nézd!
ezt a sör márkát, és az üvegben lévő kellemesre hűtött nedűt valóban nagyon szeretem,
de nem vagyok korrupt és megvehető admin...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 14:32
ezt a sör márkát, és az üvegben lévő kellemesre hűtött nedűt valóban nagyon szeretem,
de nem vagyok korrupt és megvehető admin...

Törölt felhasználó (7767)

Szia, macskazembör, ez a szokásos "rondó"-d? Gyere, pihenj meg, s szopd le egy Becks nyakát, no!
Hát hogy s mint, kedvesem?
Egy puszikát sem adsz itt, Nagyjózsi "oltára" előtt?

Szia, macskazembör, ez a szokásos "rondó"-d? Gyere, pihenj meg, s szopd le egy Becks nyakát, no!
Hát hogy s mint, kedvesem?
Egy puszikát sem adsz itt, Nagyjózsi "oltára" előtt?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 14:28

szerintem Te most egy tiltásért könyörögsz a szokásos önsajnálos hülye dumáddal...

szerintem Te most egy tiltásért könyörögsz a szokásos önsajnálos hülye dumáddal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 14:25

Törölt felhasználó (7767)

Jooooóóóóreggelt dominák és domináltak!
Alázatosan kérnék egy falikampót, no, nem, hogy felhúzzam oda magam, hanem a nyuszisapkámnak, és lehetőleg karnyújtásnyira és a pult közelében!
Aztán jöhet az a bizonyos garrone citrommal-cukorral-jéggel!

Jooooóóóóreggelt dominák és domináltak!
Alázatosan kérnék egy falikampót, no, nem, hogy felhúzzam oda magam, hanem a nyuszisapkámnak, és lehetőleg karnyújtásnyira és a pult közelében!
Aztán jöhet az a bizonyos garrone citrommal-cukorral-jéggel!

domina barbie, kicsit nőiesebb formában:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:24

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, megint egy hülye kérdés:
Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban
)
1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?
2) Hogy nézne ki Gennyzsákszem Barbie?
Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:
Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban

1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?

Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:

pocikám, édes
tudom, hogy előre kell nézni, de nem árt a régi jó dolgok közül a beváltat megtartani
és alkalmazni olykor-olykor...és a mostani szokások között is van egy csomó elfuserált haszontalanság...de nem vitathatod, hogy régebben humánusabb volt minden...
nem kötelező velem egyetérteni, csak ajánlott, mert tuuuuudod:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:49

nem kötelező velem egyetérteni, csak ajánlott, mert tuuuuudod:

csajszi!
ki mondta, hogy nem értek veled egyet, én csak a mostani szokásokról karatyoltam és nem a múltról!
mindig előre kell nézni, mert különben könnyen pofára eshetünk...
ki mondta, hogy nem értek veled egyet, én csak a mostani szokásokról karatyoltam és nem a múltról!

Jóóó napokat nappalisok!
Még nincs is telihold mégis nagy az összevisszaság
Boltok: otthon szombat déltől csak a kocsmák vannak nyitva... Eddig és most is tudnak úgy élni az emberek h. nem rohangálnak vasárnap vásárolni...
Itthon van egy maszek az utca végén... és elég nagy a forgalom 7végén is... Vasárnap reggel 6-kor már lehet menni a friss meleg ropogós pékáruért...
Elég nagyfokú fóbiám volt, így évekig kizárólag este-éjszaka ejtettem meg a nagybevásárlást...
A szombati vevő-kontra vevő afférom miatt (lásd dühöngő
újra úgy határoztam h. nem tolongok... Visszaállunk az écakai vásárolgatásra...
Egyébként: jó pár ismerősöm dolgozik a környékbeli multi boltokban... nem hiszitek el: versenyeznek ki menjen 7végén dolgozni...
A maszeknak meg saját érdeke h. nyitva legyen amikor más zárva...
Még nincs is telihold mégis nagy az összevisszaság

Boltok: otthon szombat déltől csak a kocsmák vannak nyitva... Eddig és most is tudnak úgy élni az emberek h. nem rohangálnak vasárnap vásárolni...
Itthon van egy maszek az utca végén... és elég nagy a forgalom 7végén is... Vasárnap reggel 6-kor már lehet menni a friss meleg ropogós pékáruért...
Elég nagyfokú fóbiám volt, így évekig kizárólag este-éjszaka ejtettem meg a nagybevásárlást...
A szombati vevő-kontra vevő afférom miatt (lásd dühöngő

Egyébként: jó pár ismerősöm dolgozik a környékbeli multi boltokban... nem hiszitek el: versenyeznek ki menjen 7végén dolgozni...

A maszeknak meg saját érdeke h. nyitva legyen amikor más zárva...
Lemaradtam valamirôl?
Hogy jön ide Claudia?
Köszi!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:29
Hogy jön ide Claudia?
Köszi!

Basszátok meg a Kiszel Tündét...Azért megtudom érteni Liptai Claudiát...

de megérdemlik...vasárnap a multiknál az igazgatótól a részlegvezetőkik bezárólag (ők a legjobban premizáltak) állítanám a pultok és a pénztárak mögéééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!

csajszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 08:47

ember! te miről beszélsz?? én emlékszem még rá, hogy szombaton egyig voltak nyitva a boltok, és az apám minden szombaton reggel elhozta az elrakatott tejet, kenyeret...és érdekes módon sosem volt probléma, hogy szombat egy órától hétfő reggelig nem tudtunk vásárolni...persze az még más világ volt...és nem mondom, hogy én nem szaladok el vasárnap a corába, ha valamit elfelejtek, de seggbe rúgnám azt a szülőt, aki vasárnap délután ráérősen tolja a púposra töltött kocsiban a gyerekét, miközben kint süt a nap...régebben képesek voltunk megtervezni, hogy mire van szükségünk a hétvégén, manapság már nem?
mellesleg biztos, hogy elveszi az időt a vasárnapi vásárlás a családtól, a gyerekektől, és nem igaz, hogy nincs pénz kirándulásra, meg programokra, mert azt a pénzt elvásárolják..
és a másik fontos dolog, hogy általában a kereskedelemben nők dolgoznak, akiknek van családjuk, gyerekük(eik), háztartásuk...egyszerűen a családanyákat nagyobbrészt délelőtt ültetném pénztárba, azok a női munkavállalók, akik meg kevésbé kötöttebbek, azok mennének délutános műszakra
szóval: a vasárnapi nyitva tartás egy nagy baromság!!!
egyébként meg pszichológiai hadviselés
én is hülye vagyok, mert elmegyek egy kenyérért, és ezer alatt sose úszom meg, mert ez is olcsó, meg az is, és majd úgyis kell, és de jó, hogy csak ennyi...blablabla
mellesleg biztos, hogy elveszi az időt a vasárnapi vásárlás a családtól, a gyerekektől, és nem igaz, hogy nincs pénz kirándulásra, meg programokra, mert azt a pénzt elvásárolják..
és a másik fontos dolog, hogy általában a kereskedelemben nők dolgoznak, akiknek van családjuk, gyerekük(eik), háztartásuk...egyszerűen a családanyákat nagyobbrészt délelőtt ültetném pénztárba, azok a női munkavállalók, akik meg kevésbé kötöttebbek, azok mennének délutános műszakra
szóval: a vasárnapi nyitva tartás egy nagy baromság!!!
egyébként meg pszichológiai hadviselés

Barbie babáról keveset tudok érthető okokból, de a punája szőrös lenne, és nem engedném leborotválni. slussz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

)

Soha nem Barbieztam, azt sem tudom, hogy hogy néztek ki, most láttam egy párat...Nem is tudom, hogy milyent tudnék én csinálni, mondjuk olyan ördög Barbiet szarvakkal, meg olyan villával a kezében, hogy a kislányok ijedezzenek tőle...
Na jó nem, akkor inkább valami olyant, ami megbünteti a pasikat, ha rosszak...

Admin

)

Rájöttem, hogy nagy marhaságot kérdeztem, miután elküldtem, a kisérleteket én fogom lefolytatni és beszámolok róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:26

Admin

Erre a kérdésre sajnos nem tudok konkrét választ adni, mert ilyen irányú kísérleteket még nem folytattam.
Magyarul: ha meg akarod tudni, ki kell próbálnod!

Basszátok meg a Kiszel Tündét...Azért megtudom érteni Liptai Claudiát...

Erre a kérdésre sajnos nem tudok konkrét választ adni, mert ilyen irányú kísérleteket még nem folytattam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:22

Törölt felhasználó (94621)

Kedves Charlotte!
Mivel Moncy őnaccsága váltig állítja a vodka jótékony hatását a spermában és én ezt nem vitatom, lenne egy kérdésem.
Látom vodka-narancsot készülsz fogyasztani. A kérdésem a következő ha én punát nyalok, spec. most khmmm.... a tiéd, akkor észreveszem hogy mit ittál? Kicsit nehezen fogalmazok lányos zavaromban, de én bízom benne rájössz mit akarok kérdezni. A csajoknál is műxik a dolog?
Mivel Moncy őnaccsága váltig állítja a vodka jótékony hatását a spermában és én ezt nem vitatom, lenne egy kérdésem.
Látom vodka-narancsot készülsz fogyasztani. A kérdésem a következő ha én punát nyalok, spec. most khmmm.... a tiéd, akkor észreveszem hogy mit ittál? Kicsit nehezen fogalmazok lányos zavaromban, de én bízom benne rájössz mit akarok kérdezni. A csajoknál is műxik a dolog?
)

Kedves Charlotte!
Látom vodka-narancsot készülsz fogyasztani. A kérdésem a következő ha én punát nyalok, spec. most khmmm.... a tiéd, akkor észreveszem hogy mit ittál? Kicsit nehezen fogalmazok lányos zavaromban, de én bízom benne rájössz mit akarok kérdezni. A csajoknál is műxik a dolog? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:13
Látom vodka-narancsot készülsz fogyasztani. A kérdésem a következő ha én punát nyalok, spec. most khmmm.... a tiéd, akkor észreveszem hogy mit ittál? Kicsit nehezen fogalmazok lányos zavaromban, de én bízom benne rájössz mit akarok kérdezni. A csajoknál is műxik a dolog? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Bakker, Szilva, először azt hittem, hogy valami nagy baj van, aztán láttam, hogy mi történt.
Veled érzek!!! De ha nem haragszol, én vodka-narancsot iszok bánatomban.

Bakker, Szilva, először azt hittem, hogy valami nagy baj van, aztán láttam, hogy mi történt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 12:32

ne haragudjatok, de most két órán keresztül biztosan nem tudok írni...meg kellett tennem valamit, amitől vérzik a szivem, de a köz jól felfogott érdeke ezt diktálta...magamba roskadok, és bánatomat borba fojtom...nem tudom, hogy két óra múlva milyen állapotban leszek, de talán túlesek a letargikus pontokon...és ha nem haragszotok, akkor én most magamra zárom a kagyló fedelét

Dehogynem ismerem fel, de ez inkább willendorfi vénusz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:03

Törölt felhasználó (94621)

Mivel Szilviának zárolnia kellett egy frissen nyított topicot, /jogosan/ úgy döntött ha az ő gyomra felfordult, akkor a miénk se maradjon ki ebből a jóból.
Zelli tényleg nem ismerted fel ezt a milói vénuszt játszó honleányt?
Hát a Kiszel Tündécske, ez butább mint sok évi átlag.
SURDA! hol vagy? dobsz egy hátast ha ezt meglátod. mmePrune bosszút állt helyettem is.
SURDA! hol vagy? dobsz egy hátast ha ezt meglátod. mmePrune bosszút állt helyettem is.

Mivel Szilviának zárolnia kellett egy frissen nyított topicot, /jogosan/ úgy döntött ha az ő gyomra felfordult, akkor a miénk se maradjon ki ebből a jóból.