Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2014 2015 2016 2017 2018 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8448   2007. 07. 12. csütörtök 14:43
tom1019 tom1019 VIP Admin
nézd!
ezt a sör márkát, és az üvegben lévő kellemesre hűtött nedűt valóban nagyon szeretem,
de nem vagyok korrupt és megvehető admin... nyes smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 12. csütörtök 14:32
Szia, macskazembör, ez a szokásos "rondó"-d? Gyere, pihenj meg, s szopd le egy Becks nyakát, no! vigyor2 wave Hát hogy s mint, kedvesem? smile Egy puszikát sem adsz itt, Nagyjózsi "oltára" előtt? wink wave

#8447   2007. 07. 12. csütörtök 14:32
X Törölt felhasználó (7767)
Szia, macskazembör, ez a szokásos "rondó"-d? Gyere, pihenj meg, s szopd le egy Becks nyakát, no! vigyor2 wave Hát hogy s mint, kedvesem? smile Egy puszikát sem adsz itt, Nagyjózsi "oltára" előtt? wink wave

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 12. csütörtök 14:28
szerintem Te most egy tiltásért könyörögsz a szokásos önsajnálos hülye dumáddal... hehe mf2 eplus2
#8446   2007. 07. 12. csütörtök 14:28
szerintem Te most egy tiltásért könyörögsz a szokásos önsajnálos hülye dumáddal... hehe mf2 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 12. csütörtök 14:25
Jooooóóóóreggelt dominák és domináltak! smile Alázatosan kérnék egy falikampót, no, nem, hogy felhúzzam oda magam, hanem a nyuszisapkámnak, és lehetőleg karnyújtásnyira és a pult közelében! smile Aztán jöhet az a bizonyos garrone citrommal-cukorral-jéggel! vigyor2 wave
#8445   2007. 07. 12. csütörtök 14:25
X Törölt felhasználó (7767)
Jooooóóóóreggelt dominák és domináltak! smile Alázatosan kérnék egy falikampót, no, nem, hogy felhúzzam oda magam, hanem a nyuszisapkámnak, és lehetőleg karnyújtásnyira és a pult közelében! smile Aztán jöhet az a bizonyos garrone citrommal-cukorral-jéggel! vigyor2 wave
#8444   2007. 07. 12. csütörtök 14:19
MmePrune MmePrune VIP Admin
domina barbie, kicsit nőiesebb formában:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 12. csütörtök 13:24
Na, megint egy hülye kérdés:

Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban nyes )

1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?

2) Hogy nézne ki Gennyzsákszem Barbie?

vigyor kerdes kerdes

Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:

#8443   2007. 07. 12. csütörtök 14:17
MmePrune MmePrune VIP Admin
pocikám, édes smile tudom, hogy előre kell nézni, de nem árt a régi jó dolgok közül a beváltat megtartani smile és alkalmazni olykor-olykor...és a mostani szokások között is van egy csomó elfuserált haszontalanság...de nem vitathatod, hogy régebben humánusabb volt minden...
nem kötelező velem egyetérteni, csak ajánlott, mert tuuuuudod:

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 12. csütörtök 13:49
csajszi!
ki mondta, hogy nem értek veled egyet, én csak a mostani szokásokról karatyoltam és nem a múltról!
mindig előre kell nézni, mert különben könnyen pofára eshetünk... eplus2
#8442   2007. 07. 12. csütörtök 14:09
Moncy Moncy
Jóóó napokat nappalisok!

Még nincs is telihold mégis nagy az összevisszaság nyes

Boltok: otthon szombat déltől csak a kocsmák vannak nyitva... Eddig és most is tudnak úgy élni az emberek h. nem rohangálnak vasárnap vásárolni...

Itthon van egy maszek az utca végén... és elég nagy a forgalom 7végén is... Vasárnap reggel 6-kor már lehet menni a friss meleg ropogós pékáruért...

Elég nagyfokú fóbiám volt, így évekig kizárólag este-éjszaka ejtettem meg a nagybevásárlást...
A szombati vevő-kontra vevő afférom miatt (lásd dühöngő wink újra úgy határoztam h. nem tolongok... Visszaállunk az écakai vásárolgatásra...

Egyébként: jó pár ismerősöm dolgozik a környékbeli multi boltokban... nem hiszitek el: versenyeznek ki menjen 7végén dolgozni... wink

A maszeknak meg saját érdeke h. nyitva legyen amikor más zárva...
#8441   2007. 07. 12. csütörtök 13:59
X Törölt felhasználó (729)
Lemaradtam valamirôl?
Hogy jön ide Claudia?
Köszi! lookaround
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:29
Basszátok meg a Kiszel Tündét...Azért megtudom érteni Liptai Claudiát... hehe eplus2
#8440   2007. 07. 12. csütörtök 13:59
de megérdemlik...vasárnap a multiknál az igazgatótól a részlegvezetőkik bezárólag (ők a legjobban premizáltak) állítanám a pultok és a pénztárak mögéééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!! hehe
#8439   2007. 07. 12. csütörtök 13:49
csajszi!
ki mondta, hogy nem értek veled egyet, én csak a mostani szokásokról karatyoltam és nem a múltról!
mindig előre kell nézni, mert különben könnyen pofára eshetünk... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 12. csütörtök 08:47
ember! te miről beszélsz?? én emlékszem még rá, hogy szombaton egyig voltak nyitva a boltok, és az apám minden szombaton reggel elhozta az elrakatott tejet, kenyeret...és érdekes módon sosem volt probléma, hogy szombat egy órától hétfő reggelig nem tudtunk vásárolni...persze az még más világ volt...és nem mondom, hogy én nem szaladok el vasárnap a corába, ha valamit elfelejtek, de seggbe rúgnám azt a szülőt, aki vasárnap délután ráérősen tolja a púposra töltött kocsiban a gyerekét, miközben kint süt a nap...régebben képesek voltunk megtervezni, hogy mire van szükségünk a hétvégén, manapság már nem?
mellesleg biztos, hogy elveszi az időt a vasárnapi vásárlás a családtól, a gyerekektől, és nem igaz, hogy nincs pénz kirándulásra, meg programokra, mert azt a pénzt elvásárolják..
és a másik fontos dolog, hogy általában a kereskedelemben nők dolgoznak, akiknek van családjuk, gyerekük(eik), háztartásuk...egyszerűen a családanyákat nagyobbrészt délelőtt ültetném pénztárba, azok a női munkavállalók, akik meg kevésbé kötöttebbek, azok mennének délutános műszakra
szóval: a vasárnapi nyitva tartás egy nagy baromság!!!
egyébként meg pszichológiai hadviselés hehe én is hülye vagyok, mert elmegyek egy kenyérért, és ezer alatt sose úszom meg, mert ez is olcsó, meg az is, és majd úgyis kell, és de jó, hogy csak ennyi...blablabla
#8438   2007. 07. 12. csütörtök 13:38
X Törölt felhasználó (94621)
Barbie babáról keveset tudok érthető okokból, de a punája szőrös lenne, és nem engedném leborotválni. slussz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban nyes )

1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?

vigyor kerdes kerdes

Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:

#8437   2007. 07. 12. csütörtök 13:34
Rosemary Rosemary
Soha nem Barbieztam, azt sem tudom, hogy hogy néztek ki, most láttam egy párat...Nem is tudom, hogy milyent tudnék én csinálni, mondjuk olyan ördög Barbiet szarvakkal, meg olyan villával a kezében, hogy a kislányok ijedezzenek tőle... eplus2 Na jó nem, akkor inkább valami olyant, ami megbünteti a pasikat, ha rosszak... hehe

vigyor kerdes kerdes

#8436   2007. 07. 12. csütörtök 13:32
Rájöttem, hogy nagy marhaságot kérdeztem, miután elküldtem, a kisérleteket én fogom lefolytatni és beszámolok róla.

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:26
Erre a kérdésre sajnos nem tudok konkrét választ adni, mert ilyen irányú kísérleteket még nem folytattam.
Magyarul: ha meg akarod tudni, ki kell próbálnod!
wink
#8435   2007. 07. 12. csütörtök 13:29
Rosemary Rosemary
Basszátok meg a Kiszel Tündét...Azért megtudom érteni Liptai Claudiát... hehe eplus2
#8434   2007. 07. 12. csütörtök 13:26
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Erre a kérdésre sajnos nem tudok konkrét választ adni, mert ilyen irányú kísérleteket még nem folytattam.
Magyarul: ha meg akarod tudni, ki kell próbálnod!
wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 12. csütörtök 13:22
Kedves Charlotte!
Mivel Moncy őnaccsága váltig állítja a vodka jótékony hatását a spermában és én ezt nem vitatom, lenne egy kérdésem.
Látom vodka-narancsot készülsz fogyasztani. A kérdésem a következő ha én punát nyalok, spec. most khmmm.... a tiéd, akkor észreveszem hogy mit ittál? Kicsit nehezen fogalmazok lányos zavaromban, de én bízom benne rájössz mit akarok kérdezni. A csajoknál is műxik a dolog?
#8433   2007. 07. 12. csütörtök 13:24

vigyor kerdes kerdes

#8432   2007. 07. 12. csütörtök 13:22
Kedves Charlotte!
Mivel Moncy őnaccsága váltig állítja a vodka jótékony hatását a spermában és én ezt nem vitatom, lenne egy kérdésem.
Látom vodka-narancsot készülsz fogyasztani. A kérdésem a következő ha én punát nyalok, spec. most khmmm.... a tiéd, akkor észreveszem hogy mit ittál? Kicsit nehezen fogalmazok lányos zavaromban, de én bízom benne rájössz mit akarok kérdezni. A csajoknál is műxik a dolog?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:13
Bakker, Szilva, először azt hittem, hogy valami nagy baj van, aztán láttam, hogy mi történt.
Veled érzek!!! De ha nem haragszol, én vodka-narancsot iszok bánatomban.
eplus2
#8431   2007. 07. 12. csütörtök 13:13
Bakker, Szilva, először azt hittem, hogy valami nagy baj van, aztán láttam, hogy mi történt.
Veled érzek!!! De ha nem haragszol, én vodka-narancsot iszok bánatomban.
eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 12. csütörtök 12:32
ne haragudjatok, de most két órán keresztül biztosan nem tudok írni...meg kellett tennem valamit, amitől vérzik a szivem, de a köz jól felfogott érdeke ezt diktálta...magamba roskadok, és bánatomat borba fojtom...nem tudom, hogy két óra múlva milyen állapotban leszek, de talán túlesek a letargikus pontokon...és ha nem haragszotok, akkor én most magamra zárom a kagyló fedelét

#8430   2007. 07. 12. csütörtök 13:06
zelli zelli
Dehogynem ismerem fel, de ez inkább willendorfi vénusz! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 12. csütörtök 13:03
Mivel Szilviának zárolnia kellett egy frissen nyított topicot, /jogosan/ úgy döntött ha az ő gyomra felfordult, akkor a miénk se maradjon ki ebből a jóból.
Zelli tényleg nem ismerted fel ezt a milói vénuszt játszó honleányt?
Hát a Kiszel Tündécske, ez butább mint sok évi átlag.
SURDA! hol vagy? dobsz egy hátast ha ezt meglátod. mmePrune bosszút állt helyettem is.

nyes
#8429   2007. 07. 12. csütörtök 13:03
Mivel Szilviának zárolnia kellett egy frissen nyított topicot, /jogosan/ úgy döntött ha az ő gyomra felfordult, akkor a miénk se maradjon ki ebből a jóból.
Zelli tényleg nem ismerted fel ezt a milói vénuszt játszó honleányt?
Hát a Kiszel Tündécske, ez butább mint sok évi átlag.
SURDA! hol vagy? dobsz egy hátast ha ezt meglátod. mmePrune bosszút állt helyettem is.

nyes

... 2014 2015 2016 2017 2018 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!