Lásd nem vagyunk irigyek, neked is találunk elfoglaltságot, részt vehetsz a buliban.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:31

én már csak azt nem tudom, h hipp miért engem ajánl apukának saját maga helyett!
na de hát állok rendelkezésedre!

na de hát állok rendelkezésedre!
én már csak azt nem tudom, h hipp miért engem ajánl apukának saját maga helyett!
na de hát állok rendelkezésedre! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:13

na de hát állok rendelkezésedre! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Hippem köszönöm!
Nincs kifogásom a szőke gyerek ellen!
Kicsit vitáznék Veled!
A gyerek közös szerzemény, tehát nem kellene úgy tiltakozni a szüléssel kapcsolatban! De mint mondtam ez megállapodás kérdése!
Szóval akkor nem akarod látni, amikor a szőkehajú babánk megszületik?
Te a másik végemnél leszel!
Kicsit vitáznék Veled!
A gyerek közös szerzemény, tehát nem kellene úgy tiltakozni a szüléssel kapcsolatban! De mint mondtam ez megállapodás kérdése!

Megbeszéltük.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:13

Drága Hippem köszönöm!
Kicsit vitáznék Veled!
Kicsit vitáznék Veled!

nem tudom mi a bajod evvel?
Ők már óvodás koruktól kezdve szerelmesek:
amikor tom húzgálja a kátya haját, akkor egy idő után Ő bokán rúgja /tudod általában kinövünk az ilyen cívódós szerelemből, de Nekik nem sikerült/. kátyának most egy kicsit feljebb sikerült rúgnia, most épp tökön rúgta tomot!
de hát ha tom nem kezdi a cívódást akkor kátya kezdi el lökdösni, h mi az tom nem akarod a hajam húzni?
no az meg tomnak kimondottan nem tetszik, sőt lehet féltékeny őmacskássága, ha kátya mással -első sorban- férfiembörrel foglalatoskodik!
na egy szó mint száz: engem szórakoztat ez!
kátya:
de erről itt csak ennyit, mert ez tovább a nappaliban off, tehát bármi lesz az offban vagy a dühöngőben folytatom! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 07:20
Ők már óvodás koruktól kezdve szerelmesek:
amikor tom húzgálja a kátya haját, akkor egy idő után Ő bokán rúgja /tudod általában kinövünk az ilyen cívódós szerelemből, de Nekik nem sikerült/. kátyának most egy kicsit feljebb sikerült rúgnia, most épp tökön rúgta tomot!
de hát ha tom nem kezdi a cívódást akkor kátya kezdi el lökdösni, h mi az tom nem akarod a hajam húzni?

no az meg tomnak kimondottan nem tetszik, sőt lehet féltékeny őmacskássága, ha kátya mással -első sorban- férfiembörrel foglalatoskodik!

na egy szó mint száz: engem szórakoztat ez!
kátya:

de erről itt csak ennyit, mert ez tovább a nappaliban off, tehát bármi lesz az offban vagy a dühöngőben folytatom! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt...bár gondolom nm mindenkinek az...
#9246...csak ámulok és bámulok...korán reggel wan még eme hsz olwasásához...mire jó ez..???...hát az én szíwembe nm loptad be magad Katicika w 28...pedig nm is nekem szól...

#9246...csak ámulok és bámulok...korán reggel wan még eme hsz olwasásához...mire jó ez..???...hát az én szíwembe nm loptad be magad Katicika w 28...pedig nm is nekem szól...

Drága Hippem köszönöm!
Kicsit vitáznék Veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:03
Kicsit vitáznék Veled!

Törölt felhasználó (94621)

Kedves Zelli!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/
Majd próbálkozom papa (remélem nekem is női Pcsát szánsz)csövi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:57

Zelli!

hipp!
húzz a pichába!
de gyönyörű női picsa legyen ám!
Charl!
belőlem nagyon elő akar ám törni! nem akarsz segíteni?
nyú!
hol a pcsába kódorogsz? gyühetnyé gyakrabban is!
no most mán télleg megnézem a szerelmes levelet!

hipp!
húzz a pichába!
Charl!

nyú!
no most mán télleg megnézem a szerelmes levelet!
Lényegretörő voltál surda! wazze hagyjátok már ezt a szülést, Charlotte, most légyszíves valami szép témát találj ki, hogy ellensúlyozzuk ezt a tegnapi napot, ja és ne somolyogj!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 10:01

no eszt elmentem!
jó amikor a mobiltelefonjával telefonál az óvodás barátnőjével, és közbe masztizik akkor okításképp elmondhatom az apás szülés hátulütőit!
na jól összefoglaltam a drágaszágom tennapi kérdésit?
jó amikor a mobiltelefonjával telefonál az óvodás barátnőjével, és közbe masztizik akkor okításképp elmondhatom az apás szülés hátulütőit!
na jól összefoglaltam a drágaszágom tennapi kérdésit?
Kedves Zelli!
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:56
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Jól megvezettek bennünket ezzel a szüléssel, ez van. Ha netán valamikor ilyenre adod a fejed, az előkészítésben tudnék neked segíteni, nyugodtan szólj és összehozok neked egy szőke fiúgyereket, én csak azt a fajtát tudom. /lehet ebből kialakul még egy vita/ Remélem megoldódik a problémád, és újra visszaköltözöl a nappaliba. Szia addig is, a te örökre elkötelezett hipped. /Na surda milyen voltam?/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága Hippem!
Jónéhány szülésnél jelen voltam!
Véleményem szerint, megállapodás kérdése az egész. Ha a Kispapa látni akarja az eseményt, menjen be, ha nem, akkor meg maradjon kint!
A szülés látványra nem szép dolog, de érzelmileg nagyon megható! Ha valamikor is szülnék, Nekem jólesne, ha a Kedvesem fogná a kezem, beszélne Hozzám!
Véleményem szerint, megállapodás kérdése az egész. Ha a Kispapa látni akarja az eseményt, menjen be, ha nem, akkor meg maradjon kint!
A szülés látványra nem szép dolog, de érzelmileg nagyon megható! Ha valamikor is szülnék, Nekem jólesne, ha a Kedvesem fogná a kezem, beszélne Hozzám!

Nektek is szép napot,mentem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:57

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szia!
Örülök, hogy összességében jó élmény volt.

no eszt elmentem!
na jól összefoglaltam a drágaszágom tennapi kérdésit? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:54
na jól összefoglaltam a drágaszágom tennapi kérdésit? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Tessék itt az illusztráció:

Szia!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:51

Erről nekem is van történetem.
Úgy volt,nem leszek bent a fiam születésénél.
Reggel csörög a telefon,hogy a feleségem a szülőszobában van. Rögtön autó irány a hospital.A folyosón egy kedves nővér,kérdés nélkül zöld ruhát adott a kezembe,és mosolyogva egy sapkát is a fejembe húzott,és minden kérdés és válasz nélkül a szülőszobába vezetett.Gondolhatjátok,néztem mint egy birka.Végül szülést én sem láttam ,hat óra vajúdás után az én feleségemet is császározni kellet.Nem bántam meg,hogy bedobtak,mert legalább volt kit okolni a feleségemnek a fájdalmaiért.(és minden ellenvélemény ellenére nagyon bennsőséges volt az ottani együttlétünk)
Mégis egy kis rossz érzés maradt bennem.Nem a feleségemmel kapcsolatban,hanem attól amikor a császár előtt konziliumot hivtak össze és négy doki felváltva nyúlkált a feleségembe,hogy mi legyen.Na ekkor már nem kellet volna bent lennem.Sztm.No én igy jártam.
Reggel csörög a telefon,hogy a feleségem a szülőszobában van. Rögtön autó irány a hospital.A folyosón egy kedves nővér,kérdés nélkül zöld ruhát adott a kezembe,és mosolyogva egy sapkát is a fejembe húzott,és minden kérdés és válasz nélkül a szülőszobába vezetett.Gondolhatjátok,néztem mint egy birka.Végül szülést én sem láttam ,hat óra vajúdás után az én feleségemet is császározni kellet.Nem bántam meg,hogy bedobtak,mert legalább volt kit okolni a feleségemnek a fájdalmaiért.(és minden ellenvélemény ellenére nagyon bennsőséges volt az ottani együttlétünk)
Mégis egy kis rossz érzés maradt bennem.Nem a feleségemmel kapcsolatban,hanem attól amikor a császár előtt konziliumot hivtak össze és négy doki felváltva nyúlkált a feleségembe,hogy mi legyen.Na ekkor már nem kellet volna bent lennem.Sztm.No én igy jártam.
majd jön! csak nehogy megfájduljon a hasa a nevetéstől...
de bunkó vagyok, még nem is mondtam, hogy

(viszont a mai időjárásjelentés a helyén van...
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 08:46

de bunkó vagyok, még nem is mondtam, hogy

(viszont a mai időjárásjelentés a helyén van...

na én hová kerültem!
ezek mán megint szerelmes leveleket írogattak egymásnak!
imádom, mikor ilyen színvonalon veszekszik két ember!
és még a doki be se szállt!
ezek mán megint szerelmes leveleket írogattak egymásnak!
imádom, mikor ilyen színvonalon veszekszik két ember!
és még a doki be se szállt!

Zelli!

hipp!
húzz a pichába!
Charl!
nyú!
no most mán télleg megnézem a szerelmes levelet! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:51

hipp!
húzz a pichába!
Charl!

nyú!
no most mán télleg megnézem a szerelmes levelet! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Jó reggelt!
Üdvözöllek Surdikám!
Nem is olyan rég, Drága Charlotte egy verses feladatot adott Nekünk! Ott írta Hippem, aki köztudottan "szőrös punci imádó", hogy amíg nem nő ki a szőröm, nem áll Velem szóba. Már nőtt, ez a természet rendje!
Téged, Gyurit azért emeltelek még ki Hippem mellé, mert a Szívem csücskei vagytok!
Üdvözöllek Surdikám!
Nem is olyan rég, Drága Charlotte egy verses feladatot adott Nekünk! Ott írta Hippem, aki köztudottan "szőrös punci imádó", hogy amíg nem nő ki a szőröm, nem áll Velem szóba. Már nőtt, ez a természet rendje!
Téged, Gyurit azért emeltelek még ki Hippem mellé, mert a Szívem csücskei vagytok!

A kibújás pillanatának lefotózása úgy történhetett, hogy amikor a szülésben pillanatnyi szünet van (várnak a következő fájásra a kitolás folytatásához), akkor előre lehet hajolni (HA AKARSZ), és megnézheted, hogy kint van a baba feje búbja. Nekem is mondták, amikor a barátnőm szülésénél voltam bent, hogy ha akarom, nézzem meg a fejét és a fekete haját. Nos, én előrehajoltam és megnéztem. Nem volt megrázó élmény. Jó, én nő vagyok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 08:33
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

vélhetően igazad van a 3. kérdésben drTom!
csak akkor azt nem értem, h egy /birka/ földim hogy a búbánatba mutathatott a gyermekéről véres képet, amint az anyuci lába között van/ép bújik kifelé
ez kb olyan értékes és meggyőző indokod, mint az ősmobilos indokod volt a mobilos kérdéseddel kapcsolatban!
csak akkor azt nem értem, h egy /birka/ földim hogy a búbánatba mutathatott a gyermekéről véres képet, amint az anyuci lába között van/ép bújik kifelé

ez kb olyan értékes és meggyőző indokod, mint az ősmobilos indokod volt a mobilos kérdéseddel kapcsolatban!
Drága Hippem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:33

Szevasztok jó reggelt!
Még mindig vajúdtok? mert akkor húzok a pichába!
Még mindig vajúdtok? mert akkor húzok a pichába!

Tessék itt az illusztráció:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 09:39

Admin

Jó reggelt!
Drága, ez egy aljas rágalom!
Mindenkiből csak azt lehet kihozni, ami benne van és ami elő akar törni.
Én feltettem egy ártatlan kérdést, a többi rajtatok múlik.
De aki azt mondja, hogy a "de kurva meleg van", "ki kér kávét" típusú hsz-eknél nem élvezi jobban az ilyen vitákat, az hazudik!
De aki azt mondja, hogy a "de kurva meleg van", "ki kér kávét" típusú hsz-eknél nem élvezi jobban az ilyen vitákat, az hazudik!

Erről nekem is van történetem.
Mégis egy kis rossz érzés maradt bennem.Nem a feleségemmel kapcsolatban,hanem attól amikor a császár előtt konziliumot hivtak össze és négy doki felváltva nyúlkált a feleségembe,hogy mi legyen.Na ekkor már nem kellet volna bent lennem.Sztm.No én igy jártam. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 23:05
Mégis egy kis rossz érzés maradt bennem.Nem a feleségemmel kapcsolatban,hanem attól amikor a császár előtt konziliumot hivtak össze és négy doki felváltva nyúlkált a feleségembe,hogy mi legyen.Na ekkor már nem kellet volna bent lennem.Sztm.No én igy jártam. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó estét!
Néhány kérdés:
1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...
Ti hány éves korban vennétek (vettetek) a gyereketeknek mobilt?
2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?
3) Mi a véleményetek a papás szülésről?
Néhány kérdés:
1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...
Ti hány éves korban vennétek (vettetek) a gyereketeknek mobilt?

2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?

3) Mi a véleményetek a papás szülésről?

Sziasztok! Jó reggelt!
Üdvözöllek Surdikám!
Üdvözöllek Surdikám!

Jó reggelt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 00:00

Charlotte!
A neveltetésemnél fogva nem akarok pimasz lenni, de látom azt a randa hátsó szándékod. Ki akarod hozni belőlünk azt amit nem kéne, és cukkolod a népet.
Elköszönök tőled, egy régi nagyon jó mondással:
"hogy a farkam legyen a sírba eresztő köteled"
ezzel azt hiszem mindent megmondtam, engem Te a csőbe nem húzol be mégegyszer, már ez is verte a lécet. Valami szép nemes büntit neked ki kell, hogy találjunk, miss tanszékvezető. Én amúgy el tudnám képzelni. Jó éjszakát nektek!
A neveltetésemnél fogva nem akarok pimasz lenni, de látom azt a randa hátsó szándékod. Ki akarod hozni belőlünk azt amit nem kéne, és cukkolod a népet.
Elköszönök tőled, egy régi nagyon jó mondással:
"hogy a farkam legyen a sírba eresztő köteled"
ezzel azt hiszem mindent megmondtam, engem Te a csőbe nem húzol be mégegyszer, már ez is verte a lécet. Valami szép nemes büntit neked ki kell, hogy találjunk, miss tanszékvezető. Én amúgy el tudnám képzelni. Jó éjszakát nektek!
Na ismét itt... de nem sokáig...sajna