Én meg 2,8 kg-mal. De a bolond uram szintén 4,5 kilós volt, és a születési súly apai úton öröklődik (szarvasmarháknál legalábbis
)
(ja, nem kell nagyon sajnálni a szülés miatt, mert császár lett belőle végül, szóval nem kellett kinyomnom - még szerencse. Majd' lefordultam a műtőasztalról, mikor a fülembe súgta a nővér: 4,5 kiló, 60 centi.) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:53

(ja, nem kell nagyon sajnálni a szülés miatt, mert császár lett belőle végül, szóval nem kellett kinyomnom - még szerencse. Majd' lefordultam a műtőasztalról, mikor a fülembe súgta a nővér: 4,5 kiló, 60 centi.) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

4,5kilós gyerköc??Az szép súly...nm semmi...ha belegondolok én 3,65 kg-mal születtem...

4,5kilós gyerköc??Az szép súly...nm semmi...ha belegondolok én 3,65 kg-mal születtem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:46

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hát, ez egy bonyolult kérdés, szerintem másokat nem nagyon érdekel a két oldalas véleményem, úgyhogy el sem kezdem
Az én barátnőim között nagyon sokan szoptattak 2-3 évig.
De olyat is ismerek, aki féltette a mellét.
Meg olyat is, akinek a sok hülye tanács miatt (éjjel ne szoptass, hanem teáztass) hamar elapadt a teje.
És igenis terhesség az! Főleg a vége. Főleg akkor, ha 4,5 kilós gyereket cipelsz bent. Alig bírtam vonszolni magam. Ja és hőségriadók voltak azokban a hetekben. A szülésem napján pl. 38 fok.
Na, kipanaszkodtam magam

Meg olyat is, akinek a sok hülye tanács miatt (éjjel ne szoptass, hanem teáztass) hamar elapadt a teje.
És igenis terhesség az! Főleg a vége. Főleg akkor, ha 4,5 kilós gyereket cipelsz bent. Alig bírtam vonszolni magam. Ja és hőségriadók voltak azokban a hetekben. A szülésem napján pl. 38 fok.
Na, kipanaszkodtam magam

Hát, ez egy bonyolult kérdés, szerintem másokat nem nagyon érdekel a két oldalas véleményem, úgyhogy el sem kezdem
Na, kipanaszkodtam magam
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:35

Na, kipanaszkodtam magam

Azon csodálkoztam,hogy 2 éwig szoptattál (csak elírtam a számot) mert nm nagyon jellemző,hogy
mostanság 2 éwig szoptatnak az anyukák...nincs addig tejük...féltik a mellüket stb...
Az gondoltam,hogy terhesség alatt...bocsánat...wárandósságod(de fura!) alatt nm ittál...
mostanság 2 éwig szoptatnak az anyukák...nincs addig tejük...féltik a mellüket stb...
Az gondoltam,hogy terhesség alatt...bocsánat...wárandósságod(de fura!) alatt nm ittál...

Mijazhogy jó éjszakát???
Howa-howa...ilen korai órán??
Howa-howa...ilen korai órán??

Azon csodálkoztam,hogy 2 éwig szoptattál (csak elírtam a számot) mert nm nagyon jellemző,hogy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:22

Admin

Két évig szoptattam, meg előtte a 9 hónap terhesség, és a fogantatás (október) előtt nyáron voltam utoljára buliban, ahol ittam. Szóval így jön ki a három év.
(ja, ezt a szoptatást azért nem úgy kell elképzelni, hogy 3 óránként mellre raktam a 2 éves, választékosan beszélő gyerekemet. Csak elalváshoz kérte a cicit. Ti, srácok, gondolom nem csak ahhoz kéritek...
)
(ja, ezt a szoptatást azért nem úgy kell elképzelni, hogy 3 óránként mellre raktam a 2 éves, választékosan beszélő gyerekemet. Csak elalváshoz kérte a cicit. Ti, srácok, gondolom nem csak ahhoz kéritek...

nah...most tök hülyeséget írtál...de majd jön moncy és elmondja a vodka jótékony hatását

Te ma nagyon sok dologra rájöttél. El bírsz viselni ennyi újdonságot egyszerre, vagy kérsz egy kis boro(z)gatást?
Szia Gyuri!
Na most nézem és ha én szopatok valakit akkor nekem sem szabad innom. Te Úristen és ezt most mondjátok, tutttam előbb utóbb baj lesz ebből.
Na jóccakát ez most betette a kaput, mekkk vagyok átkozva!..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Na most nézem és ha én szopatok valakit akkor nekem sem szabad innom. Te Úristen és ezt most mondjátok, tutttam előbb utóbb baj lesz ebből.
Na jóccakát ez most betette a kaput, mekkk vagyok átkozva!..

Két évig szoptattam, meg előtte a 9 hónap terhesség, és a fogantatás (október) előtt nyáron voltam utoljára buliban, ahol ittam. Szóval így jön ki a három év.
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

3 éwig szoptattad a gyerköcöt???
Azzé nm ittál??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 19:02

Admin

Prune soha-soha nem ülne volánhoz ittasan.
De az is lehet, hogy a virsli-kolbász cukkolás után én meg soha-soha nem ülök mellé, amikor ő a volánnál ül...
A részegséget azért írta, mert most már nem szoptatok és ihatok végre alkoholt, és mivel 3 éve nem ittam, kilátásba helyeztem egy mattrészegséget
De az is lehet, hogy a virsli-kolbász cukkolás után én meg soha-soha nem ülök mellé, amikor ő a volánnál ül...

A részegséget azért írta, mert most már nem szoptatok és ihatok végre alkoholt, és mivel 3 éve nem ittam, kilátásba helyeztem egy mattrészegséget

Rendben kedves Szilvia!
Csak hipp bácsinak nem kell megmagyarázni a bizonyítványt, egyébként sem vagyok pedagógus.
A másik kedves pedagógusnéni /na jó kislány/ hipp bácsi rendkívül jó indulatú és mindent elhisz....
de a feneketek elverése meg a hajtépés az nagyon teccik!!!!! beszállhatnék én is? barátom micsoda távlatok....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 20:40
Csak hipp bácsinak nem kell megmagyarázni a bizonyítványt, egyébként sem vagyok pedagógus.
A másik kedves pedagógusnéni /na jó kislány/ hipp bácsi rendkívül jó indulatú és mindent elhisz....
de a feneketek elverése meg a hajtépés az nagyon teccik!!!!! beszállhatnék én is? barátom micsoda távlatok....

(nézd...a végtelenségig már úgysem titkolhattuk volna...de majd én kimagyarázom
)
az van hipp, hogy láthatod ctrl c+v-ztem, és véletlenül kijelöltem a fenekelést is, szóval egy szimpla elírás
egyébként meg komolyra fordítva:szerintem mindenkiben van egy kis szado-mazo hajlam...amíg nem véresre verik a seggem, addig én is élvezem, és a hajtépésre is vonatkozik némi kis gyengédség...és akkor még az agyi erogén zónát ki is felejtettem...nálam nagyon sok minden motiváció az agyból indul ki

az van hipp, hogy láthatod ctrl c+v-ztem, és véletlenül kijelöltem a fenekelést is, szóval egy szimpla elírás

egyébként meg komolyra fordítva:szerintem mindenkiben van egy kis szado-mazo hajlam...amíg nem véresre verik a seggem, addig én is élvezem, és a hajtépésre is vonatkozik némi kis gyengédség...és akkor még az agyi erogén zónát ki is felejtettem...nálam nagyon sok minden motiváció az agyból indul ki

Az egészséges vadságot Én is szeretem! A karmolást, a paskolást, a harapdálást, és igen a hajhúzást is, de kölcsönösen!
Nálam az egész testem erogén zóna, ha szakértő nyúl hozzá! Igen az agy is az, ha agyilag nem izgatnak fel, akkor no sex! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 20:40
Nálam az egész testem erogén zóna, ha szakértő nyúl hozzá! Igen az agy is az, ha agyilag nem izgatnak fel, akkor no sex! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

)

)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 20:10

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Bakker, Szilvi, Hipp rájött!!!

Hálából mit tegyek neked? A rabszolgád leszek, mindent megteszek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 20:17

Törölt felhasználó (94621)

Ez kislány a megérzés, én is tudok sikítozni, nem is kicsit.
Ja tudom és én segítettem neked a képfeltöltést megtanulni, hálából.....

Ez kislány a megérzés, én is tudok sikítozni, nem is kicsit.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 20:12

Hipp! Nem tudom miért, de én nagyon kivánlak téged...
De komolyan...Mi lehet ennek a kiváltó oka?

Hipp! Nem tudom miért, de én nagyon kivánlak téged...
De komolyan...Mi lehet ennek a kiváltó oka?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 19:08

Kedves Rosemary!
Nem volt rá időm, ma nagyon elfoglalt voltam, akkor most szeretettel köszöntöm a sikítozós kislányt a délvidékről.
Nem volt rá időm, ma nagyon elfoglalt voltam, akkor most szeretettel köszöntöm a sikítozós kislányt a délvidékről.

Bakker, Szilvi, Hipp rájött!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 20:09

Háááát bizonyos összefüggéseket véltem felfedezni a két leányzó élvezési szokása között és számomra túl nagy a hasonlóság lehet, hogy ez mind a véletlenek műve?
Szilvia:
Orgazmus kiváltását segítő trükkök: fenekelés, hajhúzás nálam is...illetve az igen aktív nyelvjáték
Charlotte:
Orgazmus kiváltását segítő trükkök: vibri, fenekelés, hajhúzás.
ha tévedtem fenekeljetek el engem is, ti kis aranyosak....lebuktatok....
Szilvia:
Orgazmus kiváltását segítő trükkök: fenekelés, hajhúzás nálam is...illetve az igen aktív nyelvjáték
Charlotte:

Háááát bizonyos összefüggéseket véltem felfedezni a két leányzó élvezési szokása között és számomra túl nagy a hasonlóság lehet, hogy ez mind a véletlenek műve?
Szilvia:
Charlotte:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 19:58
Szilvia:
Charlotte:

Admin

Menj vissza az orgazmusba, léci! Kérdésem van és zsarollak én is.

Menj vissza az orgazmusba, léci! Kérdésem van és zsarollak én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 19:56

Köszönöm az adminlányok hozzáállását és válaszaikat a másik topicban, én barom, hogy az orromig nem láttam, na de gyerkőcök egy qrva nagy dologra jöttem rá, bár lehet, hogy ez már csak nekem új. wazze mit kell megérnem..........

Köszönöm az adminlányok hozzáállását és válaszaikat a másik topicban, én barom, hogy az orromig nem láttam, na de gyerkőcök egy qrva nagy dologra jöttem rá, bár lehet, hogy ez már csak nekem új. wazze mit kell megérnem..........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 11. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 19:35

huh...ez meleg helyzet volt
ezer esti dolgom van, de éreztem, hogy be kell lépjek egy pillanatra...
most már mehet hipp a konyhába, hogy a konyhaasztalos megdöngetés után vacsorázni is tudjon

most már mehet hipp a konyhába, hogy a konyhaasztalos megdöngetés után vacsorázni is tudjon