Lehet, hogy valamit félreolvastam, nem is csodálom a múlt éjaszaka után...
Hát Surdi ilyen az élet, nem lehet csak úgy megkapni mindent, amit kieszelsz...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 13:29
Hát Surdi ilyen az élet, nem lehet csak úgy megkapni mindent, amit kieszelsz...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
hisz én is pont azt írtam, h sajnos elutasítottál.
amit eléggé bán is a farkam!
amit eléggé bán is a farkam!
hisz én is pont azt írtam, h sajnos elutasítottál.
amit eléggé bán is a farkam! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 13:14
amit eléggé bán is a farkam! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó napot mindenkinek! Végre nincs hőség, ma jó napom volt, mert nem kellett egésznap bent kuksolnom!
Surdikám, ne akarjál hamis dolgokat mesélni a nappaliban, a nyelvecském még két méterről sem találkozott a te farkacskáddal!
Surdikám, ne akarjál hamis dolgokat mesélni a nappaliban, a nyelvecském még két méterről sem találkozott a te farkacskáddal!
nos végigolvasva a válaszod, és a dokiét is:
1.mikor megírtam a válaszom gondolkodtam, h egyáltalán elküldjem-e vagy sem, mert tartottam attól, h magadra veszed, és úgy gondolod miattad írom a válaszom.
ez be is igazolódott, de ha nem küldöm el az nem én lettem volna.
2. sztem egy kérdést nem azért teszünk fel, h csak elmondjuk a saját véleményünket, hanem azért is mert ütköztetni akarjuk a véleményeket. Ha úgy fogalmazunk vitatkozzunk róla. És doki hidd el nekem az a véleményem /mivel Charl/ ismer engem és tomot is, Ő sejtette milyen vitát indít el. és az hogy egy adott dologra mi a kultúrált válasz és mi nem az azért nem ennyire fehér és nem ennyire fekete!
már megbocsáss, de bizony a pacipecer emlegetése első sorban a mobilos dolgok miatt történt! és bizony semmivel sem kulturálatlanabb dolog lófaszt emlegetni az ügyben, mint ami lassan jellemző lesz, h ovodába a
tehát a lófaszozásom egy bunkó szülői magatartás érdemi /azaz bunkó/ lereagálása!
3. ha ismersz engem /már pedig itt Te vagy az egyik legjobb emberismerő/ akkor tudhatod, tudhatnád nem azt akarom elérni, hogy ne válaszoljanak emberek, hanem a vérmérsékletemből /idézet dokitól/ adódik az ilyen indulatos válaszadás!
4. a
5. apás szülés: miért nem helyes így: lófaszt "teljesen természetes velejárója a szüléseknek" - így sem helyes? de az sem helyes, ahogy előbb írtad: nem csak a szülő nőnek kell eldöntenie. és ha az apa /pl. én/ semmiképp se akar ott lenni
6. értelmesebbnek tartás! valóban hibáztam! így akartam leírni: a bicska nyílik ki első sorban a mobilos dolgok miatt! Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak! /tehát a mobilos dologra értettem és nem a teljes hsz-edre, ezért meg is követlek!/.
egy dologba lehet most igazad, h ezt már lehet nem ide hanem az offba kellett volna írnom!
je és ez lemaradt:
BÉKE! (Z-san)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 11:42

1.mikor megírtam a válaszom gondolkodtam, h egyáltalán elküldjem-e vagy sem, mert tartottam attól, h magadra veszed, és úgy gondolod miattad írom a válaszom.
ez be is igazolódott, de ha nem küldöm el az nem én lettem volna.
2. sztem egy kérdést nem azért teszünk fel, h csak elmondjuk a saját véleményünket, hanem azért is mert ütköztetni akarjuk a véleményeket. Ha úgy fogalmazunk vitatkozzunk róla. És doki hidd el nekem az a véleményem /mivel Charl/ ismer engem és tomot is, Ő sejtette milyen vitát indít el. és az hogy egy adott dologra mi a kultúrált válasz és mi nem az azért nem ennyire fehér és nem ennyire fekete!
már megbocsáss, de bizony a pacipecer emlegetése első sorban a mobilos dolgok miatt történt! és bizony semmivel sem kulturálatlanabb dolog lófaszt emlegetni az ügyben, mint ami lassan jellemző lesz, h ovodába a
gy
mobillal engedik el a szüleik! alf
er alf
me alf
kettehát a lófaszozásom egy bunkó szülői magatartás érdemi /azaz bunkó/ lereagálása!
3. ha ismersz engem /már pedig itt Te vagy az egyik legjobb emberismerő/ akkor tudhatod, tudhatnád nem azt akarom elérni, hogy ne válaszoljanak emberek, hanem a vérmérsékletemből /idézet dokitól/ adódik az ilyen indulatos válaszadás!
4. a
gy
masztinál leírtakkal kapcsban: igaz nem tettem oda a megfelelő szmájlit de Te szoktál megvádolni azzal, h nem értjük a humorod. nos most Te jártál így velem. ja és érdemben ennyit módosítanék: szerencsésebb ha az azonos nemű szülő magyarázza el a dolgokat. alf
er alf
ek5. apás szülés: miért nem helyes így: lófaszt "teljesen természetes velejárója a szüléseknek" - így sem helyes? de az sem helyes, ahogy előbb írtad: nem csak a szülő nőnek kell eldöntenie. és ha az apa /pl. én/ semmiképp se akar ott lenni
6. értelmesebbnek tartás! valóban hibáztam! így akartam leírni: a bicska nyílik ki első sorban a mobilos dolgok miatt! Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak! /tehát a mobilos dologra értettem és nem a teljes hsz-edre, ezért meg is követlek!/.
egy dologba lehet most igazad, h ezt már lehet nem ide hanem az offba kellett volna írnom!
je és ez lemaradt:
BÉKE! (Z-san)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyelj ide surdapapa!
1. ha azon fogunk vitatkozni, hogy kinek mi a véleménye bizonyos dolgokról, akkor szerintem nem sok értelme van a válaszadásoknak,
mert csak azt éred el, hogy lesznek akik ezek után nem fogják elmondani az őszínte véleményüket,
legfeljebb a hazugságokkal teli, mindenki számára megfelelő, közakaratot tükröző, valamint az elvárásoknak megfelelő sablonos szöveget
(ha egyáltalán veszik a fáradságot arra is)!
2. tévedsz velem kapcsolatban, vagy rosszul olvastál és rosszul itélsz meg,
mert a mobilnál hozzátettem, hogy szívem szerint nem értek egyet vele, (de a széllel szemben nem szoktam pisálni, mert húgyos lesz a lábamszáram!)
3. a
Viszont ezek után nem vagyok hajlandó elmondani az őszinte tanácsomat/véleményemet ebben a kérdésben nyilvánosan, (legfeljebb baráti körben személyesen, aki kiváncsi rá, mint charlotte is)!
4. A harmadik kérdésben mindenkinek, ill. mint írtam, a szülő nőnek kell eldöntenie, hogy apás szülést akar, vagy nem, de semmi esetre sem a "lófasz" a megfelelő reakció a kérdésre!
5. "Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak!" Én is téged! Sajnálom, de ezek után nem valószínű, hogy mégegyszer leírom a véleményemet!
Aki személyesen ismer, az talán jobban megérti, hogy minden sérdődés nélkül, de nálam ez nem kulturált véleménycsere (és ehhez még házipálesz sem kell)!
Én elfogadom a Te szuverén és szubjektív véleményedet a kérdésekben, és nem fikázlak érte, írásaid alapján talán meg is értelek, de csodálkozom a kitöréseden, a lófaszaidon, és az itélkezéseden felettem.
Én egy nagyon zizzent pasi vagyok, hozzád, dokihoz, willyhez, gyurihoz hasonlóan, de vannak olyan kérdések, amiket nagyon komolyan veszek (kérdezd meg azokat, akik ismernek!)
ezek: a munka, őszínteség, szeretet, szerelem, és a BARÁTSÁG!
BÉKE! (Z-san)

sz
.blogter.hu/user_files/8728/terhes.jpg" alt="" />1. ha azon fogunk vitatkozni, hogy kinek mi a véleménye bizonyos dolgokról, akkor szerintem nem sok értelme van a válaszadásoknak,
mert csak azt éred el, hogy lesznek akik ezek után nem fogják elmondani az őszínte véleményüket,
legfeljebb a hazugságokkal teli, mindenki számára megfelelő, közakaratot tükröző, valamint az elvárásoknak megfelelő sablonos szöveget
(ha egyáltalán veszik a fáradságot arra is)!
2. tévedsz velem kapcsolatban, vagy rosszul olvastál és rosszul itélsz meg,
mert a mobilnál hozzátettem, hogy szívem szerint nem értek egyet vele, (de a széllel szemben nem szoktam pisálni, mert húgyos lesz a lábamszáram!)
3. a
gy
masztinál is baromira félreértettél, mert nem azért bíznám az anyjára, hogy rászóljon, és ezzel megzavarja a szexuális fejlődésben, hanem azért, mert ilyen kérdésekben a alf
er alf
ekgy
(nemtől függetlenül) az anyjukkal szemben van nagyobb bizalmuk (van egy kis tapasztalatom alf
er alf
ek alf
eknekgy
terén), de hozzátettem, hogy elmondanám az anyjának, hogy milyen tanácsokkal lássa el a alf
er alf
ek alf
nevelésgy
, amivel értelmesen fel kell, ill. érdemes világosítani a alf
er alf
ek alf
etgy
(persze anyja válogatja, vannak az ismerőseim között olyan anyukák, akiknek nem kellene tanácsot osztogatnom, de inkább nem nevezném meg őket, mert itt is előfordulnak)! alf
er alf
ek alf
etViszont ezek után nem vagyok hajlandó elmondani az őszinte tanácsomat/véleményemet ebben a kérdésben nyilvánosan, (legfeljebb baráti körben személyesen, aki kiváncsi rá, mint charlotte is)!
4. A harmadik kérdésben mindenkinek, ill. mint írtam, a szülő nőnek kell eldöntenie, hogy apás szülést akar, vagy nem, de semmi esetre sem a "lófasz" a megfelelő reakció a kérdésre!
5. "Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak!" Én is téged! Sajnálom, de ezek után nem valószínű, hogy mégegyszer leírom a véleményemet!
Aki személyesen ismer, az talán jobban megérti, hogy minden sérdődés nélkül, de nálam ez nem kulturált véleménycsere (és ehhez még házipálesz sem kell)!
Én elfogadom a Te szuverén és szubjektív véleményedet a kérdésekben, és nem fikázlak érte, írásaid alapján talán meg is értelek, de csodálkozom a kitöréseden, a lófaszaidon, és az itélkezéseden felettem.
Én egy nagyon zizzent pasi vagyok, hozzád, dokihoz, willyhez, gyurihoz hasonlóan, de vannak olyan kérdések, amiket nagyon komolyan veszek (kérdezd meg azokat, akik ismernek!)
ezek: a munka, őszínteség, szeretet, szerelem, és a BARÁTSÁG!
BÉKE! (Z-san)

alf
ex alf
te alf
rapia

...mennem köll

GG-ufsz