevemet feleggye el ety időre, mert itt mindenki mekk lesz nem virtuálisan bassszva. Ahogy néhha bekkukkantok abba ajónevüintézménybe, mertazért ne feledd tedög, hogy aszememrajtavan mocskosírásotokon, és szivenszerintátvenném az irányitást ottannék, dehátaz objekktivv körülményekk nem engedik. Most mivel Fredbátyád nem abból a fattyú családbólszármazik amiböla te nemzeccséged, gondolkodikazon: hotyan lehet a régens éberségétúgy kijáccani, hogy ezajövöben ne letyen problemma. Miközben eztet a levelet irja Freddy bátyád neked a lökött pátyoltjának, kaptam etty levelet virtuálisan,
ety másik nőszemélltől, tudodaki szoktya kergettni az emböröket az üzemegységbe, ő az etyik felszolgáló akinél nincs hitelésmindig kiabál.
Na figyelj Jimmy öcsém, amintlátod Fredbátyád nem maradta kapcabetyár öccséhez hütelen, ebbölis
láthattod, hotyvalóban szivemmenviselem azt hányatott életedet, te pinahajszoló.
Most elköszönök tőledés imátkozzál, hoty addigis amig nem tudokk visszatérni az etységbe Fred bátyád pofája megmarattyon az utókornak virtuálisan megavalóságban is ollyannak amilyenamult héten még volt.
Befejeztem és vigyázz szégyentnehozz a Fredbátyád makulátlanhírnevére,
te dög.

Fred bátyád a Piszkos"
#7860   2007. 07. 04. szerda 11:05
Rosemary Rosemary
Nahát én is igérgettem sok jót a szüleimnek, néha még az igérésre sem volt szükség, mert egyke vagyok, elkényeztetett is, és jóformán mindent megkapok, amit csak kieszelek...A piszkos körmök nekem is undoritóak, nem csak a nők esetében, hanem a férfiaknál is...És olyan újjakkal ne akarjon senki sem engem megújjazni, amelyeken piszkos köröm van... violent gun
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 09:00
Jó reggelt Mindenkinek!
1. Írtam szerelmes verseket, valahol meg is vannak, csak tudnám hol. A dolog érdekessége, hogy a verseim olyan időszakban írtam, amikor nem is voltam szerelmes. A legjobbat például egy rém unalmas kémiaórán írtam általánosban.
2. Nem volt nehéz kamaszkorom, se számomra, sem a családom számára. Megígértem, hogy jól tanulok, ha a heti egy discóba elmehetek. Amúgy a napi bejárás a suliba(3-4 óra eléggé lefárasztott), és akkor a napi 8 tanórára sem mondták, hogy túl vagyunk terhelve.
3. Engem itt a GG-n az szokott felbosszantani a képeken, amikor látok egy szép nőt, pl. a kitárt punciknál, és a körme ápolatlan, koszos, vagy a festék helyenként le van peregve. Diszharmónikus. A lyukas harisnya is bosszantó dolog, vagy leveszi a hölgy, vagy felvesz egy hibátlan új darabot.
#7859   2007. 07. 04. szerda 09:00
zelli zelli
Jó reggelt Mindenkinek!
#7858   2007. 07. 04. szerda 08:41
Rosemary Rosemary
Jó reggelt mindenkinek! Én még alszok...De fizikailag itt vagyok valszeg... hehe oooo
#7857   2007. 07. 04. szerda 07:42
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt! nappal"isok" van, felkelt a napocska!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#7856   2007. 07. 04. szerda 06:56
MmePrune MmePrune VIP Admin
jóregg smile
kamaszkor? (kamaszkorom legszebb nyara vigyor2 )most szembesülök vele, hogy milyen is lehettem...arra nagyon emlékszem, hogy anyám kiabál: muszáj, hogy mindig tied legyen az utolsó szó??? és most ugyanezt kiabálom én is állandóan, pedig még csak 11 hehe
de asszem a kamaszkorom nem volt különösen izgalmas, inkább 18 után

és írtam szerelmesverset 12-13 éves koromban, falun a nagyanyámnál, és oda is adtam a fiúnak nagyon fondormányos módon, és természetesen csak "találtuk a kapu előtt" hehe kár, hogy nincs róla másolat, mert nem emlékszem rá smile
másnak nem írtam sose igazi szerelmes verset, és levelet sem...
viszont verseket írtam, szaközzép elsőben, egy diáknapra...őskori, ókori, középkori szerelmi jelenetet, de sajna az sincs meg...lányosztályba jártam, és úgy csináltuk meg a lovagos jelenetet, hogy lányok harisnyanadrágot vettek fel, és visszatűrték a derekába alulról a bő szoknyát...jó lett a szöveg is, és az előadás is smile

hiba, ami erotikus? nem jut eszembe ilyen...de ha egy pasi mimózán tud viselkedni, az nagyon szexi tud lenni....persze nem minden helyzetben, és nem mindig smile
#7855   2007. 07. 04. szerda 06:40
gazosgyuri gazosgyuri
Jóóó reggelt....pffff! wink

Bip-bip... wave
Wágta...wágta...iszkiri....tempó...lol!
#7854   2007. 07. 04. szerda 01:10
zelli zelli
Köteleségemnek érzem, hogy egy fontos ember kérdéseire válaszoljak!
1. A hazugság: Többször meg lettem vezetve, ezekszerint jó a tűrőképességem!
2. Némi büntetőjogi tapasztalat után azt kell mondanom, csak szigorú büntetéssel lehet a nagyon rosszat megelőzni. Szószerint a büntetőjogot szigorítanám. Halálbüntetés, ahol kell, igen.

"Ami nekem és neked jó, az nekünk jó!

Gizus
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:53
Rendben, egy lájtos kérdés:

- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?

És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

kerdes kerdes

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
#7853   2007. 07. 04. szerda 00:16
gazosgyuri gazosgyuri
Jó éjt mindenkinek... wave
#7852   2007. 07. 04. szerda 00:02
gazosgyuri gazosgyuri
Woltak ott kérem természetesnek tünő gondatlan
események... nyes
Hát igen...de azokról nm írnék...mekkora barmok woltunk néha-néha... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 23:51
Szerintem nem gondatlanságra, hanem gondtalanságra gondoltál smile
#7851   2007. 07. 03. kedd 23:51
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Szerintem nem gondatlanságra, hanem gondtalanságra gondoltál smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 23:39
Nm mondanám,hogy nehéz kamaszkorom wolt...
Nm wiselt meg a felnőtté wálás...néha nm is érzem magam felnőttnek...ez baj?? wink

A szüleimet mindig kiakasztottam...sokat csawarogtam...majd a motorozással okoztam anyámnak jó pár álmátlan éjszakát... wink
Hmm...de jó idők woltak...talán a gondatlanság és
a szabadság érzete miatt...jó wóna néha újra átélni
dolgokat... wink
#7850   2007. 07. 03. kedd 23:39
gazosgyuri gazosgyuri
Nm mondanám,hogy nehéz kamaszkorom wolt...
Nm wiselt meg a felnőtté wálás...néha nm is érzem magam felnőttnek...ez baj?? wink

A szüleimet mindig kiakasztottam...sokat csawarogtam...majd a motorozással okoztam anyámnak jó pár álmátlan éjszakát... wink
Hmm...de jó idők woltak...talán a gondatlanság és
a szabadság érzete miatt...jó wóna néha újra átélni
dolgokat... wink

... 2043 2044 2045 2046 2047 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!